subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 23-January 07 Потребител No.: 2 406 Статус: Офлайн ![]() |
Проблема ми е следния: 3-та серия на The Tudors не ми тръгва с нито един плеяр.Пробвах я с BS,Media classic,windows media и winamp.И понеже мислех,че пробблема ми е в торента го свалих от почти всички тракери и пак не тръгва.Интересното е че другите серии ми тръгват вкл и 4-та.Моля ако някой знае и има няква идея защо се получава това да помага.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Пробвай с VideoLan VLC Media Player.
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 497 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 094 Статус: Офлайн ![]() |
KM Player му е майката, единствено с него ми тръгна. С VLC също работи но нещо не можах да заредя субтитрите.
|
------------------------------------ ![]() Не съм работохолик, но злоупотребявам с работното си време и ми е адски трудно да вместя и преводи в графика си. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 136 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 330 Статус: Офлайн ![]() |
Няма филм досега, който да не съм успял да пусна с MPlayer. Унгарски плейър за Линукс, но работи и с Уиндоус. За Уиндоус си свали някой фронтенд, за да го пуснеш, например този: http://mpf.dzm.hu/ Мплейърът си има собствени кодеци, сложени в отделна папка и няма нужда от инсталиране на каквито и да било кодеци на компютъра. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
dosh, KMPlayer е порт на mplayer-а на KDE за Уин. Много по-приятен на вид е и със същите възможности.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 136 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 330 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Празнотата, която обвързва! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 160 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 56 Статус: Офлайн ![]() |
Всички мислите, че проблемът е в плейъра, ами ако не е? Я да си смени паметта и видеокартата - може пък да стане, а? ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 497 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 094 Статус: Офлайн ![]() |
Всички мислите, че проблемът е в плейъра, ами ако не е? Я да си смени паметта и видеокартата - може пък да стане, а? ![]() Мани да не ръгне действително да си сменя чаркалаците. Аз имах съвсем същия проблем с този епизод. Така и не разбрах какво става, но биес плеера отказваше категорично да го отвори. Добре, че сиско ми отвори очите за KM player-а. Тръгна без грешка. |
------------------------------------ ![]() Не съм работохолик, но злоупотребявам с работното си време и ми е адски трудно да вместя и преводи в графика си. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 23-January 07 Потребител No.: 2 406 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря ви много за помоща. С KM Player ми тръгна и зареди субс сега всичко е наред.Имам да черпя.
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 17th September 2025 - 12:45 AM |