subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Слава Україні! ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 037 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
![]() 8. Без нищо за губене ![]() ![]() Последва ни и дотук, надничаше изпод боровете и под повърхността на реките. А когато не ни следваше, ние преследвахме него. Търсехме го. Баща ми имаше три деца. Само едно от тях щеше да оцелее и да отгледа свои деца. И да продължи да носи съдбата на семейството ни по време на Голямата депресия и останалите бичове на XX век, които щяха да ни връхлетят. След смъртта на баща ми, майка ми писа на брат му. Умоляваше го да доведе семейството си по тези земи и да спаси нейното. След година той пристигна и я завари замръзнала в една пряспа, а момчетата й едва говорещи от глад. И ги отгледа като свои. Последва мечтата на баща ми и я превърна в империя. А после империята се сгромоляса.“ Жанр: Уестърн, драма Създаден от Тейлър Шеридан Режисура на Бен Ричардсън и др. С музика на Браян Тайлър & Бретън Вивиан Сценография на Кери Уайт Кинематография на Бен Ричардсън и др. С участието на Хелън Мирън, Харисън Форд, Брендън Склинар, Джулия Шлапфър, Джером Флин, Дарън Ман, Изабел Мей, Браян Герати, Амина Ниевес, Мишел Рандолф, Тимъти Далтън и др. ------------------------------- ГОДИНА 1923 -------------------------------▼ ..1x01 | 18.12.2022 | ![]() ..1x02 | 25.12.2022 | ![]() ..1x03 | 01.01.2023 | ![]() ..1x04 | 08.01.2023 | ![]() ..1x05 | 05.02.2023 | ![]() ..1x06 | 12.02.2023 | ![]() ..1x07 | 19.02.2023 | ![]() ..1x08 | 26.02.2023 | ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------- Датите отразяват премиерата по телевизията в САЩ. ---------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() 10. Това не е твоят рай ![]() ![]() Някои го наричат Американска пустиня, а други Големите равнини. Но тези имена са измислени от професорите в университетите, обградени от илюзията за ред, и фантазиите за добро и зло. Но за да го опознаеш, трябва да минеш през него. Да кървиш в калта му. Да се давиш в реките му. И тогава осъзнаваш неговото име. Името му е Ад, и е изпълнен с демони. Но щом това е ад и аз съм в него, значи аз също трябва да съм демон. И вече съм мъртва.“ Жанр: Уестърн, драма Създаден от Тейлър Шеридан Режисура на Бен Ричардсън & Кристина Александра Ворос С музика на Браян Тайлър & Бретън Вивиан Сценография на Кери Уайт Кинематография на Бен Ричардсън & Кристина Александра Ворос С участието на Сам Елиът, Тим Макгроу, Фейт Хил, Изабел Мей, Ламоника Гарет и др. ------------------------------- ГОДИНА 1883 -------------------------------▼ ..1x01 | 19.12.2021 | ![]() ..1x02 | 19.12.2021 | ![]() ..1x03 | 26.12.2021 | ![]() ..1x04 | 09.01.2022 | ![]() ..1x05 | 16.01.2022 | ![]() ..1x06 | 30.01.2022 | ![]() ..1x07 | 06.02.2022 | ![]() ..1x08 | 13.02.2022 | ![]() ..1x09 | 20.02.2022 | ![]() ..1x10 | 27.02.2022 | ![]() ..1x10 | 27.02.2022 | ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------- Датите отразяват премиерата по телевизията в САЩ. Този коментар е бил редактиран от Петър Хараланов на Mar 13 2023, 12:40 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 396 Регистриран: 15-September 07 Град: София Потребител No.: 43 089 Статус: Офлайн ![]() |
Благодарности! Тейлър Шеридан е голям. Wind River беше доста читав филм, с интересно разказана история, а Йелоустоун ми е в топ 10 на сериали за последните години.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Слава Україні! ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 037 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Напълно съгласен. Много майсторски разказва, без излишните холивудски фанфари. Жалко, че Йелоустоун не успя да стане популярен, много качествен сериал е. 1883 започва доста добре, настроен съм оптимистично. 2021-12-31: Субтитрите за пилотния епизод са на сайта. Успешна, здравословна и щастлива нова година на всички! http://subs.sab.bz/index.php?act=download&...ttach_id=101203 Този коментар е бил редактиран от Петър Хараланов на Dec 31 2021, 10:15 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 597 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 739 Статус: Офлайн ![]() |
Сериалът е страхотен, а преводът - превъзходен. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Субтитри за Сезон 1: http://subs.sab.bz/index.php?act=download&...ttach_id=101971 Не очаквах сезонът да свърши точно по този начин, макар че след като го изгледах, има логика. Е, едно-две неща няма да се харесат на никого, няма как. Този коментар е бил редактиран от Петър Хараланов на Feb 27 2022, 03:21 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Субтитри за 1923 - 01x01 тук: http://subs.sab.bz/index.php?act=download&...ttach_id=103994 Доволен съм как започва, в известен и добър смисъл, още от същото. Наративът също беше приятна изненада. Този коментар е бил редактиран от Петър Хараланов на Dec 18 2022, 04:09 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 149 Регистриран: 29-January 07 Град: Балчик, Варна, Пловдив Потребител No.: 3 828 Статус: Офлайн ![]() |
Субтитри за Сезон 1: http://subs.sab.bz/index.php?act=download&...ttach_id=101971 Не очаквах сезонът да свърши точно по този начин, макар че след като го изгледах, има логика. Е, едно-две неща няма да се харесат на никого, няма как. Свързани ли са? |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гледаме какво се случва с наследниците на онези от 1883 г. Не бих казал точно свързани, в смисъл, че може да се гледа и направо 1923. Но препоръчвам да се изгледа първо 1883, просто щото е жесток. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 149 Регистриран: 29-January 07 Град: Балчик, Варна, Пловдив Потребител No.: 3 828 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() OTK ![]() Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 352 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Гледаме какво се случва с наследниците на онези от 1883 г. Не бих казал точно свързани, в смисъл, че може да се гледа и направо 1923. Но препоръчвам да се изгледа първо 1883, просто щото е жесток. Ай, стига, бе! Май ще прекараме празниците в дзяпане на уестърни, вместо "Кой шъ ме целуне под ЕЙЛА". ![]() |
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Субтитри за епизод 01x08: http://subs.sab.bz/index.php?act=download&...ttach_id=104419 Тъпа работа! Никъв финал на първи сезон не е това, това си е пауза на сезона. Само дето тая пауза ще е 10 месеца. Допълнителна редакция, 4K и пакет за сезона към петък. Този коментар е бил редактиран от Петър Хараланов на Feb 28 2023, 06:29 PM |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 27th September 2023 - 01:34 PM |