subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 12 2012, 09:25 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 33 Регистриран: 6-April 07 Град: Плевен Потребител No.: 21 294 Статус: Офлайн |
Black Christmas / Черна коледа
![]() Жанр: Ужаси, Мистерия, Трилър Година: 1974 Режисьор: Боб Кларк Актьори: Оливиа Хъси, Клер Дюлеа, Марго Кидър, Джон Саксън, Анреа Мартин, Джеймс Едмонд Държава:САЩ Времетраене: 98 Резюме: История за къща тероризирана от непознат, който прави плашещи телефонни обаждания, след което убива постепенно хората в къщата по време на коледната им почивка. Издание: Прогрес: 100% Срок: до 2-3 дни Субки Този коментар е бил редактиран от Stelcho на May 6 2012, 01:55 AM |
|
------------------------------------ You took my heart, Deceived me right from the start.
You showed me dreams, I wished they turn into real. You broke the promise and made me realise. It was all just a lie. |
|
|
|
|
Mar 13 2012, 04:23 PM
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн |
3 потребител/и са ви благодарили : creck, Tzanko Stefanov, Уди There has/have been 3 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
|
|
Mar 14 2012, 05:42 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 33 Регистриран: 6-April 07 Град: Плевен Потребител No.: 21 294 Статус: Офлайн |
Надявам се преводът да ви хареса. Чакам да ги одобрят и ще ги постна. Този коментар е бил редактиран от Stelcho на Mar 15 2012, 09:39 PM |
|
------------------------------------ You took my heart, Deceived me right from the start.
You showed me dreams, I wished they turn into real. You broke the promise and made me realise. It was all just a lie. |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 21st November 2025 - 01:36 AM |