subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн ![]() |
За паузите, спиранията и задачите другаде питай. Тук си говорим за субтитри. ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 113 Регистриран: 12-January 07 Град: Earth Потребител No.: 741 Статус: Офлайн ![]() |
няма да го бъде сериала само 6 серии ще са (не съм сигурен даже дали са 6 понеже последните 2 не съм убеден че официално са пуснати за излъчване - не са довършени) а и един от главните виновници за появат му Tim Minear е така отвратен от FOX че едва ли ще работи с тях за в бъдеще (те притежават правата над сериала и сам можеш да схванеш картинката) любопитното e че това е втория сериал които спират на Minear, първия сериал които пише за FOX е FireFly - най успешния Sci-Fi сериал правен до момента - 1 сезон и в пъте повече приходи/фенове от старгейтите дори (14 сезона + 1 да излезе), ммм да на какво ли е способен нескопосания маркетинг + умишления саботаж <според мен>, понеже нямам как да наречеш разбъркано излъчените серии на едина линейна история, абсурда е че първата са я давали като последна. та така no more Drive. Този коментар е бил редактиран от Spon на Sep 20 2007, 08:13 PM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 5-May 07 Потребител No.: 26 683 Статус: Офлайн ![]() |
жалко за сериала! Азум му фен още от 1-вата серия! Шот още немога да дръпна другите 3 ![]() а гледам че има некви торенти в замунда за 5 и 6-ти епизод, за тях суб чува ли се нещо @ |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 10:18 AM |