subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Aug 30 2012, 01:48 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 541 Регистриран: 16-June 08 Град: Шумен Потребител No.: 72 530 Статус: Офлайн |
Уди, от написаното до тук, според мене, няма за какво да се притесняваш. Не тръгвала една игра - и какво от това? Знаеш ли още колко много няма да ти тръгнат в бъдеще. Проблема най-вероятно е в играта (настройки, защити, пачване, код и т.н). След като повече не ти пращи аудиото - значи си оправил проблема. Ако приемаш съвети: - ако с лаптопа е дошъл диск с драйвери - направи си копие на диска и го пази (ако го загубиш после много трудно се намират драйвери); - направи си имидж на диска с операционната система и при срив и/или преинсталация го използвай (спестява и нерви и време). Щом лаптопа ти върши работата, за която е взет (тъй като тази година завърши 12 клас, предполагам, че си студент и РС-то е взето, за да имаш компютър в квартирата ти), т.е. ще го ползваш за курсови работи и забавление, въобще не се товари, че бил слаб и т.н. Винаги ще има по-силни и по-добри лаптопи. |
|
|
|
|
|
|
Aug 30 2012, 02:58 PM
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн |
Въобще не съм се притеснил, че е слаб, мене не ми трябва за игри, така че съм повече от доволен. Лаптопът вече е като нов - един познат ми го преинсталира и в момента няма никакви проблеми. Каза, че е бил пълен с вируси, не знам кога се е напълнил като имаше антивирусна и прочие... но важното е, че сега всичко е наред. Благодаря на всички! |
|
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
|
Aug 30 2012, 03:15 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 210 Регистриран: 30-January 08 Град: Ту тук, ту там. Потребител No.: 59 300 Статус: Офлайн |
............ Каза, че е бил пълен с вируси, не знам кога се е напълнил като имаше антивирусна и прочие... но важното е, че сега всичко е наред. Благодаря на всички! Е, то работата на вирусчетата е да не разбираш когато се промъкват като разузнавачи в чуждо село. А най-добрата антивирусна е... задклавиатурното устройство - ако то не работи правилно разните му бацили, вируси и прочие гадинки ще си останат перманентен дразнител. |
|
------------------------------------ По-добре малка водка с приятели, отколкото голям бой в района.
|
|
|
|
|
Aug 30 2012, 05:59 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 541 Регистриран: 16-June 08 Град: Шумен Потребител No.: 72 530 Статус: Офлайн |
Е, то работата на вирусчетата е да не разбираш когато се промъкват като разузнавачи в чуждо село. А най-добрата антивирусна е... задклавиатурното устройство - ако то не работи правилно разните му бацили, вируси и прочие гадинки ще си останат перманентен дразнител. Много правилно казано. Малцина са хората, които осъзнават това. |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 12th April 2026 - 12:40 AM |