subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 8 2012, 09:10 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
Не знам за Вас, драги съфорумци, но скоро не бях гледал сериал, в който да минат 6 серии и почти да си нямаш на представа, аджеба, точно какво става в него. 1. Гавин изглежда като човек, но притежава интересни "способности". Сключил е сделка?! 2. Сградата "Дрейк" се "държи" доста странно на моменти, решавайки разни неща сама. 3. В същата, се случват разни други интересни неща, които Гавин даже си няма на представа за тях (или поне така ни го представят). Което противоречи на 1. Нищо от горе-посоченото не изглежда логично към настоящия момент. Чувствам се щастлив от този факт, тъй като все едно гледам нов "LOST" откъм фабула. Идеи, мнения, хипотези, нещо въобще?!? П.П. Дано да не съм "спойлнал" много за тези, които все още не са го гледали, а биха евентуално. |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Nov 9 2012, 02:12 AM
Коментар
|
|
![]() 39 days… 18 people… one survivor!!! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 193 Регистриран: 18-August 07 Град: Русе Потребител No.: 41 174 Статус: Офлайн Моят блог |
Сериалчето много радва! |
|
------------------------------------ Цитат(haZe™) Ако искаш да бъдеш умен, научи се разумно да питаш, внимателно да слушаш, спокойно да отговаряш и да престанеш да говориш, когато няма какво да кажеш! |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 26th July 2026 - 12:26 AM |