subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
May 29 2018, 03:05 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 14-January 08 Потребител No.: 57 358 Статус: Офлайн |
Здравейте! Изтеглих бг субтитри за една документална поредица от един български тракер. Не беше препратка към конкретен сайт със субтитри, а направо от торента. Разархивирах ги, но не зная как да разбера на какъв Този коментар е бил редактиран от render67 на May 30 2018, 11:01 AM |
|
|
|
|
|
|
May 29 2018, 10:45 PM
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 494 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн |
Вероятно имаш предвид фреймрейта на филма, по които са правени? Ако случайно са .sub (MicroDVD) формат, е възможно да откриеш информацията на първия ред като отвориш файла в текстов редактор. Ако са .srt, той не зависи от фреймовете, така че не му е нужен и не го съдържа. Може да пробваш да се ориентираш по име на рилийз и да потърсиш информация за него. |
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. С радиото не се спори. |
|
|
|
|
May 30 2018, 11:09 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 14-January 08 Потребител No.: 57 358 Статус: Офлайн |
Вероятно имаш предвид фреймрейта на филма, по които са правени? Ако случайно са .sub (MicroDVD) формат, е възможно да откриеш информацията на първия ред като отвориш файла в текстов редактор. Ако са .srt, той не зависи от фреймовете, така че не му е нужен и не го съдържа. Може да пробваш да се ориентираш по име на рилийз и да потърсиш информация за него. Искам да зная дали субтитрите ще паснат. Те са .srt, което, както разбирам, означава, че няма как да науча, докато не изтегля видеото, а то е доста голямо в гигабайти. За съжаление, инфото в самия тракер, откъдето са субтитрите, се оказа от редките случаи, когато е твърде лаконично и не казва нищо за фреймрейта на видеото, а в името на всеки един от файловете със субтитри не се посочва релийз, само името на конкретния епизод. Ама че излагация с този "битрейт" Още веднъж - моля за извинение всеки, който е попаднал на тази тема! Много Ви благодаря за информацията! Хубав ден! |
|
|
|
|
|
|
May 30 2018, 11:29 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 967 Регистриран: 22-October 07 Град: Бургас Потребител No.: 47 617 Статус: Офлайн |
В описанието на торента би трябвало да има *.nfo файл, в който да има информация за видеото.
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
May 30 2018, 01:04 PM
Коментар
|
|
|
В описанието на торента би трябвало да има *.nfo файл, в който да има информация за видеото. Да, първо него погледнах, но, както казах по-горе, съдържанието му е повече от скромно "Tech Features: Видео:1920x1080i, 1.78:1 Видео кодек: VC-1 Audio: English DTS-HD HR 5.1 (48 kHz / 2046 kbps / 16-bit)" Ще трябва да изтегля една част от торента поне - епизод или диск и да пробвам с намерените бг субтитри. |
|
|
|
|
|
|
May 31 2018, 07:14 PM
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 494 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн |
То информация за видеото хубаво, ама като няма информация за самите субтитри... Ако субтитрите са линкнати в самия тракер (както, струва ми, се си писал), вероятността да пасват е голяма, според мен, но все пак има шанс и да не е така. Ако има коментари под торента, може да погледнеш за ориентир. Ако не съвпадат, вероятно някой ще е измрънкал. |
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. С радиото не се спори. |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 4th June 2026 - 05:18 AM |