subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jan 20 2013, 04:24 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 215 Регистриран: 2-December 11 Град: Зоната на Здрача Потребител No.: 126 709 Статус: Офлайн |
Paranormal Activity 4 / Паранормална активност 4
![]() Жанр: Ужаси Година: 2012 Режисьор: Хенри Джуст, Ариел Шулман Актьори: Катрин Нютон, Кати Фетерстън, Мат Шивели, Брейди Алън Държава: САЩ Времетраене: 97 минути Резюме: Действието на четвъртата част от популярната хорър-поредица се развива пет години след описаните случки в “Паранормална активност 2”, който завърши с обладаната Кейти, която отвлече бебето Хънтър. Сега, историята проследява младата Алис, нейния приятел Бен, нейната майка и брат й Уайът, които попадат в центъра на необяснима свръхестествена активност, чиито причинители са най-вероятно новопристигналите в квартала Кейти и Хънтър (чието име сега е Роби). След като Кейти е принудена да влезе в болница, майката на Алис се съгласява да вземе в къщата си за известно време младия Роби. Всичко това дава началото на серия от странни и зловещи събития, които превръщат ежедневието на Алис и хората около нея в истински ужас. Издание: За всички BluRay Unrated издания! Прогрес: 100% Този коментар е бил редактиран от KikoDraka на Jan 23 2013, 04:28 PM |
|
------------------------------------ Под всеки рай лежи един ад, а между тях съм аз - с поглед нагоре и душа надолу... |
|
|
|
|
Jan 20 2013, 04:34 PM
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн |
7 потребител/и са ви благодарили : sty, dRaKuLcHo, dumbeto, The_Bulgarian, firemam, mass_effect, stan_em There has/have been 7 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
|
|
Jan 21 2013, 12:25 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 25-June 08 Град: Somewhere Потребител No.: 72 961 Статус: Офлайн |
Успех! |
|
------------------------------------ "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!" |
|
|
|
|
Jan 21 2013, 12:13 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 215 Регистриран: 2-December 11 Град: Зоната на Здрача Потребител No.: 126 709 Статус: Офлайн |
Благодаря. |
|
------------------------------------ Под всеки рай лежи един ад, а между тях съм аз - с поглед нагоре и душа надолу... |
|
|
|
|
Jan 21 2013, 01:47 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 20-October 11 Потребител No.: 125 494 Статус: Офлайн |
Благодаря ! |
|
|
|
|
|
|
Jan 23 2013, 12:03 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 17-December 11 Потребител No.: 127 029 Статус: Офлайн |
Благодаря!
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 25th December 2025 - 08:52 AM |