subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 17 2016, 01:27 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 17-February 16 Потребител No.: 138 961 Статус: Офлайн |
Здравейте. Имам един въпрос, на който след известно търсене отговор не намерих. Става въпрос за следното: Български субтитри нито ползвам, нито правя, но един приятел не си намираше субтитри за American Crime Story и ме помоли да му го преведа. Преведох първата серия и се получава нещо странно. По-опитните може и да се смеят на методите ми, но... Взех английските субтитри в .srt формат, отворих ги в notepad, превеждох директно на мястото на английските, запаметих ги и тук идва странното - BS Player въобще не ги разпознава (не ги показва грешно, ами не ги товари въобще, почва автоматично търсене на субтитри онлайн, все едно в директорията направените от мен ги няма; пускам ги ръчно - пак нищо), докато с KMPlayer такъв проблем няма. Някой има ли идея на какво се дължи това? Отделно, с удоволствие бих качил субтитрите тук (стига да се оправи този проблем), но тъй като епизодите ги гледам веднага след като излязат, нямам време и желание да ги гледам пак с моите субтитри, за да проверя след превода дали някъде не се сменят прекалено бързо заради ориентирания към английската версия тайминг и съответно да не стават за четене. Има ли някой желаещ да бъде опитно зайче и да оправи тайминга там, където е нужно? Поздрави. |
|
|
|
|
|
|
Feb 17 2016, 06:13 AM
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн |
Прекарай ги през Subtitle Workshop (зареди ги и ги запази) и виж какво ще стане.
|
|
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
|
Feb 20 2016, 07:48 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 17-February 16 Потребител No.: 138 961 Статус: Офлайн |
Да, стана. Мерси. Пък и като гледам функцията, която показва прекалено късото времетраене на субтитрите, няма да имам нужда от опитно зайче.
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 28th March 2026 - 06:14 PM |