subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Sep 1 2011, 12:14 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 14-February 08 Град: Варна Потребител No.: 61 023 Статус: Офлайн |
Harley Davidson and the Marlboro Man (1991) ![]() Info Коравият моторист Харли и не по-малко коравият му приятел - каубой Марлборо научават, че техен много добър, стар приятел ще изгуби бара си, освен ако не се издължи с 2.5 милона долара. Харли и Марлборо решават да му помогнат като оберат корумпирана банка. За нещастие те се натъкват на грешната кола за превозване на пари, която всъщност е пълна с нов синтетичен наркотик. И така и двамата биват набелязани от криминални банкери и убийци от нарко бизнеса... Един от любимите ми филми с ужасни субтитри на български. Моля, ако някой има възможност да си загуби малко време и да направи субтитри Много ще съм благодарна! Забележка: линкът от The Pirate Bay (алтернативният) предлага доста по-добро качество на видеото и аудиото; препоръчвам ви да сваляте от там ______________
Редактиран линк qsatis Този коментар е бил редактиран от yonkaval на Feb 9 2012, 02:36 PM |
|
|
|
|
|
|
Nov 19 2011, 10:59 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 19-November 11 Град: Дряново, България Потребител No.: 126 355 Статус: Офлайн |
Няма да мога да се заема, съжалявам. Много ми се струпа отново... Този коментар е бил редактиран от Alter_ego!BG на Nov 21 2011, 09:56 PM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Apr 26 2015, 02:29 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 79 Регистриран: 8-February 07 Град: Зверино Потребител No.: 7 253 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 28th July 2026 - 12:37 PM |