subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 14-February 07 Потребител No.: 9 835 Статус: Офлайн ![]() |
Много е добро филмчето дано има още много серийки
Този коментар е бил редактиран от anjelika на Jun 29 2007, 01:38 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн ![]() |
дано и аз така казвамм.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() And Miles to Go Before I Sleep ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 172 Регистриран: 24-January 07 Град: Somewhere beyond the sea... Потребител No.: 2 731 Статус: Офлайн ![]() |
Тук съвсем случайно открих няколко статии, в които пише, че почти сигурно ще има поне още 8 нови епизода. Споменава се, че явно всички протести и молби на феновете все пак са повлияли на създателите и в момента водят преговори с актьорите за новия сезон. Мислех, че са само слухове. Това ми се струва нереално, чак пък толкова да слушат зрителите... ![]() P.S.Хм, явно отдавна не съм се ровил в тази тема и не бях видял, че това не е новина. Нищо, все пак очудването ми остава. Толкова време упорито се повтаряше, че сезон 2 няма да има... Този коментар е бил редактиран от ESOTSM на Jul 28 2007, 11:04 AM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн ![]() |
Тук съвсем случайно открих няколко статии, в които пише, че почти сигурно ще има поне още 8 нови епизода. Споменава се, че явно всички протести и молби на феновете все пак са повлияли на създателите и в момента водят преговори с актьорите за новия сезон. Мислех, че са само слухове. Това ми се струва нереално, чак пък толкова да слушат зрителите... ![]() P.S.Хм, явно отдавна не съм се ровил в тази тема и не бях видял, че това не е новина. Нищо, все пак очудването ми остава. Толкова време упорито се повтаряше, че сезон 2 няма да има... Хората пращаха писма, имейли, пакетчета nuts ( ![]() Така и за Вероника Марс пращаха Mars-ове, ама там не стана ![]() |
|
|
|
|
liquid |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
Супер. Дано стане така и да излъчат достатъчно серии поне да звършат главния сюжет. Когато това стане ще започна да го гледам, че не искам да изгледам нещо и да се окаже на края сам да си довършвам какво ще стане и какво- не.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 9-July 07 Потребител No.: 35 690 Статус: Офлайн ![]() |
Извинявам се много но нямам време да прочета целия форум. Сериалчето е много добро с още по добър саундтрак. Може ли някои да каже от къде мога да нямеря саундтрака.
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 113 Регистриран: 12-January 07 Град: Earth Потребител No.: 741 Статус: Офлайн ![]() |
най сетне малко светлина относно съдбата на този сериал хехехехехе не мога да повярвам че чета това http://www.codemasters.co.uk/jericho/index.php Този коментар е бил редактиран от Spon на Sep 12 2007, 09:03 AM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн ![]() |
Не разбирам английски. Можеш ли да кажеш с две изречения за какво става въпрос в тази статия и кога се очаква да започне втория сезон.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 113 Регистриран: 12-January 07 Град: Earth Потребител No.: 741 Статус: Офлайн ![]() |
с 2 думи стигнали са до заснемането на шестия (от 7) епизод и типа който е вземал интервюто е успял да гледа част от петата серия и споделя малко спойлери за сезона също така пише че заради малкото количество епизоди историята не е могла да се разгърне напълно и екипа е решил да защити проект за трети сезон (а дано) дата не е посочено но вярвам че скоро, ако не вече, сериала ще фигурира в програмата на CBS |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Че този сезон само 7 епизода ли ще бъде. Би било логично да си го направят 22 и да си разгънат историята както си му е реда. Винаги могад да си оставят вратичка и отново да защитят проекта си за следващ сезон от евентуални още 22 епизода.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
те могат да си го направят но като няма $ ... ![]() или по скоро когато притежателя на правата върху сериала каже "не" няма какво да се направи, а и тези 7 епизода са в следствие на къмпанията, известна още като "nuts", която многобройните фенове бяха подели, без техния ентусиазъм дори тези 7 нямаше да има Този коментар е бил редактиран от Spon на Sep 12 2007, 02:05 PM |
|
|
|
liquid |
![]()
Коментар
|
Jericho.S01.DVDRip.XviD-SAiNTS Ако някой се интересува от сериала с по-добро качество и евентуално ако му се нагласят субтитри... Този коментар е бил редактиран от yvetted на Feb 19 2012, 06:12 PM
Причина за редакцията: Премахнат линк.
|
|
|
|
|
liquid |
![]()
Коментар
|
English, Spanish, Portuguese Subs for Jericho.S01.DVDRip.XviD-SAiNTS - data.bg След 20тина минути ще са качени на 100%. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн ![]() |
Извинявам се много но нямам време да прочета целия форум. Сериалчето е много добро с още по добър саундтрак. Може ли някои да каже от къде мога да нямеря саундтрака. http://isohunt.com/torrents/?ihq=jericho%2Bsoundtrack |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 2-March 07 Потребител No.: 14 483 Статус: Офлайн ![]() |
English, Spanish, Portuguese Subs for Jericho.S01.DVDRip.XviD-SAiNTS - data.bg След 20тина минути ще са качени на 100%. Присъединявам се с молба към преводачите,да се направят БГ-субтитри към DVDRip версията на SAiNTS от даденият вече линк за качените инт. субс!!! ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 12:02 PM |