subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 31-July 07 Потребител No.: 39 848 Статус: Офлайн ![]() |
нямам картина в SW, има само звук и субтитри, това е на Win 7 Ultimate x32, кодеци използвам абсолютно същите каквито използвах и когато бях с Win XP, а там всичко си беше наред. edit: оправих проблема като си инсталирах SW 4 beta 4 и там всичко си е наред. Този коментар е бил редактиран от somespirit на Jun 18 2010, 05:12 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
somespirit, ще си трошиш главата с тази бета... Чети тук: Subtitle Workshop 2.51 + Windows7 Настройки, трикове, съвети Този коментар е бил редактиран от sty на Jun 18 2010, 08:34 PM |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДЕДОТО ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 302 Регистриран: 3-February 07 Град: Ямбол Потребител No.: 5 742 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Не прави на другите това, което не искаш да правят на теб.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 31-July 07 Потребител No.: 39 848 Статус: Офлайн ![]() |
somespirit, ще си трошиш главата с тази бета... Чети тук: <a href="http://subs.sab.bz/forum/index.php?showtopic=9851" target="_blank"> Subtitle Workshop 2.51 + Windows7 Настройки, трикове, съвети </a> не ми върши работа понеже не ползвам FFDShow и не смятам да го инсталирам. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 25-June 08 Град: Somewhere Потребител No.: 72 961 Статус: Офлайн ![]() |
Имам следния проблем - когато отворя някой филм, субтитрите си вървят, всичко е ОК, но нямам картина, един черен екран и това е, само звук и субтитри има. *************** Що ли ми се струва, че вече е отговаряно на твоя въпрос? Може би тук или там, или пък тук-там, но си толкова лаконичен, че знае ли човек? Поне пиши ОС и кодеци, за да могат по-компетентните от мен да те насочат... Никакво видео ли не отваря? sty Този коментар е бил редактиран от sty на Jun 28 2010, 10:18 AM |
------------------------------------ "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!" |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
Информативно: ако заредите някакви субтитри с поне 2001 субтитъра и се опитате да вкарате реплика преди първата (shift + insert на първата реплика), ще ви изскочи съобщение за грешка и номерацията на субтитрите ще се измени с +1 за всяка подобна операция.* Решение: а) вмъквате реплика след първата, копирате съдържанието на първата и изменяте тайминга според нуждите си б) ръчно в текстов редактор добавяте нулевата реплика. Номерацията ще се оправи след като отворите субтитрите в SW. * Интересно е, че проблемът се проявява при поне 2001 субтитъра. Програмата се държи различно в различните ситуации - ако изтриете част от тях, така че да станат по-малко, а после добавите нови, програмата реагира различно според ситуацията. |
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 41 Регистриран: 18-December 08 Потребител No.: 83 925 Статус: Офлайн ![]() |
Искам да редактирам тайминг за HD релийз, но SW не ми плейва mkv формат. Има ли по-нова версия на програмата или трябва да променя някакви настройки? Пробвах да променя видео прегледа да е от подразбиращата ми програма (GOM player), но филма пак не се стартира.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Искам да редактирам тайминг за HD релийз, но SW не ми плейва mkv формат... Хайде пак да прочетем: http://subs.sab.bz/forum/index.php?s=&...st&p=145117 Haali Media Splitter+ffdshow, настроен така: ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от sty на Jan 17 2011, 06:41 PM |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 41 Регистриран: 18-December 08 Потребител No.: 83 925 Статус: Офлайн ![]() |
Хайде пак да прочетем: http://subs.sab.bz/forum/index.php?s=&...st&p=145117 Като цяло съвета е да си инсталирам ffdshow, но нали K-Lite го съдържа? |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
BAHKO 2, използваш плеър с вградени кодеци (ГОМ), нашибал си и пакет от кодеци (повечето неща в пакета са тотално ненужни), на всичко отгоре си се подлъгал, че трябва да дадеш на SW да плейва с външния плеър... Що не шибнеш и Шарк+СССР, за да си направиш кашата пълна?! В пакетите кодеци има доста настройки, защото по подразбиране те са настроени едни формати да ги четат с едно, други с друго. И въпреки че имаш ffdshow, не го използваш правилно в пакета... В една от темите по-горе пише как да си настроиш К-Лайт пакета, Ясатис го е обяснил хубаво и с картинки... Затова се дразни, че вместо да четете, пак питате. На всичко отгоре не казвате с каква операционна система и с какви кодеци сте и ни оставяте да хвърляме боб и да гадаем на пъп и на кафе... Лично аз бих те посъветвал да разкараш пакета кодеци напълно с хубав деинсталатор, да деинсталираш SW също напълно, след което да си инсталираш само Haali Media Splitter+ffdshow+SW, в този ред и настроени както ти писах! П.П. GOM си го остави да си гледаш филмите с него, свикнал си му и явно ти харесва. Аз използвам за целта Daum Potplayer, много хубав плеър от създателя на КМР, но това до голяма степен е въпрос на лични предпочитания. Този коментар е бил редактиран от sty на Jan 22 2011, 02:57 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн ![]() |
sty, хич даже и не се дразня, то акъл трудно се налива, както знаеш. Който както иска да се оправя, отдавна вече съм дигнал ръце от професори... За да се прекрати ненужната полемика, ето моят наивен съвет - във всеки инсталиран K-Lite пакет, в старт-менюто, в раздела Configuration има една програмка, дето се вика "Reset to recommended settings" - нека се пусне, и след това ОТНОВО се направят показаните от теб настройки. В случай, че някой още не е разбрал - K-Lite пакетът, НИКОГА не променя при инсталирането си отново и отново наследените настройки за НИКОЙ от кодеците, които завари вече в системата. И тъй като това си е Бозата все пак, и всички ние си й берем кахърите, нека си спомним, че знайни и незнайни човърканки в нея редовно ни вгорчават живота (и пълнят нечии джобове). Отново повтарям нещо вече казвано стотици пъти - на бозата й стига един FFDSHOW, един AC3 филтър и някой медиа-сплитър + читав плеър, за да възпроизведе де що може да си помисли човек. Ако някой е останал с убеждение, че аз ползвам или препоръчвам тоз или оня кодек-пак - нищо подобно, давал съм обяснения, фокусирани около тази идея просто защото за някои хора така е по-лесно. И друго - винаги съм изхождал от презумпцията - методите ми важат за ЧИСТА, ЧИТАВА, РАБОТЕЩА и НЕИЗНАСИЛВАНА инсталация на ОС! И за последно да си призная - АЗ НЕ РАБОТЯ НА УИНДОУС! Нямам и намерение да се връщам на него, извинявам се, ако някой се е подвел ![]() Просто си му знам мурафетите, вадя си хляба с това познание и безплатно предоставям по някой съвет. Иначе - изобщо не ме вълнува този или онзи проблем - ако мога лично да го засека, непременно ще го реша. Този коментар е бил редактиран от qsatis на Jan 17 2011, 07:10 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря за помощта. Мисля, че няма нужда да ми се налива много акъл, за да разбера какво да направя. Не видях, че има отделна тема за проблемите на SW с Windows 7. Сега вече ми работи както трябва. ![]() Този коментар е бил редактиран от BAHKO 2 на Jan 18 2011, 12:10 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДЕДОТО ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 302 Регистриран: 3-February 07 Град: Ямбол Потребител No.: 5 742 Статус: Офлайн ![]() |
Имам следния проблем - когато отворя някой филм, субтитрите си вървят, всичко е ОК, но нямам картина, един черен екран и това е, само звук и субтитри има. Имах същия случай. Оказа се, че се получава при едновременно включване на SW и AVer TV6/ флаш ТВ тунер/. Предполагам, че двата видео потока си пречат и губещият е SW. Причината може да е видеокартата. |
------------------------------------ Не прави на другите това, което не искаш да правят на теб.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Проблем: в SW под субтитрите черен фон. Появява се само Х264. При .avi го няма. С ХР съм и съм инсталирал К-лайт. Плеър КМ. Как да го премахна? |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 16th June 2025 - 11:27 PM |