subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 59 Регистриран: 25-July 07 Потребител No.: 39 280 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
The Grace Card / Писмо на милостта
![]() Жанр: Драма Година: 2010 Режисьор: David G. Evans Актьори: Michael Joiner, Mike Higgenbottom and Louis Gossett Jr. Държава: САЩ Времетраене: 96 минути Резюме: 17 години след като загубва сина си при нещастен случай Мак МакДоналд (Michael Joiner) продължава да живее, разяждан от горчивина и болка. Любовта сякаш завинаги е напуснала сърцето му, а на мястото й се е появило озлобление към всички, включително и към Бог. Яростта руши кариерата му на полицай, кара го да пренебрегне жена си и да изостави възпитанието на другия му, останал жив син, който попада в лоша среда и е заплашен от изгонване от училище. Положението се обостря, когато Мак става партньор на Сам Райт (Mike Higgenbottom), обичащ семейството човек, който заработва и като пастор. Сам става полицай, само за да изхранва семейството си, но когато получава званието сержант, започва сериозно да се замисля дали работата в полицията не е истинското му призвание. Ще успеят ли Мак и Сам да обединят силите си и да си помогнат взаимно, или това практически е невъзможно, предвид огромните различия между двамата... ![]() Издание: The Grace Card LIMITED DVDRip XviD-TWiZTED Прогрес: Преведен Този коментар е бил редактиран от rex1978 на Sep 5 2011, 02:40 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
3 потребител/и са ви благодарили : paket, toreto, velikolepna There has/have been 3 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 21st September 2025 - 09:15 PM |