subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 13 2013, 05:10 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 18-December 07 Потребител No.: 54 894 Статус: Офлайн |
Колекция от филми на риболовна тематика които са със руски субтитри.
Те са снимани в Полша,аудиото е полско поредицата е "Wędkarstwo moje hobby" / Риболовът е моето хоби ![]() Sposob na sandacza. "Wędkarstwo moje hobby" Sandacze na martwa rybke "Wędkarstwo moje hobby" Nowoczesne przynety gumowe.Teoria."Wędkarstwo moje hobby" Sposob na okonia."Wędkarstwo moje hobby" Drop shot bez tajemnic."Wędkarstwo moje hobby" Sposob na leszcza. "Wędkarstwo moje hobby" Sposob na lina. "Wędkarstwo moje hobby" и много други Риболов на : шаран, бяла риба,костур,платика,лин,щука и др. Много полезни съвети за избор на подходящи стръв,захранки и места за риболов както на сладководни така и на хищни риби. Линк към темата http://subs.sab.bz/forum/index.php?showtop...mp;#entry188733 Ако някой иска да се захване със превод нека ми пише ЛС |
|
|
|
|
|
|
Feb 13 2013, 05:18 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 18-December 07 Потребител No.: 54 894 Статус: Офлайн |
Около 20 филма са. Превежда се само този от Линка към темата. |
|
|
|
|
|
|
Feb 13 2013, 05:42 PM
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог |
На мен ми се ходи на риболов яко. Жалко, че не знам полски да си задоволя глада по улов, макар и по екран...
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 10th February 2026 - 03:33 AM |