subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 23-January 07 Потребител No.: 2 288 Статус: Офлайн ![]() |
ще направят някой друг добър сериал, всяка година излизат по няколко такива. все пак класиката си е класика и не може да бъде заместена толкова лесно... Ммм-да, но ще видим. Мисля, че се справят с уцелването вкуса на зрителя. Явно доста проучвания правят преди да снимат. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= джамандолейка =- ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 916 Регистриран: 21-December 06 Град: Лориен Потребител No.: 11 Статус: Офлайн ![]() |
... Харесвам американските филми, но в този сериал визията не ми допада, подтиска те на моменти като гледаш, всичко е по-грубо и първично... Точно това ме привлича в сериала, затова ми е и от любимите. Дискутирано е, че образите в него са по-дълбоко изразени от повечето такива в други сериали, при това независимо от жанра. Така наречените грубоватости придават точната доза реалистичност, която липсва в много фантастични сериали. ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 108 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 476 Статус: Офлайн ![]() |
hag, прави си, дори на места е прекалено реалистичен. Аз лично очаквам момента, когато/ако намерят Земята, с нетърпение.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 23-January 07 Потребител No.: 2 288 Статус: Офлайн ![]() |
Така наречените грубоватости придават точната доза реалистичност, която липсва в много фантастични сериали. ![]() Прав си, но не това е, което търся напоследък във филмите. Малко се наситихме от другите жанрове на грубоватости и прекомерна реалистичност. Та за това сега търся нещо по-ненатоварващо, докато отмарям пред телевизора. Иначе сериалът определено е различен и въпреки споделените от мен забележки, ме заинтригува и го следя. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
Дискутирано е, че образите в него са по-дълбоко изразени от повечето такива в други сериали, при това независимо от жанра. Така наречените грубоватости придават точната доза реалистичност, която липсва в много фантастични сериали. ![]() Съгласен съм. Точно това е първото нещо, което ми допадна в BSG - реалистичните персонажи, а не идеализирани икони. За съжаление напоследък сценаристите не използват това в правилна посока. В последните серии поставят нови въпроси, а не дават отговори на такива, поставени от предни сезони. Доста започнаха да се влияят от LOST според мен, а това не ми харесва. Жалко е, че рейтинга се срина, но до голяма степен това е в резултат на липсата на динамика, което за съжаление ще окаже пагубно влияние върху другият сериал на тема Battlestar, който се замисляше - "Каприка" и вероятно SciFi няма да поръча направата му. |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 11-January 07 Град: Варна Потребител No.: 484 Статус: Офлайн ![]() |
Една от главните причини да има толкова малък рейтинг е че го отделиха от Старгейтовете. Защото като се хване сай-фай фена и ги изгледа и трите един след друг и сякаш получава три в едно. Сега вместо да гледа БСГ си избира да гледа нещо по другите телевизии... Има нещо такова.Този сериал не можах да го разбера.Гледах само първи сезон и съжалявам, че си изгубих времето.Имаше серии, където въобще нищо не се случваше, други в който се случваше, нещо нямащо голяма връзка с развирието на сериала.Целия сценарии беше изпълнен с нелогизми.Останали 40 000 човека и имат време да си играят на демокрация, малките космически кораби/забравих как се казваха/ излитат с катапулт ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 108 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 476 Статус: Офлайн ![]() |
Цитат вместо да го лекуват, го правят президент. да, ама сега го гепиха, и не ми се мисли к'во ше го прават ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн ![]() |
Има нещо такова.Този сериал не можах да го разбера.Гледах само първи сезон и съжалявам, че си изгубих времето.Имаше серии, където въобще нищо не се случваше, други в който се случваше, нещо нямащо голяма връзка с развирието на сериала.Целия сценарии беше изпълнен с нелогизми.Останали 40 000 човека и имат време да си играят на демокрация, малките космически кораби/забравих как се казваха/ излитат с катапулт ![]() ![]() Явно не можеш да го схванеш и за това не ти харесва ! Като баснята за лисицата и гроздето ! |
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн ![]() |
И този епизод беше тъпичак. А изглежда и следващият, който ще е след 2 седмици, също ще е такъв. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 637 Статус: Офлайн ![]() |
Ми то като гледам щом 12 серия ти е тъпа коя ли ще ти хареса, не се измъчвай с този сериал гледай си нещо друго модератора да трие мнения от типа туй е тъпо ама и другото и то ще е тъпо ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 80 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 75 Статус: Офлайн ![]() |
Ми то като гледам щом 12 серия ти е тъпа коя ли ще ти хареса, не се измъчвай с този сериал гледай си нещо друго модератора да трие мнения от типа туй е тъпо ама и другото и то ще е тъпо ![]() Всеки има мнение и може да го изказва,след като е с повече от 2 думи значи не спами ![]() ![]() П.П Незнам дали знаеш,ама...че той е мод,не разбирам що му се дзвериш?? |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн ![]() |
Ми то като гледам щом 12 серия ти е тъпа коя ли ще ти хареса, не се измъчвай с този сериал гледай си нещо друго модератора да трие мнения от типа туй е тъпо ама и другото и то ще е тъпо ![]() Ми аз съм модератора и не смятам да си изтривам мненията ![]() А иначе коментирам, че сериала нещо наистина взе да се проваля. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чакай бе бой, тя 13та серия излезе в неделя. За какви 2 седмици говориш?! Или ти имаш предвид точно нея (13та), че не ти е харесала ? Тя 13тата не ми хареса, а като гледах preview-то накрая (обикновено всички ги правят да изглежда така че да има поне нещо интересно, но този не беше така) май и той няма да ми хареса. |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 11:35 PM |