subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 7 2012, 05:46 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 425 Регистриран: 14-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 966 Статус: Офлайн |
Eres mi hеroe a.k.a. My Hero (2003)
Ти си моят герой ![]() Жанр: драма, комедия Година: 2003 Режисьор: Антонио Куадри Актьори: Мануел Лозано, Тони Канто, Феликс Лопез, Антонио Дехент и други Държава: Испания Времетраене: 93 минути Резюме: От самото начало съдбата е неблагосклонна към испанското момче Рамон. Той винаги е бил аутсайдер, и за да запази разсъдъка си, живее с трите мантри: "Не се бий", "Не издавай" и "Не плачи". Когато семейството му се установява в Севиля, Рамон става жертва на най-известната училищна банда. След смъртта на диктатора Франко цяла Испания е подложена на сътресения и започват полека да се появяват тънките пукнатини на недоволството и независимостта. Начало на любовна история, потаен учител по религия и митичен индианец се сблъскват в света на Рамон, докато в края на краищата той разбира, че едно от най-важните и трайни неща в живота е истинското приятелство. Издание: Youre.My.Hero.2003.LiMiTED.DVDRip.XviD-SAPHiRE Прогрес: 100% Този коментар е бил редактиран от stargazer на May 28 2012, 01:17 PM |
|
------------------------------------ "Не ми пипайте думите, освен с очи!" Жан Пол Сартр |
|
|
|
|
Mar 7 2012, 08:22 PM
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
May 28 2012, 01:21 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 425 Регистриран: 14-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 966 Статус: Офлайн |
филмът е качен на 20.03 вероятно съм уцелил период, в който сървърът не е отразил промяната на процентите на превода и темата е останала. Моля, администраторите да я изтрият. |
|
------------------------------------ "Не ми пипайте думите, освен с очи!" Жан Пол Сартр |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 1st May 2026 - 10:55 PM |