subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 42 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 566 Статус: Офлайн ![]() |
![]() Три дня в Одессе Година: 2007 Производство: Русия Времетраене: 1:49:04 Жанр: криминален Актьори: Глафира Тарханова, Александр Макогон, Ксения Кузнецова, Дмитрий Жулин, Ольга година, Олег Масленников, Владимир Качан, Леонид Якубович Режисьор: Алексей Пиманов РЕЦЕНЗИИ: Послевоенная волна бандитизма захлестнула лежащую в руинах страну. Особенно тяжелая ситуация сложилась в Одессе. Днем город жил своей обычной жизнью, но с наступлением сумерек из темных закоулков, подвалов, бандитских малин и воровских катранов выползало на улицы все самое мрачное и жестокое, что было в городе. Грабежи, убийства, воровство, проституция, — стали нормой жизни для Одессы. Криминальная слава приморского города дошла до Кремля. Герои фильма отправляются в Одессу, чтобы навести порядок в городе. На проведение операции отведено три дня... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Следвоенната вълна бандитизъм е притиснала останалата в руини страна. Особено тежка е ситуацията в Одеса - през деня града живее обичайния си живот, но с настъпването на сумрака от тъмните ъгли, подвали, бандитски групи и шайки ''изпълзяват'' на улицата... Грабежи, убийства, варварство и проституция - това вече е нощната норма на живота в Одеса. Криминалната слава на приморския град стига до Кремъл. Главният герой на филма се отправя натам, за да въведе порядък. За провеждането на операцията са дадени три дни... Работи се по версията Tri.dnya.v.Odesse.DVDRIP.XviD-ru Вече и на DVD ![]() СУБТИТРИ Хиляди благодарности на albenad за помощта при превода и редакцията. ![]() Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 3 2012, 10:41 PM |
------------------------------------ Това което не ме убива, ме прави по-силна!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 497 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 094 Статус: Офлайн ![]() |
Успех при превода.
|
------------------------------------ ![]() Не съм работохолик, но злоупотребявам с работното си време и ми е адски трудно да вместя и преводи в графика си. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 27 Регистриран: 17-February 07 Град: София Потребител No.: 10 712 Статус: Офлайн ![]() |
има разминаване в субовете нямяли по добри да има
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 42 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 566 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Това което не ме убива, ме прави по-силна!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 16-February 07 Град: Шопландия Потребител No.: 10 468 Статус: Офлайн ![]() |
Изглежда ще е добър филм!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 27 Регистриран: 17-February 07 Град: София Потребител No.: 10 712 Статус: Офлайн ![]() |
има голямо разминаване в субситрите
|
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
сега са наред БЛАГОДАРЯ ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 19-April 07 Град: pomorie Потребител No.: 24 164 Статус: Офлайн ![]() |
Да наистина са наред.Благодаря.Филма ми хареса много.Евала от мен
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 66 Регистриран: 18-March 07 Град: София Потребител No.: 19 205 Статус: Офлайн ![]() |
Приятели, това не е ли първата част на продължението на "Александровский сад". Втората е "Гибель команды".
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 09:46 AM |