subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() розовата кифла ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 413 Регистриран: 9-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 8 555 Статус: Офлайн ![]() |
Mandela: Long Walk to Freedom
![]() Жанр: Биографичен Година: 2013 Режисьор: Джъстин Чадуик Актьори: Тео Ландли, Тери Фето, Робърт Хобс, Ги Де Вилерс, Наоми Харис, Идрис Елба, Патрик Уолтан-мл., Марк Елдеркин Държава: Великобритания, ЮАР Времетраене: 139 мин. Резюме: Филмът с Идрис Елба и Наоми Харис проследява изпълнения с премеждия и тежки изпитания живот на южноафриканския политик и борец за свобода Нелсън Мандела. Историята се фокусира върху най-важните събития белязали завинаги живота на Мандела: от детството му в малко провинциално градче до деня в който той е провъзгласен за първия демократично избран президент на Южна Африка. Борбата на Мандела срещу апартейда, издигането му на политическата сцена и прекараните 27 години в затвора - всичко това е представено по впечатляващ и паметен начин на екрана от режисьора на филма Джъстин Чадуик. (източник: www.cinefish.bg) ![]() Трейлър: Издание: Mandela.Long.Walk.to.Freedom.2013.DVDSCR.h264.AAC Субтитри Този коментар е бил редактиран от missing на Jan 8 2014, 06:36 PM |
------------------------------------ Кифла. Розова.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() розовата кифла ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 413 Регистриран: 9-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 8 555 Статус: Офлайн ![]() |
Ако не се появят читави английски субтитри, ще имам нужда от редактор, по слух хич не върви. Африканските акценти са много тежки и ме е страх да не пренапиша сценария. ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 28-November 12 Град: Сидни, Австралия Потребител No.: 131 578 Статус: Офлайн ![]() |
Ако не се появят читави английски субтитри, ще имам нужда от редактор, по слух хич не върви. Африканските акценти са много тежки и ме е страх да не пренапиша сценария. ![]() ![]() Тези тук ....... не са ли близо до истината? Този коментар е бил редактиран от motleycrue на Jan 3 2014, 01:04 PM
Причина за редакцията: Премахване на външен линк към английски субтитри.
|
------------------------------------ Олга Захариева
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мне, нямат нищо общо с диалога. ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Овца-стръвница ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 437 Регистриран: 12-October 07 Град: София Потребител No.: 46 535 Статус: Офлайн ![]() |
Ооо безкрайно благодаря! ![]() ![]() Когато приключиш, ако имам време, мога да хвърля едно ухо да видим дали ще хвана нещо от африканските акценти. ![]() |
------------------------------------ You must be the change you wish to see in the world.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
giulfia, гуш ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Субтитрите са качени за одобрение. Критики и коментари по превода ще се радвам да получавам на ЛС. Превеждах по слух, така че е напълно възможно да съм си измислила нещо. ![]() Но пък филмът е много хубав, разревах се само около 3 пъти. ![]() ![]() Сега събирам пари за билет до ЮАР. (Това напълно сериозно.) ![]() Ох, как ми се спами... ![]() Този коментар е бил редактиран от missing на Jan 8 2014, 05:50 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн ![]() |
Mandela.Long.Walk.to.Freedom.2013.720p.BluRay.x264-SPARKS
|
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() киноманка ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 1 300 Регистриран: 5-March 13 Град: Варна Потребител No.: 132 965 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой да направи синхро, аз не мога. ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 09:53 AM |