subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Sep 3 2007, 10:20 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 7 Регистриран: 17-July 07 Потребител No.: 37 929 Статус: Офлайн |
Хора чародейките започнаха по канала д+ всеки делник от 18:30 подкрепете темата да го запишат тук
Този коментар е бил редактиран от yvetted на Mar 4 2012, 05:23 PM |
|
|
|
|
|
|
Sep 4 2007, 12:13 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 165 Регистриран: 30-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 41 937 Статус: Офлайн |
Добре е да го подкрепим, но сега влезнах и ми пише че темата е заключена и не са разрешени нови коментари! Защо така? И да питам от кой сезон са го почнали щото те излъчваха първите 2 преди години, може би преди 4 години.
|
|
------------------------------------ Някои цял живот създават проблеми, а са убедени, че творят! |
|
|
|
|
Sep 4 2007, 12:16 PM
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог |
Предполагам е заключена, защото от Диема започнаха излъчването му вече. А надали ще качват непълен сезон вътре. Сиреч, късно е!
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Sep 4 2007, 12:39 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 7 Регистриран: 17-July 07 Потребител No.: 37 929 Статус: Офлайн |
Vip го започнаха от сезон 2
|
|
|
|
|
|
|
Sep 4 2007, 12:43 PM
Коментар
|
|
|
Затвориха темата защото не трябва да е във форума . който е супер потребител може да пусне една заявка тук
Този коментар е бил редактиран от yvetted на Mar 4 2012, 05:24 PM |
|
|
|
|
|
|
Sep 4 2007, 10:31 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 165 Регистриран: 30-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 41 937 Статус: Офлайн |
VIP - това какво е ? Извинете ако ви се стори тъп въпроса но нещо не схващам така че бихте ли ме светнали! МЕРСИ! ------------------------- Няма нужда в три последователни постинга да повтаряте въпроса си! Ако форумът се е лагнал в момента, изчакайте малко, не натискайте постоянно "Изпращай". Този коментар е бил редактиран от sty на Sep 5 2007, 06:56 AM
Причина за редакцията: спам! (Извинявай, Боре, че ти маркирам неща за триене в темата)
|
|
------------------------------------ Някои цял живот създават проблеми, а са убедени, че творят! |
|
|
|
|
Sep 5 2007, 01:21 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 23-June 07 Град: Бургас Потребител No.: 34 344 Статус: Офлайн |
Диема +, йей ами ще си го гледкам и там, мерси за информацията.
|
|
------------------------------------ The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt within the heart. |
|
|
|
|
Sep 7 2007, 10:32 AM
Коментар
|
|
![]() -= Колибковец =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 352 Регистриран: 10-January 07 Град: kolibka.com Потребител No.: 438 Статус: Офлайн |
Това което дават по Diema+ е от първи сезон.
|
|
|
|
|
|
|
Sep 7 2007, 01:34 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 23-June 07 Град: Бургас Потребител No.: 34 344 Статус: Офлайн |
Да ако не се лъжа са около 7-8 епизод от 1 сезон, между другото бг. озвучението е дразнещо трябваше да им сложат по-хубави гласове, но пък поне е преведено, така че няма да се оплаквам.
|
|
------------------------------------ The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt within the heart. |
|
|
|
|
Sep 7 2007, 06:32 PM
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог |
Нещо полудявам. Мислех, че този разговор се е провел в темата за сериала при субтитрите. Изказвам само едно мнение и то ще бъде първо и последно за темата, за да не я пълня напразно. Сериалът е много добър. Харесва ми. Но не може да ме грабне да го превеждам, иначе с удоволствие бих тръгнал да помагам на Борето. Нищо, че тя няма нужда от помощ. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Sep 7 2007, 09:42 PM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн |
TZANKOSSS, не полудяваш - преместих коментарите, защото мястото им е тук |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Sep 18 2007, 05:06 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 35 Регистриран: 14-April 07 Потребител No.: 23 349 Статус: Офлайн |
Ми моито мнение е класика Паипър ме кефи че по някои както приказва 4е постоянно ги напад демони и тн. ми стаа мноо смешно щотото за тях тва е нещо нормално,Пеич ме кефи понеже е малко дивичка и нещо като не напраи както трябва почва си хапе устата сащо така има голямо чуство за хумор много голямо даже,а Фииби ме кефи адски мноо понеже ми харесва на външен вид,Коул за мен е наи големият тарикат парво взаимно се жлиубват с Фииби после тои става източник на цялото зло те го убиват тои казва че ще обича Фииби завинаги макар че тя участва в унищожаването му после тои някаде на прага от смърта сабира безброи сили на умряли демони и пак става адският тарикат сас супер мноо сили макар че Фииби не иска да е с него тои се появава винаги в критичния момент и спасява Фииби от куршуми и наи различни раоти прави каквото си иска просто за мен тои е Идол...
|
|
|
|
|
|
|
Sep 21 2007, 01:21 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 16-February 07 Потребител No.: 10 490 Статус: Офлайн |
Фенове на "Чародейките" влизайте в групите на charmed.Ето линкове http://www.vbox7.com/groups/d8084c61/discussions/ и още http://www.vbox7.com/groups/8a6048fd/discussions/
|
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Sep 28 2007, 08:41 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 6-March 07 Град: София Потребител No.: 16 418 Статус: Офлайн |
сериалчето е добро, бих казала единственото в което има магьосници, вещици, магии и т.н. и да ми хареса... а аз определено не съм почитателка на такива филми, но това филмче е изключение.... а що се отнася до сезоните... 8ми сезон най много ми хареса, най вече заради подбора на гостуващите актьори.. |
|
------------------------------------ I'm walking on sunshinе... :)
|
|
|
|
|
Oct 6 2007, 04:27 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 35 Регистриран: 14-April 07 Потребител No.: 23 349 Статус: Офлайн |
casan0va засега не сам на 8 сезон обаче се надявам и това да стане, имам тарпение понеже постоянно свалям некви супер сериали и времето минава неусетно...
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 19th December 2025 - 09:28 PM |