Brought to you by Headoff Xen

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Collapse

> subs.sab.bz - Информация

Сериал/Прогрес The Night Agent (2026) - 03x03 от mia_one new7.gif
Dark Winds (2026) - 04x03 от The_Assassin new7.gif
Shef (2025) - Сезон 7 от Василиса new7.gif
Spartacus: House of Ashur - 01x08 от Koen
Robin Hood - Сезон 1 от The_Assassin
Power Book II: Ghost - 03x01 от motleycrue
Man vs Baby - 01x04 от С.Славов
Outlander (2024) - Сезон 7 от Horatio
Maigret (2025) - Сезон 1 от С.Славов
Rise of the Raven - Сезон 1 от Guerrilla
УебРип субтитри Chris Fleming: Live at the Palace - Субтитри от С. Славов new7.gif
The Running Man (2025) - Субтитри от С. Славов new7.gif
The Choral (2025) - Субтитри от С. Славов new7.gif
28 Years Later: The Bone Temple - Субтитри от С. Славов
The Stranger in My Home - Субтитри от JoroNikolov
Five Nights at Freddy's 2 - Субтитри от С. Славов
Anaconda (2025) - Субтитри от sub.Trader
Cycling Africa (2025) - Субтитри от С. Славов
Eleanor the Great (2025) - Субтитри от С. Славов
Poison (2024) - Субтитри от ferol
Филм/Прогрес Cold Storage (2026) - Субтитри от Слав Славов new7.gif
Ballerina (2025) - Субтитри от Tigermaster new7.gif
The Wrecking Crew - Субтитри от Tigermaster new7.gif
Hamnet (2025) - Субтитри от С.Славов
Wake Up (2023) - Субтитри от KikoDraka
Greenland 2 (2026) - Субтитри от С.Славов
The Shadow's Edge - Субтитри от Tigermaster
Carry-On (2024) - Субтитри от KikoDraka
Sisu: Road to Revenge - Субтитри от С.Славов
Predator: Badlands - Субтитри от С. Славов
 Forum Rules ПРАВИЛА НА РАЗДЕЛА!
7 страници V  « < 5 6 7  
Reply to this topicStart new topic Thank You
> Европейско първенство по футбол 2012, Полша и Украйна
Оценка 5 V
Уди
коментар Jul 3 2012, 12:09 PM
Коментар #91

♦ Кълвач-преводач ♦
Качени субтитри

Група: БАРД_
Коментари: 1 595
Регистриран: 10-June 11
Потребител No.: 123 249
Статус: Офлайн

Или просто съдията е решил, че дузпата не е 100%, и затова не я е дал... Беше доста близко до ситуацията, а и никъде не съм чел, че е сгрешил за дузпата... smiley.gif

------------------------------------
Цитат
EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!"

Цитат
EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер...

Цитат
EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал.
Go to the top of the page PM

+Quote Post
NoSubs
коментар Jul 3 2012, 01:02 PM
Коментар #92

-= Ветеран =-
Качени субтитри

Коментари: 157
Регистриран: 13-January 07
Град: Translator's Hell
Потребител No.: 849

Поне камери има достатъчно...

Снимки:Отвори!

Щракнете върху изображението
за пълен размер

Щракнете върху изображението
за пълен размер

А никой не е писал за това, защото при 4:0 какво тук значи някаква си недадена дузпа, и то за победителите.

===============================================

Скрих снимките в спойлер, че нещо излизат от полето.

Babilon

Този коментар е бил редактиран от Babilon на Jul 3 2012, 02:42 PM

No subs...

+Quote Post
Babilon
коментар Jul 3 2012, 02:39 PM
Коментар #93

Stargate Team®
Икона на група
Качени субтитри

Група: Администратори
Коментари: 2 044
Регистриран: 23-December 06
Град: София
Потребител No.: 66

Цитат(NoSubs @ Jul 3 2012, 01:57 PM) *
Поне камери има достатъчно...

А никой не е писал за това, защото при 4:0 какво тук значи някаква си недадена дузпа, и то за победителите.

А точно между двете снимки Бонучи имаше време да си свие пръстите на ръката и да изпъне дланта (специално обърнах внимание на това при няколкото повторения). Можа да изпъне ръката, а не направи дори опит да я прибере към тялото.

Съвсем отделно, че след края на мача "Супер Марио" ми направи толкова негативно впечатление, че чак се зарадвах, че Испания ги наказа толкова лошо! Не може да се има за голям футболист, а да се държи, сякаш някой му е виновен за загубата. fool.gif

Този коментар е бил редактиран от Babilon на Jul 3 2012, 02:40 PM

Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост!

+Quote Post
zaharchee
коментар Jul 3 2012, 02:58 PM
Коментар #94

• Пловдивско Гестапо •
Икона на група
Качени субтитри

Група: Ментори
Коментари: 595
Регистриран: 18-June 07
Град: ПловДИВ
Потребител No.: 33 936

Съдията ясно даде знак, че е видял ръката, но не я смята като основание за дузпа.
Италия беше отборът, на който се падна "честта" да почива най-малко.
Много неща доведоха до загубата на Италия, но "великолепната" игра на Испания не е от тях (просто бяха по-добри).
Треньорът трябваше да запази схемата, с която игра срещу Испания в групите и тогава завършиха "X".
Трябваше да пусне по-свежи играчи и не трябваше да прави 3-те смени до 60 мин.
Това си е лично мое мнение.

Този коментар е бил редактиран от zaharchee на Jul 3 2012, 04:46 PM

+Quote Post
Babilon
коментар Jul 3 2012, 05:43 PM
Коментар #95

Stargate Team®
Икона на група
Качени субтитри

zaharchee, помня една реплика на Стоичков, когато паднахме от Италия през '94-та година - "Един отбор играе толкова, колкото противникът му позволи. Ако си бяхме вкарали нашите голове, съдията нямаше как да ни попречи" 3.gif Ясно е, че си фен на Италия. Аз бях за Германия, но италианците ги отнесоха. Признавам го - тотално ги надиграха. И го казвам в прав текст. Абсолютно никакво значение няма какво е можел Льов да направи, или как е трябвало да играят футболистите. А що се отнася до Испания - това е най-красивият им мач на този шампионат! Това поколение испански футболисти (като тим) е най-доброто им от доста време насам. Въпреки, че бях за Германия, още в началото на Европейското бях казал, че ако са мобилизирани и дисциплинирани колкото германците, няма отбор в света, който може да ги победи. Фактът, че Висенте дел Боске можеше да си позволи да държи на резервната скамейка най-добрия футболист на Шампионската лига и носител на купата на лигата (Мата), да пуска епизодично Фернандо Торес, да не се усети липсата на Карлос Пойол говори за това какъв отбор е Испания 3.gif Всичко останало е само дъвкане на локуми и чесане на езици smiley.gif

+Quote Post
Уди
коментар Jul 3 2012, 06:18 PM
Коментар #96

♦ Кълвач-преводач ♦
Качени субтитри

Коментари: 1 595
Регистриран: 10-June 11
Потребител No.: 123 249

За мен не е игра да стоите скупчени в разстояние на пет метра и да си подавате топката. Германия и Италия ги признавам като стил на игра, но испанците винаги са ме дразнели и ще продължават да го правят, само и само, защото са надути! Че има няколко играча с въображение, които им правят цялата игра, то това е ясно, ама пък да ти дадат четири паса пред вратата (два от тях на празна) и после да разправяш колко велики са, е, не става така. Прандели сгреши като промени схемата и излезе за продължения. smiley.gif

Цитат
EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!"

Цитат
EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер...

Цитат
EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал.

+Quote Post
SeeKnDestroY
коментар Jul 3 2012, 08:36 PM
Коментар #97

-= WAFan =-
Качени субтитри

Група: БАРД
Коментари: 232
Регистриран: 22-December 06
Град: мУле
Потребител No.: 53

Цитат(zaharchee @ Jul 3 2012, 03:53 PM) *
Италия беше отборът, на който се падна "честта" да почива най-малко.
Много неща доведоха до загубата на Италия, но "великолепната" игра на Испания не е от тях (просто бяха по-добри).
Треньорът трябваше да запази схемата, с която игра срещу Испания в групите и тогава завършиха "X".
Трябваше да пусне по-свежи играчи и не трябваше да прави 3-те смени до 60 мин.
Това си е лично мое мнение.

Все си мисля, че почнаха на една дата и двата отбора т'ва европейско, а и на една дата го завършиха, та е тъпо като оправдание, съгласен съм, че почиваха преди последния мач по-малко, но не трябва с това да се оправдават. Испания в конкретния мач си ги отвя отвсякъде с игра, и то доста добра в конкретния мач.

Цитат(Уди @ Jul 3 2012, 07:13 PM) *
За мен не е игра да стоите скупчени в разстояние на пет метра и да си подавате топката. Германия и Италия ги признавам като стил на игра, но испанците винаги са ме дразнели и ще продължават да го правят, само и само, защото са надути! Че има няколко играча с въображение, които им правят цялата игра, то това е ясно, ама пък да ти дадат четири паса пред вратата (два от тях на празна) и после да разправяш колко велики са, е, не става така. Прандели сгреши като промени схемата и излезе за продължения. smiley.gif

Кой е надут от испанците? Май си сгрешил отбора...
Аз пък се дразня да гледам скупчени играчи в разстояние на пет метра и всичките в собственото наказателно поле - тип Челси с/у Барса, т'ва ли е футболът? Предпочитам да гледам комбинации, пасове, а не изсипвания напред и каквото стане... Италия играха много добре на т'ва ЕП, дори ме изненадаха приятно и ако си бяха били Испания с игра - щяха да са си заслужили купата, но не е толкова лесно да се играе с/у Испания...

UNAVAiLABLE

+Quote Post
zaharchee
коментар Jul 3 2012, 09:59 PM
Коментар #98

• Пловдивско Гестапо •
Икона на група
Качени субтитри

Цитат(SeeKnDestroY @ Jul 3 2012, 09:31 PM) *
Все си мисля, че почнаха на една дата и двата отбора т'ва европейско, а и на една дата го завършиха, та е тъпо като оправдание, съгласен съм, че почиваха преди последния мач по-малко, но не трябва с това да се оправдават. Испания в конкретния мач си ги отвя отвсякъде с игра, и то доста добра в конкретния мач.
Кой е надут от испанците? Май си сгрешил отбора...
Аз пък се дразня да гледам скупчени играчи в разстояние на пет метра и всичките в собственото наказателно поле - тип Челси с/у Барса, т'ва ли е футболът? Предпочитам да гледам комбинации, пасове, а не изсипвания напред и каквото стане... Италия играха много добре на т'ва ЕП, дори ме изненадаха приятно и ако си бяха били Испания с игра - щяха да са си заслужили купата, но не е толкова лесно да се играе с/у Испания...

С Англия почиваха един ден по-малко от англичаните, с Германия два дни по-малко от германците и накрая почиваха един ден по-малко от испанците. Насъбира се. А и не само това е причината. Нямаха късмет. Контузии, умора, треньорски приумици... Но както и да е. smiley.gif

Babilon, тази теория не винаги е вярна. Във въпросния мач (България - Италия), ако съдията беше свирил дузпа за нас, резултатът се изравняваше и после не се знае какво можеше да стане.
Точно този пример не ми е удачен. smiley.gif

Та... Както и да е.

Този коментар е бил редактиран от zaharchee на Jul 3 2012, 10:10 PM

+Quote Post
Tzanko Stefanov
коментар Jul 3 2012, 10:04 PM
Коментар #99

eMDi DiaR
Икона на група
Качени субтитри

Коментари: 1 172
Регистриран: 17-February 07
Град: McR!
Потребител No.: 10 661
Моят блог

Захаринова е права, попринцип. Дузпата беше редно да бъде отсъдена, просто защото е дузпа и трябва да има феърплей. За сметка на това спестиха една и на испанските футболисти... но все пак - натрупващите голове, освен умората от малкото почивка, оказват също негативно влияние върху психиката на играчите.

Постъпката на нападателя няма да я коментирам след мача, не му правеше чест, ама момчето даваше всичко от себе си, просто го гонеше несполука.

+Quote Post
SeeKnDestroY
коментар Jul 3 2012, 10:14 PM
Коментар #100

-= WAFan =-
Качени субтитри

Група: БАРД
Коментари: 232
Град: мУле
Потребител No.: 53

Цитат(zaharchee @ Jul 3 2012, 10:54 PM) *
С Англия почиваха един ден по-малко от англичаните, с Германия два дни по-малко от германците и накрая почиваха един ден по-малко от испанците. Насъбира се. А и не само това е причината. Нямаха късмет. Контузии, умора, треньорски приумици... Но както и да е. smiley.gif

Забрави с най-важното да завършиш - бяха по-слаби от Испания на финала.
И пак ще го кажа за почивните дни, щото все едно слушам Моуриньо как цял сезон се оправдаваше, че отборът му почивал по-малко, а в крайна сметка играят за еднакъв период от време... еднакъв брой мачове... от което следва, че някои при мачове са почивали повече, при други по-малко.

Най-малко пък съдията е решил мача, някои все взимате за пример първия мач с Италия, но не знам защо си мислите, че това е максимумът на Испания, а други май забравяте, че много от футболистите са им спечелили всичко във футбола и вече опира и до мотивация, а се видя - има ли мотивация - няма кой да ги бие.

UNAVAiLABLE

+Quote Post
Babilon
коментар Jul 4 2012, 12:24 AM
Коментар #101

Stargate Team®
Икона на група
Качени субтитри

Цитат(zaharchee @ Jul 3 2012, 10:54 PM) *
Babilon, тази теория не винаги е вярна. Във въпросния мач (България - Италия), ако съдията беше свирил дузпа за нас, резултатът се изравняваше и после не се знае какво можеше да стане.
Точно този пример не ми е удачен. smiley.gif

Нещо май не си разбрала какво исках да кажа... Стоичков, след като всички обвиниха съдията, че не е дал дузпата, каза: "... Ако си бяхме вкарали нашите голове, съдията нямаше как да ни попречи". 3.gif С това просто ти казвах, че това: "Треньорът трябваше еди какво си, умората еди що си, играчите не знам си к'во си..." всъщност са оправдание за много по-слабата игра на Италия. Самият аз бих се радвал, ако играта беше по-равностойна, защото нито съм италианец, нито испанец, а зрител и щях да съм доволен на интрига в мача, но след средата на първото полувреме стана видимо ясно, че купата за Италия е кауза пердута. Интригата остана единствено в частта с колко гола разлика ще бие Испания. Жалко е за футболисти като Буфон и Пирло, че резултатът се превърна в резил... Те двамата не го заслужаваха, но това е екипна игра и успехът зависи от всички. И точно тук беше силата на Испания - на резервната им скамейка имаше такива футболисти, които всеки треньор би желал да притежава, дори само един от тях, в отбора си.

+Quote Post
zaharchee
коментар Jul 4 2012, 08:17 AM
Коментар #102

• Пловдивско Гестапо •
Икона на група
Качени субтитри

Цитат(SeeKnDestroY @ Jul 3 2012, 11:09 PM) *
Забрави с най-важното да завършиш - бяха по-слаби от Испания на финала.

SeeKnDestroY, никой за нищо не ти се оправдава, дай да сме наясно.
А ако се върнеш няколко поста по-нагоре, ще видиш, че не съм го пропуснала (не е нужно да се повтарям във всеки пост). Не чети през редовете.
За почивката няма да коментирам biggrin.gif
Имам си мнение, никой в нищо не убеждавам.
И не знам къде видя, че съм писала, че съдията е решил мача. Ама нейсе...

Babilon, аз много добре те разбрах, но не приемам мнението ти, ако щеш и пет пъти да го напишеш smiley.gif
Казах вече "Както и да е", което ще рече, че не ми се занимава повече с темата.

И да уточня: Единственото ми несъгласие със всичко е, че Испания не показа нищо кой знае какво на финала.
Италия беше по-слаба, и се опитвах да обясня причините за това.
Щото явно много хора не го разбраха.
Period.

Този коментар е бил редактиран от zaharchee на Jul 4 2012, 08:21 AM

+Quote Post
electroneon
коментар Jul 4 2012, 10:03 AM
Коментар #103

-= Ветеран =-
Качени субтитри

Група: Майстори Преводачи
Коментари: 733
Град: Oort cloud
Потребител No.: 25
Моят блог

Ей така се прави...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-21...-Euro-2012.html

Цитат
pozdrav za julian ot jenamo

+Quote Post

7 страници V  « < 5 6 7
Reply to this topicStart new topic Thank You

- Олекотена версия Час: 5th March 2026 - 12:55 PM
Special for Translator's Heaven PHPTranslator's Converted By Translator's Heaven ©2006 InvisionCore
    Headoff Xen   Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!