subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 46 Регистриран: 24-September 07 Потребител No.: 44 347 Статус: Офлайн ![]() |
The Client List
КЛИЕНТСКИЯТ СПИСЪК Втори сезон ![]() В ролите: Jennifer Love Hewitt, Daniel Sobieray, Tyler Champagne, Rebecca Field, Alicia Lagano, Kathleen York ![]() Държава : САЩ Година : 2012 Времетраене : 45 минути на серия Резюме : Райли Паркс е домакиня от Тексас. След като съпругът и я зарязва, тя започва работа в на пръв поглед напълно обикновен спа център в съседния квартал. Когато обаче осъзнава, че масажите не са единственото нещо, включено в менюто, бързо осъзнава, че това е възможност да оправи финансовото си състояние. Този коментар е бил редактиран от sty на Mar 18 2013, 10:46 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Не ми харесва оформлението. За този сериал могат да се намерят плакати/банери, които ще подлъжат и най-дъртия преводач-мръсник. ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Дърт мръсник! ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от sty на Mar 18 2013, 10:25 PM |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Направо се разбираме с половин поглед. ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 46 Регистриран: 24-September 07 Потребител No.: 44 347 Статус: Офлайн ![]() |
Дано се намери преводач за хубавия сериал ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Цитат("факти.бг") Актрисата ще провокира в новия втори сезон на сериала "Клиентски списък".
Тъй като, в някои от сцените, Хюит ще трябва да бъде чисто гола, то тя тренира усилено, за да покаже перфектно тяло, съобщава „National Enquirer”. Ролята на Дженифър е сладострастна масажистка, която води до щастлив край своите клиенти. Вторият сезон на "Клиентски списък" стартира на 10 март. "Ужасно е да го кажа, но обожавам гърдите си. Те винаги са ми служили добре. Страхотни са", призна Хюит пред списание "Maxim". В социалната мрежа Twitter, красавицата вече публикува снимки от новия сезон на сериала. Освен това, тя се обърна към феновете си за помощ, да й помогнат да бъде поставена в топ 5 на най-сексапилните жени в света. "Да го направим, хора! Ще бъде забавно!", постна актрисата. |
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. ![]() Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 79 Регистриран: 8-February 07 Град: Зверино Потребител No.: 7 253 Статус: Офлайн ![]() |
Субтитри за първи сезон, рипнати от skamber: http://subs.sab.bz/index.php?act=download&...attach_id=74814 Субтитри за втори сезон, рипнати от skamber: http://subs.sab.bz/index.php?act=download&...attach_id=76438 |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 30th August 2025 - 02:07 PM |