subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Aug 9 2011, 01:48 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 9-August 11 Потребител No.: 124 140 Статус: Офлайн |
Някой може ли да ми обясни как точно да си намеря субтитри за филма "Red"? Нещо не ми се получава. Въпроса в случая е не "Защо не става?", а "Защо някой е сметнал, че не трябва да става и как би могло да стане?". |
|
|
|
|
|
|
Aug 9 2011, 04:31 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 174 Регистриран: 4-April 10 Потребител No.: 109 631 Статус: Офлайн |
Някой може ли да ми обясни как точно да си намеря субтитри за филма "Red"? Нещо не ми се получава. Въпроса в случая е не "Защо не става?", а "Защо някой е сметнал, че не трябва да става и как би могло да стане?". субтитри добави и годината на филма и ще ти излезе |
|
|
|
|
|
|
Aug 9 2011, 07:26 AM
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 730 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн |
На въпроса "Защо някой е сметнал, че не трябва да става?" отговор може да даде само този, който е сметнал така, в случая ти. А как да стане... ами като напишеш Red в поленцето за търсене на сайта. Ще ти излязат много субтитри, които съдържат "red" в наименованието си. С малко упорство стигаш до http://subs.sab.bz/index.php?act=search&am...rt=nd&st=75 След което си задаваш въпроса "А има ли как да прецизирам търсенето, за да не ми излизат толкова заглавия?" и стигаш до решението, посочено по-горе от Flash_1: http://subs.sab.bz/index.php?act=search&am...mp;sort=dd& Този коментар е бил редактиран от sty на Aug 9 2011, 07:30 AM |
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 28th February 2026 - 07:01 AM |