subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Пешу, излезе блурейка и рипове от сорта на Total.Recall.2012.720p.Extended.BluRay.x264.AC3-HDChina. Много мерси за соптиталите, ще ги напаснеш ли за рейките? Има режисьорска версия в арената, която може и да изисква допълване на превода: Total Recall 2012 Extended Director's Cut 1080p Blu-ray Remux AVC TrueHD 5.1 - KRaLiMaRKo Този коментар е бил редактиран от sty на Nov 10 2012, 12:47 AM |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 28 Регистриран: 16-January 07 Град: Бургас Потребител No.: 1 282 Статус: Офлайн ![]() |
Total.Recall.2012.EXTENDED.DC.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON Препоръчвам по този да се работи. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Ще се поровя да видя къде са добавените сцени и ще ги допълня. Надявам се до утре вечер да съм ги направил. |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 10-December 09 Потребител No.: 103 591 Статус: Офлайн ![]() |
Последния релийз е най - добър за синхронизация : Total Recall 2012 2in1 Theatrical and Extended Director's Cut 1080p Blu-ray . Много моля за синхронизирани субове за релийза. Благодаря Ви ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Клюцам ги и тия субтитри, имам и английски. Синхронизация на първо време ще има само за 2:10:16 ч., 23,976. Доколкото разбирам, всичките тия пиратки са от един и същи руски BD с неясен произход. Имало и някви пръдни в True-HD аудиото, което не е особена изненада - магазинерският BD се очаква да е с DTS-HD. Както и да е, до утре. |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 156 Регистриран: 29-January 07 Град: Балчик, Варна, Пловдив Потребител No.: 3 828 Статус: Офлайн ![]() |
Абе не ми мяза на R5 BluRay. Има си английски, тайландски, украински и руски аудиота и най-вече коментарите на режисьора. И към 15 субтитри.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 28-May 11 Потребител No.: 123 050 Статус: Офлайн ![]() |
Толкова ли е гърбаво това издание, за да се нагласи? ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 148 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 387 Статус: Офлайн ![]() |
Щом е режисьорското значи въпроса не е само до синхронизация.
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добавени са 15-20 мин. на различни места, плюс тук-там изтрити по няколко реплики. Точно колко да ми отвори сума ти часове работа. ![]() Както и да е, субтитрите са качени за одобрение. Версията е: Total.Recall.2012.Extended.Cut.*.BluRay.DTS.x264-*.* Total.Recall.2012.Directors.Cut.*.BluRay.DD*.x264-*.* ТТД: 2:10:16 сек., 23,976 fps. Съветвам ви да гледате NiP, TayTO или HDMaNiAcS. Ремуксът на кралимарковците, чиято работа по принцип ценя високо, нещо не ми вдъхва доверие. Този коментар е бил редактиран от tato на Nov 14 2012, 02:32 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Усетих аз, че ще те вкарам в приключение с режисьорската версия, още щом превъртях набързо рилийза. Обаче ми се гледаше точно с твоя превод, извинявай. И мерси! ![]() |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 14th August 2025 - 08:11 PM |