subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Aug 17 2012, 08:13 PM
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн |
Здравейте! Подариха ми лаптоп АСУС, но много цикли, мисля, че май не са му инсталирани драйвърите. Та се чудех се дали има програма, която сама си търси, които кои драйвъри не са инсталирани и ги тегли (може и без да ги тегли). Или ако се сещате защо може да цикли, да споделите. Този коментар е бил редактиран от Уди на Aug 17 2012, 08:13 PM |
|
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
|
Aug 17 2012, 08:23 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
С какъв Уиндоус е? Има програми за търсене, но Win 7 по принцип си инсталира повечето необходими неща... EDIT: Иди в Device Manager-а и ако има нещо с питанка, значи няма инсталиран драйвер за него. Дотам се стига ма различно в зависимост от версията на Уиндоуса (предполагам е с Уиндоус), но мисля, че десен бутон на My Computer -> Properties -> Hardware -> Device Manager работеше и под XP, и под седмица. Или бутоните Уиндоус + PAUSE BREAK |
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
Aug 17 2012, 08:24 PM
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 494 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн |
Иди в Device Manager-а и ако има нещо с питанка, значи няма инсталиран драйвер за него. Дотам се стига ма различно в зависимост от версията на Уиндоуса (предполагам е с Уиндоус), но мисля, че десен бутон на My Computer -> Properties -> Hardware -> Device Manager работеше и под XP, и под седмица. |
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. С радиото не се спори. |
|
|
|
|
Aug 17 2012, 08:27 PM
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн |
Няма нищо с въпросче.
|
|
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
|
Aug 17 2012, 09:15 PM
Коментар
|
|
С Уиндоус 7 е. Отделно, пускам си филм и да тегля нещо и започва да пращи... не постоянно, но си пращи, та затова имам чувството, че драйвърите вероятно не са най-новите... не знам. Този коментар е бил редактиран от Уди на Aug 17 2012, 09:17 PM |
|
|
|
|
|
Aug 17 2012, 09:52 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 7-July 12 Потребител No.: 129 983 Статус: Офлайн |
Как пращи ? Може харда да стърже, но не го оприличавам на пращене. Ако чуваш ясно този звук значи не е от драйверите. Трябва да го погледне някой на живо или с TeamViewer. |
|
|
|
|
|
|
Aug 17 2012, 10:09 PM
Коментар
|
|
Звукът започва да дращи... в момента не го прави, но по едно време си дращеше.
|
|
|
|
|
|
Aug 18 2012, 12:25 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 102 Регистриран: 13-July 07 Град: Варна Потребител No.: 36 323 Статус: Офлайн |
Driver Genius Professional - Тази програмка намира най-новите драйвъри, тегли и ги инсталира |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Aug 18 2012, 09:18 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 541 Регистриран: 16-June 08 Град: Шумен Потребител No.: 72 530 Статус: Офлайн |
Пробвай в google да видиш дали други са имали подобен проблем със същия модел на лаптопа и как са се справили с него. Ако лаптопът е бил използван преди това, се опитай да разбереш защо ти го подаряват. Също питай, дали тези, които ти го подаряват, са имали подобни проблеми. Инсталирането на последните (най-новите) драйвери не винаги е (правилно) решение. Това пращене кога се появява? Само на определен филм ли? Само на определено място от филм ли? Или при пускането на няколко програми заедно. Да не е от аудио кодеци проблема? Да не е програми да се "карат" за ресурси? Този коментар е бил редактиран от JackDan на Aug 18 2012, 09:21 AM |
|
|
|
|
|
|
Aug 18 2012, 10:58 AM
Коментар
|
|
Пробвай в google да видиш дали други са имали подобен проблем със същия модел на лаптопа и как са се справили с него. Ако лаптопът е бил използван преди това, се опитай да разбереш защо ти го подаряват. Също питай, дали тези, които ти го подаряват, са имали подобни проблеми. Инсталирането на последните (най-новите) драйвери не винаги е (правилно) решение. Това пращене кога се появява? Само на определен филм ли? Само на определено място от филм ли? Или при пускането на няколко програми заедно. Да не е от аудио кодеци проблема? Да не е програми да се "карат" за ресурси? Търсих в гугъл и не открих друг със същия проблем. Не е използван - чисто нов е. Пращането се появи само веднъж, след това инсталирах новите драйвъри и не се е появявало отново. Засега не ми е създавал други проблеми, но може и да е защото процесорът му е по-слаб AMD Dual Core 1.6 ghz. Този коментар е бил редактиран от Уди на Aug 18 2012, 10:58 AM |
|
|
|
|
|
Aug 18 2012, 11:03 AM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
Добре, де... Какъв е моделът? Какво дават на сайта на АЗИС за този модел като драйвери? |
|
|
|
|
|
Aug 18 2012, 12:04 PM
Коментар
|
|
ASUS A53B е моделът. Инсталирай драйвърите за чипсет, аудио и мрежова карта. Вече върви много по-добре, но инсталирах FIFA 2011, защото братовчед ми искаше да играе, но циклеше и я изтрих. Параметрите му са: AMD Dual Core 1.6 ghz | Ram Memory: 4 GB | HDD 320 GB | RADEO HD 7470M 1GB |
|
|
|
|
|
Aug 27 2012, 10:33 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 22 Регистриран: 27-January 08 Град: България Потребител No.: 58 977 Статус: Офлайн |
Подкрепям колегата за Driver Genius Professional. Открива най-новите драйвъри. За видеокартата си изтегли програмата amddriverdownloader.exe (безплатна е), тя автоматично открива най-новите видео драйвъри.
|
|
|
|
|
|
|
Aug 30 2012, 11:00 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 116 Регистриран: 4-February 07 Град: The Big Apple Потребител No.: 5 968 Статус: Офлайн |
Какъв точно е моделът, A53BR или A53BY? Тая програмка колкото помага, толкова и бели прави. Вервай ми. Ще предложи и евентуално подмени неща, които не бива. Влез в сайта на ASUS, намери модела на лаптопа и изтегли драйверите! Не забравйте, че драйверите предлагани от прозводителя на дадена марка компютри, в повечето случаи са модифицирани оригинални, за да работят добре на даден модел. A53BR Drivers downloads A53BY Drivers downloads Избери с каква операционна система си. Освен със субтитри от дълго време се занимамвам и с компютри, така че послушай съвета ми. Не рискувай с тия програми. Те търсят и теглят по зададен критерий и ще видиш, че ще ти предложи за изтегляне неща, които нямаш и представа за какво са. Не винаги най-новите драйвери предлагат решаване на проблема. Аз също притежавам АSUS лаптоп. Когато го взех, аз също изтеглих най-новите драйвери за видеото директо от ATI (за Mobility Radeon 5470)… Определено не работят така добре, както тези, които си дойдоха с лаптопа, въпреки че са стари. Отдалечено е трудно да се даде диагноза за даден копютърен проблем. Още един пример точно за случая: АСУС имат разработен софтуер за автоматичен контрол на охлаждането, в частност управление на вентилаторите и респективно петреблението на енергия. Нарича се "Power4Gear". (Предполагам, че и твоят лаптоп е дошъл с диск на който я има). Версията, която дойде с лаптопа работеше що-годе добре, с някои малки изключения, затова реших да я сменя с по-нова. Ядец, не става - работи, но много по-зле от старата. Общо взето си прави каквото иска. Въпросната нова версия която инсталирах я няма като предложение за моя модел. Явно има защо. Имайте предвид, че това е програма създадена от същия производител на комютъра. Представете си какво става когато производителите са различни. С две думи, ако всички драйвери ставаха, производителите на компютри нямаше да имат страници за изтегляния, а щяха да дават линкове към такива. Послушай ме и няма да сбъркаш - свали си актуалните за момента драйвери от официалния сайт и всичко ще е ток и жица. Успех! Този коментар е бил редактиран от RAMIRES на Aug 30 2012, 11:49 AM |
|
|
|
|
|
Aug 30 2012, 11:50 AM
Коментар
|
|
RAMIRES, мерси, така и ще направя! |
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 11th April 2026 - 09:22 PM |