subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн ![]() |
Колеги, помагайте! Днес забелязах, че не мога да свалям нищо с всички браузери, които имам... Явно след ъпдейт на Уиндоуса нещо се е сменило и не ми дава да свалям нищичко! Пробвах с Гугъл Хром, Мозила и IE. При Хрома и IE ми излиза, че "Сканирането за вируси беше неуспешно" ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 541 Регистриран: 16-June 08 Град: Шумен Потребител No.: 72 530 Статус: Офлайн ![]() |
Babilon, пробва ли да потърсиш хора с подобни проблеми в гугъл? Help-а на Microsft нищо ли не казва по въпроса? Питам такива глупави въпроси, защото на работата ми има машини с Win ХР, Win 7 и Win Server 2011 и точно вчера след ъпдейтите не срещнах такъв проблем. (На машина с Win 8 пък не пробвах да тегля нещо от Интернет). Проблема да не с настройки на антивирусната програма? Дали преинсталация ще оправи проблема? Според мене, ако повториш същите стъпки каквито си направил и преди, проблема ще се повтори. (Пък и имаше нещо с лицензите на Windows. Май три пъти ти позволяваше да активираш през Интернет, а всяко следващо активиране е възможно след като се обадиш по телефона). Ако не си махнал restore points, не можеш ли да върнеш системата преди ъпдейтите? Ако това не помогне, аз бих махнал антивирусната програма и след рестарт бих проверил дали мога да тегля. Ако пък не ти се маха антивирусната - ровичкай из настройките за сигурност. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн ![]() |
JackDan, предишните проблеми не бяха със свалянията. Просто два пъти преинсталирам заради различни проблеми. ЕТО го хелпъра на Майкрософт, но не ми свърши никаква работа. ТУК ПЪК Хром обяснява за какво става въпрос, но и това не помогна. Има и други с такива проблеми, но препратките основно са към двата линка, които посочих. Спирах и антивирусната, но без ефект. Реших проблема с Орбит Даунлоудер, но не си е работа това... Иначе съм с Win7. Активиран е, така че нямам проблем с това. Предният път точно един ъпдейт ми омаза Уиндоуса. Четох после в сайта на Майкрософт, че много народ са го нахапали точно с този ъпдейт. Били оправили проблема и разни такива ала-бала... Видях, че ми е променил сигурността, промених я отново, но без ефект. Явно в регистрите нещо е променено, но не знам какво... Следвах стъпките, които са написани в сайта на Майкрософт, но последната папка просто я няма в regedit... |
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 541 Регистриран: 16-June 08 Град: Шумен Потребител No.: 72 530 Статус: Офлайн ![]() |
Пробвай следното: 1. Стартирай Local Group Policy Editor - стартиране. стартиранеОтвори! To open the Local Group Policy Editor from the command line Click Start , type gpedit.msc in the Start Search box, and then press ENTER . Ако се съди по това ![]() Но пишеш, че "...последната папка просто я няма". Следователно няма да имаш Attachment Manager и трябва да го добавиш. 2. Добавянето става така. За Attachment Manager ти трябва да избереш файла AttachmentManager.admx. добавянеОтвори! To add or remove a classic Administrative Template file (.adm file) Using the Local Group Policy Editor, open the Local Group Policy object you want to edit. In the console tree, under either Computer Configuration or User Configuration , right-click Administrative Templates . Click Add/Remove Templates . Do one of the following: To add a template, click Add . In the Policy Templates dialog box, click the template you want to add, and then click Open . To remove a template, in the Current Policy Templates list, click the template, and then click Remove . 3. След това ще можеш от Local Group Policy Editor да направиш промените. Би следвало и в регистрите ти да се появят тези папки. Този коментар е бил редактиран от JackDan на Mar 19 2013, 01:03 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В папката c:\windows\PolicyDefinitions имаш ли файл AttachmentManager.admx? В прикачения файл копирах AttachmentManager.admx от папка PolicyDefinitions от компютър с Windows 7. До колкото успях да разбера, добавянето не може да стане, защото AttachmentManager.admx е .admx (нов формат). Добавянето ставало само за .adm файлове (т.е. по-стария формат). Останах с впечатлението, че .admx файловете автоматично се четат и качват. Този коментар е бил редактиран от JackDan на Mar 19 2013, 01:06 AM
Прикачени файлове
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само дето не мога да го сваля този архив ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн ![]() |
Я вземи се върни в последната ристор дата, в която ти се появиха проблемите. Така ще разбереш дали е от ъпдейта на Уиндоуса.
|
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Йонче, това беше първото, за което се сетих. Не съм бос със софтуерите ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 114 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 581 Статус: Офлайн ![]() |
Лично аз бих се ориентирал към антивирусната (най-вече към нея, не я изключвай, а я деинсталирай) и защитната стена на уина.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн ![]() |
Оправи ли се проблемът?
|
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 114 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 581 Статус: Офлайн ![]() |
Сигурно си опитал, но ако не си - направи си нов акаунт с администраторски права и пробвай през него.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Че ако ми се наложи да правя трета преинсталация за два месеца, ще откача ![]() Моят не съм го пипал от около 4 години. Ироничното е, че може би основната причината за това са спрените ми ъпдейти (и за какво са ми, след като уинчето си бачка напълно нормално и без тях, а и са най-често срещаната от мен причина за преинстал... една хубава антивирусна е напълно достатъчна, другото чисто и просто си ляга маркетингови измишльотини). Има и някаква малка вероятност проблемите ти да се дължат на копието което ползваш, но там вече ти си знаеш. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Работата е там, че досега не се е повтарял един и същ проблем, за да се усъмня в копието. Но действително проблемите са идвали след ъпдейти... Ще взема да ги спра и аз след поредната вече преинсталация. Лошото е, че не знам кога ще е, защото работя на този лаптоп и за момента не мога да си изгубя цял ден, за да го преинсталирам и да го накича ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 9th October 2025 - 11:30 AM |