subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 158 Регистриран: 8-November 07 Град: Sofia Потребител No.: 50 477 Статус: Офлайн ![]() |
И аз преди имах същия проблем. В чатът на сайта ми казаха абсолютно същото, което те посъветваха и в тази тема и нищо не се получи. Чепках тук и там и накрая проблема се реши, но и аз не знам как точно. |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 733 Регистриран: 22-December 06 Град: Oort cloud Потребител No.: 25 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Имам чувството, че наскоро нещо се е ъпдейтнало по Виндовса, защото и при мен изчезна картината в шопа. Тюхках се, сменях плеъри по подразбиране и все тая. Онзи ден ъпдейтнах VobSub и всичко се оправи. Нямам представа дали изобщо има някаква връзка, но нещата вече са си наред.
|
------------------------------------ Цитат pozdrav za julian ot jenamo |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 26 Регистриран: 27-October 08 Град: София Потребител No.: 79 936 Статус: Офлайн ![]() |
И аз мисля, че нещо става при ъпдейтите - при мен още на първия субтитър SW направо ми изключваше и рестартираше компютъра, и то на определени филми. Този форум много ми помогна, затова благодаря на всички, които са дали съвети. Вчера и днес пробвах почти всичко, за което прочетох тук и чак преди малко успях със следната комбинация: 1. Деинсталирах всички кодеци и филтри, Direct VobSub, SW и всички плейъри (с изкл. на WMP 11). 2. Рестартирах и инсталирах първо K-Lite Mega Codec Pack - "по подразбиране, без плейър". 3. Рестартирах и инсталирах KMPlayer Beta - при препоръчаните настройки, само без да се асоциира със субтитровите файлове. 4. Рестартирах и инсталирах SW251. В настройки за външен преглед зададох KMPlayer. Така проблемът ми се оправи. По време на инсталирането на K-LIte... дадох съгласие да бъдат отстранени няколко филтри и кодеци, които били повредени. Сега се появи проблем с наслагването на субтитрите - не мога да си обясня откъде идват долните (по-ситни), тъй като деинсталирах Direct VobSub, но засега не ми пречи и не искам повече да ровичкам, да не стане пак фал. Надявам се и моят опит да помогне на някого. Още веднъж благодаря за темата. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Тая боза, дето си я инсталирала в стъпка две, инсталира и VobSub, ако не ме лъже паметта.
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 210 Регистриран: 30-January 08 Град: Ту тук, ту там. Потребител No.: 59 300 Статус: Офлайн ![]() |
...................................................................... сега се появи проблем с наслагването на субтитрите - не мога да си обясня откъде идват долните (по-ситни), тъй като деинсталирах Direct VobSub, но засега не ми пречи и не искам повече да ровичкам, да не стане пак фал. ............................................................... След като стартираш SW ако ти се появявва в трея (до часовника долу вдясно) една зелена крива стрелка - кликаш с десен бутон върху нея и от менюто избираш Hide sibtitles. Сигурно Direct VobSub се е инсталирал пак като част от K-Lite codecs. ![]() Този коментар е бил редактиран от merc на Dec 11 2008, 05:09 PM |
------------------------------------ По-добре малка водка с приятели, отколкото голям бой в района.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 26 Регистриран: 27-October 08 Град: София Потребител No.: 79 936 Статус: Офлайн ![]() |
След като стартираш SW ако ти се появявва в трея (до часовника долу вдясно) една зелена крива стрелка - кликаш с десен бутон върху нея и от менюто избираш Hide sibtitles. Сигурно Direct VobSub се е инсталирал пак като част от K-Lite codecs. ![]() Явно е така - веднага я видях, но не исках повече да ровя. Утре ще направя това с десния бутон - за днес ми стига. Благодаря за съвета! ![]() Тая боза, дето си я инсталирала в стъпка две, инсталира и VobSub, ако не ме лъже паметта. Боза, боза, ама ми реши проблема. Благодаря!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Десен бутон върху стрелката, избираш DirectVobSub, отваря ти се прозорец с опции. Търсиш "Loading" и избираш "Do not load". Така се изключва перманентно, без да го деинсталираш. Този коментар е бил редактиран от tato на Dec 11 2008, 05:48 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 1-April 08 Град: Ботевград Потребител No.: 67 041 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте. Имам един проблем с SW 2.51. Работи ми версията 4, а на 2.51 като я пусна-добре, но добавя ли какъвто и да било файл ми дава don't send. Също имам малък проблем с word документа. В една тема видях, как да си направиш спел чек, но за съжаление в моя word не намирам тези тулбари. Имам само- файл, редактиране, изглед, вмъкване, формат и помощ. Казаха ми в изглед да проверя за настройки, но се указа, че пак не съществува такав подсекция.
|
------------------------------------ Живей днес, не мисли за утре или другиден, защото това означава, че не живееш пълноценно.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Едва ли някой ще може да ти помогне без малко повече информация. Какво точно правиш със SW, какви файлове добавяш, къде и защо? По проблема с Уърд - какво ползваш, защото в темата си Sisq0 дава пример с Офис 2003? Прикачи и някое скрийншотче...
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 1-April 08 Град: Ботевград Потребител No.: 67 041 Статус: Офлайн ![]() |
Значи проблема с SW е следния-когато добавя файл субтитри или самия филм, по който ще превеждам и ми дава don't send. А много ме учудва, че това се случва само при версия 2.51, а версия 4 ми работи идеално. А по проблема с спелчека, инсталирах Iteast, която е в темата на Sisqo, но след това има опътване за word документ, в който аз нямам такива тулбари каквито има на снимката. Имам само тези-файл, редактиране, изглед, вмъкване, формат и помощ. ![]() Този коментар е бил редактиран от GoDForSaKeN на Dec 15 2008, 09:53 AM |
------------------------------------ Живей днес, не мисли за утре или другиден, защото това означава, че не живееш пълноценно.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= ОфИцИАлнО брАкУвАн =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 284 Регистриран: 15-January 07 Град: San Francisco Потребител No.: 1 109 Статус: Офлайн ![]() |
А случайно да забелязваш, че упътването на Sisq0 се отнася за програмата от офис пакета на Майкрософт от 2003 година - Microsoft office word 2003? В случая ти се опитваш да инсталираш ItaEst на Wordpad. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами добре след като съм я инсталирал и нямам това, как да я подкарам ?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= ОфИцИАлнО брАкУвАн =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 284 Регистриран: 15-January 07 Град: San Francisco Потребител No.: 1 109 Статус: Офлайн ![]() |
Очевидно, че не можеш, щом нямаш офис пакет. Научете се да четете преди да задавате въпроси, на които има предварително даден отговор. Кое от долупосоченото не е ясно: Първо да уточним какво е ItaEst. Според БАН е "система за корекция на правописни грешки и сричкопренасяне за български език за Microsoft Office 2000, XP и 2003." С думи прости като напишете "незнам" ще ви поправи, като напишете "первеждам" - пак ще ви поправи.. Смятам, че е посочено много точно за какво служи ItaEst и с кои програми би работил. ItaEst e допълнение към MS Office и като такова не може да се инсталира/използва без да има инсталиран Офис Пакет на компютъра.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре съгласен. Грешката е моя, но с SW никъде не пише, защо може да имам този проблем и то само с версията 2.51 :?
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 4th October 2025 - 09:26 AM |