subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Aug 8 2011, 02:26 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 393 Регистриран: 29-January 07 Град: Belfast Потребител No.: 3 846 Статус: Офлайн |
cheffo, аз живея в Белфаст и имам сметки в две банки. Поне веднъж на две седмици някой ми се обажда да ми продава нещо. МОже да е измама, може и да не е, за България не знам, но тук имат кол центрове, които имат отдели "Продажби" и работят до късно. Няма да ти изпратят информацията нито по поща, нито по имейл, защото този, който ти се обажда и направи продажбата, получава бонус към заплатата си. Тук не е само по телефна. Днес ходих в банката по друг въпрос, едно младо момиче ме убеждава поде 5 минути, че е хубаво да си застраховам очилата. В такива случаи ги изслушвам внимателно, ако не ми говоря с пакистански или индийски акцент, благодаря им, казвам им, че не се интересувам и ако е нещо, което си заслужава, аз им се обаждам и си го купувам. Въпросът е да не даваш адреси, номера на банкови сметки и т.н. Иначе в днешни дни има голям достъп до личната ни информация.
|
|
------------------------------------ What is the sound of feelings? |
|
|
|
|
Aug 8 2011, 05:02 PM
Коментар
|
|
![]() Je suis génial ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 144 Регистриран: 7-January 07 Град: Русе, Европа Потребител No.: 255 Статус: Офлайн |
Благодаря на включилите се с информация. Ще имам всичко това предвид. Иначе темата съм я направил не само за себе си, ами да остане тук да я четат и други хора. Ако можем да намалим до минимум измамите като се информираме повече. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 19th May 2026 - 01:02 PM |