subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 234 Регистриран: 3-March 11 Потребител No.: 121 312 Статус: Офлайн ![]() |
Едно леко злорадство като че се процежда от тази статийка. ![]() =========== Присъединявам се към призива на Babilon - няма ли мераклии за синк? Аз натискам по 6 епизод. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 234 Регистриран: 3-March 11 Потребител No.: 121 312 Статус: Офлайн ![]() |
Надписите за 6-и епизод - "Тръни" са подадени. Този път си беше тегавиня, по-голяма от обичайното ![]() ПП: Ей такива коментари под филма ми топлят сърцето : "Предполагам не го превеждат понеже се видя че шембелане е гнусен педераст. Аз повече няма да го гледамтози сериал , няма и да го сийдвам ." Не можах да се въздържа ![]() Този коментар е бил редактиран от LastHope на Nov 25 2015, 10:33 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 109 Регистриран: 7-July 07 Град: София Потребител No.: 35 525 Статус: Офлайн ![]() |
Сериалът се явява като добра алтернативна, докато чакам новия сезон на Vikings. Ще се забавя със синхронизацията на 5 и 6 епизод, защото началото на месеца, ми е леко натоварено. При първа възможност, ще изравня съотношението синхронизирани епизоди/преведени епизоди. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Първо, искам да ти благодаря, че си се захванал с тази работа. Аз предпочитам да напредвам с превода и ако засинхронизирам ще влезем в Новата година. Предвид скоростта на двама ни, съотношението синк/превод е на път да стане в полза на синхронизираните епизоди ![]() Действам по 7, след което ще направя заглавния пост... presentable, както биха казали във филма ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Епизод 7 - "Виж агнеца" е готов и заглавният пост е както трябва ![]() За съжаление, 8-и епизод ще го почна чак след два дни. === Готов е епизод 8 - "Счупени неща". 9-и мога да го захвана след два дни - отново. Този коментар е бил редактиран от LastHope на Dec 11 2015, 01:41 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Буквите за предпоследния, 9-и епизод от сезона, са на сайта - Маневрата "Бернадет". Приятно гледане. Вижда му се края. Десети го почвам след два дни - както повелява традицията ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 109 Регистриран: 7-July 07 Град: София Потребител No.: 35 525 Статус: Офлайн ![]() |
Привет, И синхронизация за WEB-DL вече е на сайта. Весели празници! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Субтитрите за 10-и, последен засега епизод - "Кръв и покой", са пуснати за одобрение. Ами... свърши се. Благодаря на всички, които ме чакаха търпеливо почти три месеца. ![]() Може би FX ще размислят за друг сезон. Весели празници! ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 12:44 AM |