subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 063 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
БАНШИ
Този коментар е бил редактиран от tato на Apr 25 2016, 03:32 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
60 потребител/и са ви благодарили : cerato, sty, canyin, krystal, derfuchs, yonkaval, dizar, Stranger, dimi123, ViChiX, nik_242, EOS, bmt, pen4o, Iorty, guao, elisiaelf, ZIL, Mordread, paket, astef1, e-baby, debilgates, nascko, kario88, exile, Respect, motleycrue, shin, shadoll, lilkkk, kanabis4o, wolfydo, Angel0FDeath, tony_m, phoenixman, Semkov, gecheff, kikabidze, damyl, TheDarkQueen, beljata, nikola_smanolov, popy79, flywill, firemam, mass_effect, rem22, l_kirov, Petrakiz, 100yan, kran74, Уди, Shadow9, murka3333, frehley, abac, Comatose, serialmaniq, GnoMM There has/have been 60 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 135 Регистриран: 13-January 07 Потребител No.: 861 Статус: Офлайн ![]() |
Страхотно свежо филмче! Мерси за буквите! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
Kъф е тоя ОлеК във вече втори епизод, бе братлe?! ![]() Яко ми тъпее, ама... Явно великите сценаристи така са решили... |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 063 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
И на мен ми направи впечатление, но и в IMDb и TVR са го писали така, и реших да не го променям. Де да ги знам какво са мислели... |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
Верно ли? Ти като ги слушаш как говорят, мислиш ли, че са сърби тия синковци? ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн ![]() |
Амче той не погина ли (без)славно в 8 епизод? След толкова бой, остри предмети и удари с твърди вещества? Украинци са. Този коментар е бил редактиран от yonkaval на Mar 10 2013, 05:37 PM |
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Докарваше го на вид като на некой от Братвата, а всъщност момъкът е маляк... ![]() Kaк нема да погине, като оня кривоглед и безцицен дзвер с клюн като динамометричен ключ за свещи го яхА половин час... ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн ![]() |
А, не съм се отказала! При такова заглавие на последния епизод... Интересно до каква по-голяма лудост може да избие... ![]() |
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми, то немаше кво, бре... Подлъгахме се, ще го изкараме докрай. Но не повече. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 135 Регистриран: 13-January 07 Потребител No.: 861 Статус: Офлайн ![]() |
И да искате, и да не искате, чак догодина! Какво не му харесахте на филмчето, не разбрах? ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам, бе брат. Не съм американец и ме дразнят разни ситуации най-измислени, изкуствени, шаблонни и дебилни персонажи... Както и да е, да си го следи, който му припада. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Че е абсурден на моменти няма спор(полуразпрана мацка се разхожда из училище и никой не я спира, дори я превързват ![]() Аз лично чакам ето това:Hannibal Този коментар е бил редактиран от nik_242 на Feb 7 2015, 10:01 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
... на фона останалите глупости, които гледаме... Не знам кои са глупостите, дето ги гледате... Аз гледам да избягвам гледането на глупости. ![]() Смея да твърдя, че съм развил добро предчувствие и успешно ги финтирам... ![]() Ще го видим и анибальото... ![]() Тоя си го спомням само от един щурав филм за някакъв едноок и ням викинг... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе и аз уж ги избягвам,но понякога се нахендрям сам...Deception е последният пример + прехваленият последен сезон на един от любимите ми Californication... ![]() има ли шанс да видим превод и на тези неща от преди 15 години ![]() w w w . w e l c o m e t o b a n s h e e . c o m Този коментар е бил редактиран от nik_242 на Mar 16 2013, 06:14 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 16th June 2025 - 07:27 AM |