subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Имам една молба- след като давате съвети за ползване на определени програми, кодеци и каквото и да е било, моля ви, давайте и линкове за тях. Ето аз след около година и половина използвах вашите съвети. Изтеглих TuneUp- програмата за чистене на регистри, но намерих пробна версия със срок 30 дни. Програмата изглежда добра, въпреки че мнението ми не е на специалист. Ако от някъде може да се свали "не тестова" верия, бихте ли посочили линк. rburan, разбирам затрудненията ти, но тук не е софтуеърен, кракерски или хакерски форум, за да искаш да се постват линкове към крака, ръце и нелегален софт ![]() В сайта има специализирана секция за софтуеър, необходим за работата при превод на субтитри. Всякакви други инструментчета за чистене на винбоуз нямат място нито там, нито тук във форума. Съжалявам. Но, който търси, намира ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
Нямам видео в SW. Пробвах с асоцииран плейър: кристал плейър, медия плейър класик. И с двата филмите се възпроизвеждат ок, но в шопа имат само звук. Сложих по-нов кодек пакет снощи - новият епизод тръгна, старият - не. Сутринта вече и новият епизод отново беше без образ. Отново - със самите плейъри нямам проблем с възпроизвеждането. Преинсталирах уъркшопа - няма ефект. Идеи? |
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Пробва ли по моя метод? KMPlayer + ffdshow?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
Машинката не е достатъчно добра, за да й сложа КМплейър. А и веднъж слагах на друг компютър и ми прави ужасен проблем - по време на гледане ми забиваше и се оправяше само с рестарт (при това го сложих на чиста инсталация).
Този коментар е бил редактиран от Victoria на Nov 15 2008, 01:49 PM |
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Че моят компютър също е старичък, но нямам грижи с плеъра. Както желаеш, според мен нищо не губиш, ако пробваш, но... ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 618 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 739 Статус: Офлайн ![]() |
Victoria, преинсталирай кодеците и по възможност изключи ffdshow.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Аз на последния виртуален виндовс съм сложил единствено това и ми плейва абсолютно всичко в SW. Пробвай го.
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дими, откъде се изключва? Сиск0, съгласна съм, но на мен и с обикновен плейър ми насича картината на моменти, а с КМ положението със сигурност ще е по-тежко. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Реших си проблема, нямам идея как стана... Махнах CCCP-то, щото и с него не се получи. Т.е. без клайт и без ссср, сложих само ффдшоу и тръгна. Сега си върви и с асоцииран кристал, и с асоцииран кмп, който турих от отчаяние, ама на - помогна в разрешаването на проблема. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 158 Регистриран: 8-November 07 Град: Sofia Потребител No.: 50 477 Статус: Офлайн ![]() |
И аз преди имах същия проблем. В чатът на сайта ми казаха абсолютно същото, което те посъветваха и в тази тема и нищо не се получи. Чепках тук и там и накрая проблема се реши, но и аз не знам как точно. |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 733 Регистриран: 22-December 06 Град: Oort cloud Потребител No.: 25 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Имам чувството, че наскоро нещо се е ъпдейтнало по Виндовса, защото и при мен изчезна картината в шопа. Тюхках се, сменях плеъри по подразбиране и все тая. Онзи ден ъпдейтнах VobSub и всичко се оправи. Нямам представа дали изобщо има някаква връзка, но нещата вече са си наред.
|
------------------------------------ Цитат pozdrav za julian ot jenamo |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 26 Регистриран: 27-October 08 Град: София Потребител No.: 79 936 Статус: Офлайн ![]() |
И аз мисля, че нещо става при ъпдейтите - при мен още на първия субтитър SW направо ми изключваше и рестартираше компютъра, и то на определени филми. Този форум много ми помогна, затова благодаря на всички, които са дали съвети. Вчера и днес пробвах почти всичко, за което прочетох тук и чак преди малко успях със следната комбинация: 1. Деинсталирах всички кодеци и филтри, Direct VobSub, SW и всички плейъри (с изкл. на WMP 11). 2. Рестартирах и инсталирах първо K-Lite Mega Codec Pack - "по подразбиране, без плейър". 3. Рестартирах и инсталирах KMPlayer Beta - при препоръчаните настройки, само без да се асоциира със субтитровите файлове. 4. Рестартирах и инсталирах SW251. В настройки за външен преглед зададох KMPlayer. Така проблемът ми се оправи. По време на инсталирането на K-LIte... дадох съгласие да бъдат отстранени няколко филтри и кодеци, които били повредени. Сега се появи проблем с наслагването на субтитрите - не мога да си обясня откъде идват долните (по-ситни), тъй като деинсталирах Direct VobSub, но засега не ми пречи и не искам повече да ровичкам, да не стане пак фал. Надявам се и моят опит да помогне на някого. Още веднъж благодаря за темата. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Тая боза, дето си я инсталирала в стъпка две, инсталира и VobSub, ако не ме лъже паметта.
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 210 Регистриран: 30-January 08 Град: Ту тук, ту там. Потребител No.: 59 300 Статус: Офлайн ![]() |
...................................................................... сега се появи проблем с наслагването на субтитрите - не мога да си обясня откъде идват долните (по-ситни), тъй като деинсталирах Direct VobSub, но засега не ми пречи и не искам повече да ровичкам, да не стане пак фал. ............................................................... След като стартираш SW ако ти се появявва в трея (до часовника долу вдясно) една зелена крива стрелка - кликаш с десен бутон върху нея и от менюто избираш Hide sibtitles. Сигурно Direct VobSub се е инсталирал пак като част от K-Lite codecs. ![]() Този коментар е бил редактиран от merc на Dec 11 2008, 05:09 PM |
------------------------------------ По-добре малка водка с приятели, отколкото голям бой в района.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 26 Регистриран: 27-October 08 Град: София Потребител No.: 79 936 Статус: Офлайн ![]() |
След като стартираш SW ако ти се появявва в трея (до часовника долу вдясно) една зелена крива стрелка - кликаш с десен бутон върху нея и от менюто избираш Hide sibtitles. Сигурно Direct VobSub се е инсталирал пак като част от K-Lite codecs. ![]() Явно е така - веднага я видях, но не исках повече да ровя. Утре ще направя това с десния бутон - за днес ми стига. Благодаря за съвета! ![]() Тая боза, дето си я инсталирала в стъпка две, инсталира и VobSub, ако не ме лъже паметта. Боза, боза, ама ми реши проблема. Благодаря!
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 6th October 2025 - 05:39 AM |