subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Не знам към какво ги тегли, ама по-прост филм не съм гледал ЕВЪР! Изгледах го, заради чисто медицинското ми любопитство как човек със забито стъкло в сънния триъгълник се бие като новодошъл кечист в залата, като преди това трябва да се има предвид факта, че се бие около 10 минути с топ кунг-фу брадърите евър и на всичкото отгоре успява да ги надиграе, че едва не ги убива в една сцена... И съвсем случайно един пич, който не може да се бие, го удря поне 15 пъти с крак(ботуш) в главата и още толкова пъти го мята като перце в стените и го разчупва. А да, и докато измъчваше азиатеца в залата... Е тоя нЕма ли умора, бе?! А да, и онзи с травмата на главата, куршума в корема, дето му го извадиха с кухненски нож за пържола и той само изрева на дивана... Адски пробит сюжет, липсват много неща на филма. Но като цяло си струваше загубата на време откъм екшън. А субтитрите - ако някой им сложи под пет, значи разбира аудио езика! Много добра работа! Редакция: Грешно си ме разбрал, Майк. Аз не го мразя, но не го и харесвам. Струва си човек да изгуби време, защото е адският екшън, но има толкова много фантастика, че ниският бюджет можеше да не бъде консумиран, ако сценарият беше изпипан. Екскюз ми, ама наистина тея ги бяха изкарали по-силни от Чък Норис и Джейсъм Стейтъм едновременно. Особено безумието с моя любим азиатец, дет едва не уби двамата топ кунг-фу играчи във филма. Този коментар е бил редактиран от Tzanko Stefanov на Jun 3 2012, 03:37 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
Добре де, нещо поне 720р нема ли? Че съм глезльо вече... ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 213 Регистриран: 2-January 10 Град: Русе Потребител No.: 104 256 Статус: Офлайн ![]() |
Цанко, благодаря! Като чета различните коментари за филма забелязвам, че или силно го харесват, или силно го мразят. Което е добре, най-малкото филмът не оставя никого безразличен. Никога не съм крил, че изпитвам неприязън към повечето филми от този жанр, къде заради изтърканите от почти 40 годишна употреба сюжети, къде заради слабата актьорска игра, къде и поради факта, че никога не са ме влекли бойните изкуства(макар и като бях дребен сополанко да ходих за кратко на джудо). Интервютата с част от екипа ми допаднаха(има ги в IMDB) и това е един от малкото случаи, в които предварително решавам, че ще преведа даден филм, преди изобщо да съм го гледал (всъщност чак онзи ден го гледах, преди това го преведох буквално на сляпо, защото не исках да си развалям кефа с онзи кам). За сюжет няма да говорим, несериозно е при такъв тип филми, но стабилната актьорска игра, добрата бойна хореография (добре де, признавам - и мен ми беше чудно, как всички знаеха силат), страхотната камера, кадърната режисура и перфектно пасващата с действието музика, ме накараха да харесам филма. При буквално мизерния бюджет, нито за момент не лъхаше на евтения, за което също заслужават само адмирации. На 720р го има и в двата ни големи тракера. ![]() И за финал - задължително вижте ТОВА! ![]() Този коментар е бил редактиран от mike28 на Jun 3 2012, 02:52 PM |
------------------------------------ "Човек може да гледа, но за да вижда добре, той трябва да се научи." Маргьорит Дюрас |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 391 Регистриран: 19-February 09 Град: София Потребител No.: 88 586 Статус: Офлайн ![]() |
Цанко, само да те поправя леко: нямаше кунгфу бойци във филма. Всичките боеве са в стила силат. Иначе си прав - физически никой човек не би могъл да понесе такова количество пердах, при положение, че обикновено и два последователни удара в главата са достатъчни да те нокаутират, пък какво остава за 15+...
|
------------------------------------ "Коса расте, акъл не идва".
(фризьорка от Княжево) |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Топ кунг-фу играчи е метафора да онагледя примера, че са "е**си бойните машинки". ![]() Усещам, че сте се засегнали от мнението ми по-горе. Извинявам се, ако е станало нещо подобно. Екшънът е покартително як по отношение на екшън сцените, но не е обмислен правилно. Същият този екшън можеше да стане пет пъти по-добър след няколко месеца, ако сценарият беше обмислен повторно, потретно, попетно и бяха вкарали малко повече сюжет, вместо бой от първата до последната минута, което е адски невъзможно. Но какво от това, важното е да има fun. Поздрави и за двамата и отново благодарности за добрите субтитри! Редакция: Ще се включа към чакащите и аз, Майк. Може би реакцията ми от онази вечер е провокирана от това, че имах очаквания за сюжет, динамика, напрежение и мисъл. А като почнаха да летят по 20 метра от прозорци и да стават все едно са скочили от 20 сантиметра, да се ръгат в коремите с ножове, с лампи в артерии, кръвоснабдяващи мозъка и да продължават боя, да се закачат за стените с ластици и прочее, направо се разочаровах. Но все пак няма да си изтрия мнението, защото не е пресилено. Митко, принципно е възможно да се издържи такъв бой, има известно "връзване на гащите". Например любимата ми сцена, когато вадиха куршума от дясно на корема с кухненски нож. Ами куршумът беше в подкожието, пролича си. Не отговаря адекватно на кръвотечението. Онзи косматия къдравелко, дет влачеше сержанта като животно - беше със забита лампа в сънния триъгълник, обаче сценаристите са вързали гащи и "не вадят" лампата оттам... но не са премислили, че ако тая лампа стои там, онзи ще падне в колапс и мозъкът ще "пресъхне". На топ-каратиста дет го срязаха с нож през бузата, докато стоеше зад стената - е той пусна пет капки кръв. А стиснете я тая тубичка де, да покърви малко. И така нататък.... Отново благодарности. Този коментар е бил редактиран от Tzanko Stefanov на Jun 3 2012, 10:16 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 391 Регистриран: 19-February 09 Град: София Потребител No.: 88 586 Статус: Офлайн ![]() |
Ами! Изобщо не съм се засегнал, а доколкото познавам Андрю - той още по-малко. А и е хубаво човек с познания в областта на медицината да потвърди подозренията ми, че само на екрана може да съществува такъв боен епос. ![]() ![]() |
(фризьорка от Княжево) |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
![]() То на петата минута стана ясно, че всеки от тия изстреля куршуми, колкото за една година не се правеха стрелби в цяло поделение едно време, а не видях къде можеха да ги носят... Освен ако, както каза някой по-горе, храносмилателната им система не е конвейр за муниции, понеже са пълни с течен метал... ![]() Тия 720р релийзи, дето аз открих, са някаква пълна трагедия... Най-малкото - няма синхрон на звука... Па може и при мен да е проблемът... Ама хич не съм убеден! ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 213 Регистриран: 2-January 10 Град: Русе Потребител No.: 104 256 Статус: Офлайн ![]() |
Аз не усетих някакво драстично разминаване на звука, но корейският рип е гаден (уж е Avi, a всъщност е Mp4), но няма по-добър за момента. Цанко, за сърдене и дума не може да става. В момента подготвят продължението, чакам го с интерес и дано надскочи оригинала. P.S. Не съм правил плаката, при нас, в истърна, имаме човек, който е адски добър в това, заклевам се, че често ги докарва в пъти по-добре дори от професионалните. Този коментар е бил редактиран от mike28 на Jun 4 2012, 06:13 PM |
------------------------------------ "Човек може да гледа, но за да вижда добре, той трябва да се научи." Маргьорит Дюрас |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Четох, че някои се грабват от трейлъра, други от имената на актьорите... Аз лично се грабнах от плаката. ![]() После гледах трейлъра, но имената на актьорите не ми говореха нищо. Доколкото видях Майк е правил плаката, така че - браво! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Явно не е тренирал при тези пичове. Боли само да го гледаш. ![]() |
(фризьорка от Княжево) |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Голяма психология е това с ударите в тестисите. Митко, съветвам те да не го правиш. Малко научни факти, не е задължително да се четат от всекиОтвори! Има един специфичен момент в човешката физиология, при който след многократно приложено травматично увреждане на дадена тъкан, въпросната тъкан "атрофира". В резултат на това рецепторите за болка губят своята възприемчивост, а кръвоносните съдове отдавна са прекъснати. Зимата дори учих за едно заболяване при момченцата, при което в резултат на интраутробно механично притискане на тестисите, те се раждат с атрофирали тестиси, които дори като ги хванеш в ръка и ги стискаш силно, не отвеждат болков импулс и момчето не усеща нищо. Връзката с филма е нереална и ще обясня защо. Онези горе се водят "градски изроди", които сеят жлъч, смърт и агресия. Никой от тях няма спокойствието и духа на монасите от Шаолин. Монасите от Шаолин проповядват културата на бойното изкуство, а онези го използват с наказуема и тероризираща цел. При монасите думата агресия е "забранена", а при вторите е второто им Аз. Агресията у мъжа се постига с производство на голямо количество андрогени, в това число тестостерон, чиито продуктивни клетки се намират в тестисите. Ето затова няма как техните тестиси да са атрофирали. ![]() А ударът в корема се учи в почти всички бойни изкуства като форма на контрол. Не че искам да оборвам филма де ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
(фризьорка от Княжево) |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 7-March 08 Потребител No.: 64 098 Статус: Офлайн ![]() |
Не съм сигурен дали тук е правилното място, но гледам, че филмът има доста фенове (+ мен) и искам да ВИ споделя, че 2-рата част излезе и е качена по тракерите.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Знаем, брутална е, убива милиони мозъчни клетки, но пък как само пълни очите! Струва ми се, че с рагнос ще измъдрим нещо за буквичките. ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 06:42 PM |