subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 111 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 178 Статус: Офлайн ![]() |
Колкото и да харесвам Дневниците, просто никой сериал на The CW не може да се сравнява с такъв на HBO.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() розовата кифла ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 413 Регистриран: 9-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 8 555 Статус: Офлайн ![]() |
На мен пък True blood ми е повече от безинетересен ![]() Като ще си ги мерим кой какво... ![]() Не, сериозно, не виждам как можете да спорите и да защитавате нещо, което още не е излязло ![]() Този коментар е бил редактиран от missing на Sep 9 2011, 05:12 PM |
------------------------------------ Кифла. Розова.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 111 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 178 Статус: Офлайн ![]() |
Както и предполагах... ще се гледа ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 628 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 201 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Много ми хареса пилотчето... ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -=minimalistic=- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 530 Регистриран: 30-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 4 243 Статус: Офлайн ![]() |
Аз се реших да му дам шанс. Изгледах пилота... ми не е моят тип, както и очаквах де. ![]() |
------------------------------------ Из благодарностите на потребители...
Цитат оня лигльо май се помисли за велик и чака да му се молим ...?!? |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 114 Регистриран: 4-February 08 Град: Враца Потребител No.: 59 913 Статус: Офлайн ![]() |
След Пилота и 2-я епизод мога да кажа, че сериалчето радва. Нищо специално не е, но е леко и забавно. Гледа се без да ми образува нерви. Актьорите са симпатични, малко са дървени, но се справят горе-долу добре. Ако развият историята правилно, без много драми и да наблегнат на свръхестественото ше се получи перфектно. Да видим сценаристите как ше се справят за в бъдеще. ![]() |
------------------------------------ Дойдох... Видях... Победих... "Break the walls down, cross the line!!!" |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 628 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 201 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Прилича на един филм The Craft, само че е сериал. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 481 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 371 Статус: Офлайн ![]() |
Супернейчъръл не може да го стигне, ако ще и срещу него да бяга. Симпатично сериалче е, но не е от класата на НВО и Супернейчъръл. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 114 Регистриран: 4-February 08 Град: Враца Потребител No.: 59 913 Статус: Офлайн ![]() |
Което си е вярно, вярно е. ![]() Обаче русата мома много ме радва. ![]() |
------------------------------------ Дойдох... Видях... Победих... "Break the walls down, cross the line!!!" |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 25-June 08 Град: Somewhere Потребител No.: 72 961 Статус: Офлайн ![]() |
Каси наистина е голяма сладурана, но Фиби Тонкин да вземе да си изгори дипломата за актьорство. ![]() |
------------------------------------ "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!" |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() • Пловдивско Гестапо • ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 594 Регистриран: 18-June 07 Град: ПловДИВ Потребител No.: 33 936 Статус: Офлайн ![]() |
Изгледах първите три серии и мога да кажа, че останах доволна. Да видим накъде ще се развият нещата. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 30-October 09 Потребител No.: 101 248 Статус: Офлайн ![]() |
Интересен ми е обаче ще минат сигурно 3-4 епизода докато разберем за новите им сили
Този коментар е бил редактиран от ssyncho на Oct 3 2011, 11:49 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 25-June 08 Град: Somewhere Потребител No.: 72 961 Статус: Офлайн ![]() |
Доста силен епизод. ![]() ![]() |
------------------------------------ "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!" |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн ![]() |
Наистина силен четвърти епизод. Но щом майката на Каси е успяла да затвори демона сама, значи дори и да има кръг, ще могат да правят магии сами. Така поотделно само ги малтретират някакви. А не искам жена ми (Каси) да пострада. ![]() |
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сигурно ще намерят начин да правят магии сами. ![]() ПП. Ама вече жена ли ти е? ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 5th October 2025 - 09:02 PM |