subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jan 6 2008, 03:51 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 35 Регистриран: 14-April 07 Потребител No.: 23 349 Статус: Офлайн |
excape ако не ги изледаш предишните сезони просто незнаеш какво губиш....няма смисал да ти отговарям на въпросите понеже това са въпроси на които отговорите се намират във много серии да не кажа сезони... |
|
|
|
|
|
|
Jan 6 2008, 10:17 PM
Коментар
|
|
![]() Мада Фака Зле ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 316 Регистриран: 23-December 06 Потребител No.: 77 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Best Ripper (20:23):
или пак ти тракат кокаляците? excape (20:24): Качила съм две, три кила, та сега ги свалям :D Best Ripper (20:24): Aбе ще ги сваляш... искаш до София ли да ти се чува тракането? *CRAZY* |
|
|
|
|
Jan 6 2008, 11:19 PM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
Аз имам едно въпросче, по-скоро няколко Почнах да гледам сериала от 5-ти сезон, няма шанс някой да ме накара да гледам старите сезони, та въпросите са ми следните: Какво е Уайтлайтър (ясно, че е накакъв ангел, ама...)? Защо майката на Пейдж, а и самите те имат по един такъв? Защо толкова му се сърдят на Коул (баси, много сладък, в "Крецни/срежи" повече, но това е отделен въпрос)? Защо някой го наричат "невинен"? Борислава, най-накрая се прибирай, що ми писна да те чакам Уайтлайтър е нещо като Ангел-Пазител Коул става/е the source of all evil ... той си беше/е доста силен демон, но накрая (неговия край) е Източникът на цялото зло ... А невинен защото по едно време го мислеха за човек ... а и беше човек преди да си върне демонските сили ... А борислава да ... да се прибира ! хахаха |
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
|
Jan 7 2008, 12:07 AM
Коментар
|
|
![]() Мада Фака Зле ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 316 Регистриран: 23-December 06 Потребител No.: 77 Статус: Офлайн |
Тенкю А по принцип питам, защо някой наричат "невинен" и се налага да го пазят, не че ми е жизненоважно, даже никак, ма да си знам, ей така, щоту си искам |
|
------------------------------------ Best Ripper (20:23):
или пак ти тракат кокаляците? excape (20:24): Качила съм две, три кила, та сега ги свалям :D Best Ripper (20:24): Aбе ще ги сваляш... искаш до София ли да ти се чува тракането? *CRAZY* |
|
|
|
|
Jan 7 2008, 07:52 AM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
Тенкю А по принцип питам, защо някой наричат "невинен" и се налага да го пазят, не че ми е жизненоважно, даже никак, ма да си знам, ей така, щоту си искам Да речем, че това е мисията на живота им и магията им е "дадена" точно за това ... да пазят невинните ... като в приказките Вечната борба между доброто и злото ... |
|
|
|
|
|
|
Feb 12 2008, 07:45 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 12-July 07 Потребител No.: 36 248 Статус: Офлайн |
сериала е един от най-ЯКИТЕ сериали ма вече няма да го дават по Диема + най-много още 10-тина епизода да дават проклетници
|
|
|
|
|
|
|
Feb 29 2008, 12:04 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 11-July 07 Град: Свищов Потребител No.: 35 930 Статус: Офлайн |
Сериала е супер и според мен по интересно става след като напуска Прю и идва Пейдж. Тези които са гледали само докато Прю е в сериала им препоръчвам да гледат и нататак. |
|
|
|
|
|
|
Feb 29 2008, 12:41 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 16 Регистриран: 21-February 08 Град: София Потребител No.: 62 154 Статус: Офлайн |
Сериала е много готин, много не кефи. С нетърпение чакам да преведът сериала до края |
|
------------------------------------ So don't tell me you can't forgive me Cause nobody's perfect, no, nobodys perfect |
|
|
|
|
Mar 8 2008, 12:13 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 210 Регистриран: 25-October 07 Град: Силистра/София Потребител No.: 48 120 Статус: Офлайн |
Приятно филче за разпускане. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Apr 8 2008, 11:25 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 23-June 07 Град: Бургас Потребител No.: 34 344 Статус: Офлайн |
Ето ви форумче на Чародейките за разглеждане: още е ново но можете да пишете за да се понапълни, надявам се да ви хареса.... http://charmed.forumw.biz/index.htm Между другото сложил съм специална тема за сайта: Sub.Sab.Bz...мислех си и да го сложа в приятели но трябва май да говоря с админа за банера, дали мога да го сложа във форума си...! |
|
------------------------------------ The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt within the heart. |
|
|
|
|
Apr 14 2008, 10:23 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 49 Регистриран: 31-May 07 Град: Варна Потребител No.: 32 134 Статус: Офлайн |
А какво мислите за първата половина на 7-ми сезон? (питам само за нея, тъй като тя е преведена)
|
|
------------------------------------ Прогрес:
8 Simple Rules - 01x12 - Превод: 55% Buffy the Vampire Slayer - 03x03 - Превод: 30% |
|
|
|
|
Apr 16 2008, 08:20 AM
Коментар
|
|
А какво мислите за първата половина на 7-ми сезон? (питам само за нея, тъй като тя е преведена) Не ми харесва нешо ... това с Аватарите беше толкова елементарно и тъпо та чак мисля да не го доглеждам сезона изобщо ... Едит: iliana_82 абсолютно Този коментар е бил редактиран от Анубис на Apr 16 2008, 03:59 PM |
|
|
|
|
|
|
Apr 16 2008, 02:44 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 2-October 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 45 363 Статус: Офлайн |
Най-интересно ми беше когато Крис се появи от бъдещето. |
|
------------------------------------ Дестилирано в 50 килограма,двуоко,марково обличащо се,пакетче женско зло.
|
|
|
|
|
Apr 16 2008, 03:05 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 165 Регистриран: 30-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 41 937 Статус: Офлайн |
Не ми харесва нещто ... това с Аватарите беше толкова елементарно и тъпо та чак мисля да не го доглеждам сезона изобщо ... Сериала е страхотен, две мнения няма, но на мен лично най-много ми харесваше, когато се развиваше историята с Коул и Фийби. Беше невероятно. А историята с Аватарите нещо я баха попретупали. Прекалено лесно стана всичко. Уж в филма ги представяха, като "хора", които не се спират пред нищо, а беше достатъчна само една мъничка намеса от страна на Чародейките, за да върнат нещата по старо му. Да не говорим, че беше ясно, че силите им са доста по-могъщи от тяхните. Трябваше да има малко бой, и поне едно, две заклинания и накоя отвара! Този коментар е бил редактиран от iliana_82 на Apr 16 2008, 03:06 PM |
|
------------------------------------ Някои цял живот създават проблеми, а са убедени, че творят! |
|
|
|
|
Apr 24 2008, 03:27 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 49 Регистриран: 31-May 07 Град: Варна Потребител No.: 32 134 Статус: Офлайн |
Сериала е страхотен, две мнения няма, но на мен лично най-много ми харесваше, когато се развиваше историята с Коул и Фийби. Беше невероятно. А историята с Аватарите нещо я баха попретупали. Прекалено лесно стана всичко. Уж в филма ги представяха, като "хора", които не се спират пред нищо, а беше достатъчна само една мъничка намеса от страна на Чародейките, за да върнат нещата по старо му. Да не говорим, че беше ясно, че силите им са доста по-могъщи от тяхните. Трябваше да има малко бой, и поне едно, две заклинания и накоя отвара! Напълно съгласна съм. Според мен 8-ми сезон е по-силен, въпреки че много хора мисля, че в него историята се "разводнява". И да, наистина историята с Аватарите се разви прекалено бързо и донякъде безинтересно. А за най-добър, според мен може да се счита 3-ти сезон... |
|
------------------------------------ Прогрес:
8 Simple Rules - 01x12 - Превод: 55% Buffy the Vampire Slayer - 03x03 - Превод: 30% |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 7th March 2026 - 03:01 AM |