subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 331 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 976 Статус: Офлайн ![]() |
Оптимизирайте своя Windows XP Може би някои знаят този Помощник - но доста често ме е спасявал !! Още един прекрасен форум на руски - има доста полезни неща !! Линк |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 23-December 06 Град: Somewhere in the universe Потребител No.: 78 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() HOMELESS ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 18 Регистриран: 29-December 06 Потребител No.: 151 Статус: Офлайн ![]() |
И така темата е за WINDOWS. Някой може ли да сподели мнение за VISTAx64? Държи ли се добре, как вървят игри и т.н. Благодаря предварително! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн ![]() |
Прочетох всички мнения и се чудя как никой не спомена за изключването на System Restore. Тази опция на Windows-a, на теория, трябва да е запаметила всичките Ви последно работещи настройки и евентуално да ги възстанови ако системата се сбозяса. От дългогодишния си опит като Windows потребител, мога да Ви кажа само едно: такова животно няма. Друго предимство на изключването на тази опция е освобождаването на паметта от всички направени досега записи (ако естествено не сте я изключили веднага след инсталацията). Виждал съм записи в размер на 3 GB и всичко това излишна информация на Вашият хард диск. Изключването става по следния начин: десен бутон на иконката на My Computer и избирате Properties. След това избирате полето System Restore и чеквате отметката на Turn off System Restore on all drives, отговаряте с Yes на каквото там Ви пита и сте готови. |
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -=Quizat Haderach=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 160 Регистриран: 25-December 06 Град: България Потребител No.: 90 Статус: Офлайн ![]() |
Малко revive на темата по повод SP3 за XP. Не ми се преинсталираше всичко начисто, затова си пуснах един ъпдейт от сайта на М$ и той разбира се ми наблъска диска с боклуци. Поиска 1.5GB само за да се намести, остави ми накрая некви мизерни 400MB свободни. Та си дръпнах CCleaner (безплатна е), програмчето нарита 350MB боклуци, отделно затрих инсталационните и restore файлове на SP3 и всичко заспа. |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
аз имам 300МБ в С: така и не се изтегли сървиз пак 3 ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 9-May 08 Град: Хасково Потребител No.: 69 956 Статус: Офлайн ![]() |
Може ли малко помощ ! Значи ползвах ето този урок http://store3.data.bg/joroal/joroal.htm за да оптимизирам работата на моето XP, но след това немога да унинсталирам каквато и да е програма било то през Your Uninstaller било то през Добавяне или премахване на програми. Та въпроса ми е такъв кое трябва да включа отново за да мога да унинсталирам ? Благодаря предварително ! |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 3-March 09 Град: ШУМЕН Потребител No.: 89 801 Статус: Офлайн ![]() |
изтри ми се българският на клавиатурата. влизам в контрол панел, а от там в регионални и езикови настройки и там българският изобщо неще да го включи. моля помогнете.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Homo vulgaris ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн ![]() |
изтри ми се българският на клавиатурата. влизам в контрол панел, а от там в регионални и езикови настройки и там българският изобщо неще да го включи. моля помогнете. Виж ТУК. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 3-March 09 Град: ШУМЕН Потребител No.: 89 801 Статус: Офлайн ![]() |
мисля, че засега се оправи. след няколко дни ако всичко е наред ще е добре. много благодаря ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
1 потребител/и са ви благодарили : verannika There has/have been 1 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 11:25 AM |