subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jul 3 2012, 12:09 PM
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн |
Или просто съдията е решил, че дузпата не е 100%, и затова не я е дал... Беше доста близко до ситуацията, а и никъде не съм чел, че е сгрешил за дузпата... |
|
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
|
Jul 3 2012, 01:02 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 157 Регистриран: 13-January 07 Град: Translator's Hell Потребител No.: 849 Статус: Офлайн |
Поне камери има достатъчно... Снимки:Отвори! А никой не е писал за това, защото при 4:0 какво тук значи някаква си недадена дузпа, и то за победителите. =============================================== Скрих снимките в спойлер, че нещо излизат от полето. Babilon Този коментар е бил редактиран от Babilon на Jul 3 2012, 02:42 PM |
|
------------------------------------ No subs... |
|
|
|
|
Jul 3 2012, 02:39 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
Поне камери има достатъчно... А никой не е писал за това, защото при 4:0 какво тук значи някаква си недадена дузпа, и то за победителите. А точно между двете снимки Бонучи имаше време да си свие пръстите на ръката и да изпъне дланта (специално обърнах внимание на това при няколкото повторения). Можа да изпъне ръката, а не направи дори опит да я прибере към тялото. Съвсем отделно, че след края на мача "Супер Марио" ми направи толкова негативно впечатление, че чак се зарадвах, че Испания ги наказа толкова лошо! Не може да се има за голям футболист, а да се държи, сякаш някой му е виновен за загубата. Този коментар е бил редактиран от Babilon на Jul 3 2012, 02:40 PM |
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
Jul 3 2012, 02:58 PM
Коментар
|
|
![]() • Пловдивско Гестапо • ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 595 Регистриран: 18-June 07 Град: ПловДИВ Потребител No.: 33 936 Статус: Офлайн |
Съдията ясно даде знак, че е видял ръката, но не я смята като основание за дузпа. Италия беше отборът, на който се падна "честта" да почива най-малко. Много неща доведоха до загубата на Италия, но "великолепната" игра на Испания не е от тях (просто бяха по-добри). Треньорът трябваше да запази схемата, с която игра срещу Испания в групите и тогава завършиха "X". Трябваше да пусне по-свежи играчи и не трябваше да прави 3-те смени до 60 мин. Това си е лично мое мнение. Този коментар е бил редактиран от zaharchee на Jul 3 2012, 04:46 PM |
|
|
|
|
|
|
Jul 3 2012, 05:43 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
zaharchee, помня една реплика на Стоичков, когато паднахме от Италия през '94-та година - "Един отбор играе толкова, колкото противникът му позволи. Ако си бяхме вкарали нашите голове, съдията нямаше как да ни попречи" |
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
Jul 3 2012, 06:18 PM
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн |
За мен не е игра да стоите скупчени в разстояние на пет метра и да си подавате топката. Германия и Италия ги признавам като стил на игра, но испанците винаги са ме дразнели и ще продължават да го правят, само и само, защото са надути! Че има няколко играча с въображение, които им правят цялата игра, то това е ясно, ама пък да ти дадат четири паса пред вратата (два от тях на празна) и после да разправяш колко велики са, е, не става така. Прандели сгреши като промени схемата и излезе за продължения. |
|
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
|
Jul 3 2012, 08:36 PM
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн |
Италия беше отборът, на който се падна "честта" да почива най-малко. Много неща доведоха до загубата на Италия, но "великолепната" игра на Испания не е от тях (просто бяха по-добри). Треньорът трябваше да запази схемата, с която игра срещу Испания в групите и тогава завършиха "X". Трябваше да пусне по-свежи играчи и не трябваше да прави 3-те смени до 60 мин. Това си е лично мое мнение. Все си мисля, че почнаха на една дата и двата отбора т'ва европейско, а и на една дата го завършиха, та е тъпо като оправдание, съгласен съм, че почиваха преди последния мач по-малко, но не трябва с това да се оправдават. Испания в конкретния мач си ги отвя отвсякъде с игра, и то доста добра в конкретния мач. За мен не е игра да стоите скупчени в разстояние на пет метра и да си подавате топката. Германия и Италия ги признавам като стил на игра, но испанците винаги са ме дразнели и ще продължават да го правят, само и само, защото са надути! Че има няколко играча с въображение, които им правят цялата игра, то това е ясно, ама пък да ти дадат четири паса пред вратата (два от тях на празна) и после да разправяш колко велики са, е, не става така. Прандели сгреши като промени схемата и излезе за продължения. Кой е надут от испанците? Май си сгрешил отбора... Аз пък се дразня да гледам скупчени играчи в разстояние на пет метра и всичките в собственото наказателно поле - тип Челси с/у Барса, т'ва ли е футболът? Предпочитам да гледам комбинации, пасове, а не изсипвания напред и каквото стане... Италия играха много добре на т'ва ЕП, дори ме изненадаха приятно и ако си бяха били Испания с игра - щяха да са си заслужили купата, но не е толкова лесно да се играе с/у Испания... |
|
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
|
Jul 3 2012, 09:59 PM
Коментар
|
|
![]() • Пловдивско Гестапо • ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 595 Регистриран: 18-June 07 Град: ПловДИВ Потребител No.: 33 936 Статус: Офлайн |
Все си мисля, че почнаха на една дата и двата отбора т'ва европейско, а и на една дата го завършиха, та е тъпо като оправдание, съгласен съм, че почиваха преди последния мач по-малко, но не трябва с това да се оправдават. Испания в конкретния мач си ги отвя отвсякъде с игра, и то доста добра в конкретния мач. Кой е надут от испанците? Май си сгрешил отбора... Аз пък се дразня да гледам скупчени играчи в разстояние на пет метра и всичките в собственото наказателно поле - тип Челси с/у Барса, т'ва ли е футболът? Предпочитам да гледам комбинации, пасове, а не изсипвания напред и каквото стане... Италия играха много добре на т'ва ЕП, дори ме изненадаха приятно и ако си бяха били Испания с игра - щяха да са си заслужили купата, но не е толкова лесно да се играе с/у Испания... С Англия почиваха един ден по-малко от англичаните, с Германия два дни по-малко от германците и накрая почиваха един ден по-малко от испанците. Насъбира се. А и не само това е причината. Нямаха късмет. Контузии, умора, треньорски приумици... Но както и да е. Babilon, тази теория не винаги е вярна. Във въпросния мач (България - Италия), ако съдията беше свирил дузпа за нас, резултатът се изравняваше и после не се знае какво можеше да стане. Точно този пример не ми е удачен. Та... Както и да е. Този коментар е бил редактиран от zaharchee на Jul 3 2012, 10:10 PM |
|
|
|
|
|
|
Jul 3 2012, 10:04 PM
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог |
Захаринова е права, попринцип. Дузпата беше редно да бъде отсъдена, просто защото е дузпа и трябва да има феърплей. За сметка на това спестиха една и на испанските футболисти... но все пак - натрупващите голове, освен умората от малкото почивка, оказват също негативно влияние върху психиката на играчите. Постъпката на нападателя няма да я коментирам след мача, не му правеше чест, ама момчето даваше всичко от себе си, просто го гонеше несполука. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jul 3 2012, 10:14 PM
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн |
С Англия почиваха един ден по-малко от англичаните, с Германия два дни по-малко от германците и накрая почиваха един ден по-малко от испанците. Насъбира се. А и не само това е причината. Нямаха късмет. Контузии, умора, треньорски приумици... Но както и да е. Забрави с най-важното да завършиш - бяха по-слаби от Испания на финала. И пак ще го кажа за почивните дни, щото все едно слушам Моуриньо как цял сезон се оправдаваше, че отборът му почивал по-малко, а в крайна сметка играят за еднакъв период от време... еднакъв брой мачове... от което следва, че някои при мачове са почивали повече, при други по-малко. Най-малко пък съдията е решил мача, някои все взимате за пример първия мач с Италия, но не знам защо си мислите, че това е максимумът на Испания, а други май забравяте, че много от футболистите са им спечелили всичко във футбола и вече опира и до мотивация, а се видя - има ли мотивация - няма кой да ги бие. |
|
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
|
Jul 4 2012, 12:24 AM
Коментар
|
|
Babilon, тази теория не винаги е вярна. Във въпросния мач (България - Италия), ако съдията беше свирил дузпа за нас, резултатът се изравняваше и после не се знае какво можеше да стане. Точно този пример не ми е удачен. Нещо май не си разбрала какво исках да кажа... Стоичков, след като всички обвиниха съдията, че не е дал дузпата, каза: "... Ако си бяхме вкарали нашите голове, съдията нямаше как да ни попречи". |
|
|
|
|
|
Jul 4 2012, 08:17 AM
Коментар
|
|
Забрави с най-важното да завършиш - бяха по-слаби от Испания на финала. SeeKnDestroY, никой за нищо не ти се оправдава, дай да сме наясно. А ако се върнеш няколко поста по-нагоре, ще видиш, че не съм го пропуснала (не е нужно да се повтарям във всеки пост). Не чети през редовете. За почивката няма да коментирам Имам си мнение, никой в нищо не убеждавам. И не знам къде видя, че съм писала, че съдията е решил мача. Ама нейсе... Babilon, аз много добре те разбрах, но не приемам мнението ти, ако щеш и пет пъти да го напишеш Казах вече "Както и да е", което ще рече, че не ми се занимава повече с темата. И да уточня: Единственото ми несъгласие със всичко е, че Испания не показа нищо кой знае какво на финала. Италия беше по-слаба, и се опитвах да обясня причините за това. Щото явно много хора не го разбраха. Period. Този коментар е бил редактиран от zaharchee на Jul 4 2012, 08:21 AM |
|
|
|
|
|
|
Jul 4 2012, 10:03 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 733 Регистриран: 22-December 06 Град: Oort cloud Потребител No.: 25 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
------------------------------------ Цитат pozdrav za julian ot jenamo |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 5th March 2026 - 12:55 PM |