subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 338 Статус: Офлайн ![]() |
![]() Release: The Ex LIMITED R5 XViD-PUKKA Director: Jesse Peretz Cast: Zach Braff, Amanda Peet, Jason Bateman, Mia Farrow, Ian Hyland ... Country: USA Genre: Comedy / Romance Runtime: 87 min Plot: A slacker (Braff) is forced to work for his father-in-law after his pregnant wife (Peet) steps away from her high-paying job IMDb Линк към филма FPS: 25 CD: 1 БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 5 2012, 01:03 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 338 Статус: Офлайн ![]() |
То преди 2 часа излезе DVDRip-a на филмчето... ще чакам субтитри за него (ако изобщо някой се захване) ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн ![]() |
Аз английски не знам, но с руския горе-долу се оправям. Обаче има една малка врътка - идва Гергьовден и превода ще стане следващата седмица. Превода е за версията The.Ex.LIMITED.R5.XViD-PUKKA прогрес 75% Този коментар е бил редактиран от Boristraikov на May 12 2007, 10:48 AM |
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн ![]() |
Готов е, извинявам се за закъснението. Приятно гледане. |
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 9-March 07 Град: Силистра Потребител No.: 17 418 Статус: Офлайн ![]() |
Само да попитам къде е връзката за субтитрите. Благодаря. :clap1: :clap1: ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 14-May 07 Град: софия Потребител No.: 29 566 Статус: Офлайн ![]() |
много благодаря за субтитрите на филм4ето ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 3-February 07 Потребител No.: 5 829 Статус: Офлайн ![]() |
А някой ще нагласи ли субтитрите за версията: The.Ex.LIMITED.PROPER.DVDRip.XviD-LCE
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
и за The.Ex.LIMITED.DVDRiP.XViD-NOX ![]() Source...: DVD Retail Cin.Date.: N/A Supplier.: NOX Rls.Date.: May 03th 2007 Ripper...: NOX DVD Date.: May 11th 2007 Bitrate..: 865 Size.....: 49*15 Audio....: VBR MP3 Discs....: 1 Genre....: Comedy / Romance |
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. ![]() Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 31-July 07 Потребител No.: 39 839 Статус: Офлайн ![]() |
The.Ex.UNRATED.RETAIL.DVDRip.XviD-NeDiVx Колеги знам че има направени субтитри но се нуждаят от таймнинг и лек едит!!! Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 5 2012, 01:05 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 10:51 PM |