Brought to you by Headoff Xen

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Collapse

> subs.sab.bz - Информация

Сериал/Прогрес Robin Hood - 01x04 от The_Assassin new7.gif
Maigret (2025) - 01x01 от С.Славов new7.gif
Rise of the Raven - 01x09 от Guerrilla
Shef (2025) - 07x15 от Василиса
The Institute (2025) - Сезон 1 от С.Славов
Untamed (2025) - Сезон 1 от The_Assassin
The Cleaner (2022) - 02x05 от lora632
Peacemaker (2025) - 02x08 от spitfire_
Power Book II: Ghost - Сезон 2 от motleycrue
Wednesday (2025) - 02x08 от Tigermaster
УебРип субтитри Thoughts & Prayers (2025) - Субтитри от С. Славов new7.gif
It: Welcome to Derry - 01x03 от JoroNikolov new7.gif
Mayor of Kingstown - 04х03 от JoroNikolov
Tulsa King (2025) - 03x08 от JoroNikolov
Red One (2024) - Субтитри от JoroNikolov
Country Doctor (2025) - Субтитри от С. Славов
The Ministry of Ungentlemanly... - Субтитри от dimi123
Outlander: Blood of My Blood - 01x10 от JoroNikolov
The Conjuring: Last Rites - Субтитри от sub.Trader
Freakier Friday (2025) - Субтитри от
Филм/Прогрес Predator: Badlands - Субтитри от Слав Славов new7.gif
Frankenstein (2025) - Субтитри от ditta new7.gif
The Long Walk - Субтитри от The_Assassin
The Naked Gun (2025) - Субтитри от spitfire_
Nobody 2 (2025) - Субтитри от dimi123
LEGO Disney Princess - Субтитри от Gloripeace
Jurassic World: Rebirth - Субтитри от The_Assassin
M3GAN 2.0 (2025) - Субтитри от Слав Славов
Fear Street: Prom Queen - Субтитри от KikoDraka
Don't Move (2024) - Субтитри от KikoDraka
 Forum Rules ПРАВИЛА НА РАЗДЕЛА!
2 страници V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic Thank You
> Кокершпаньол, Спам тема
Tzanko Stefanov
коментар Jun 30 2011, 05:00 PM
Коментар #16

eMDi DiaR
Икона на група
Качени субтитри

Група: Ментори
Коментари: 1 172
Регистриран: 17-February 07
Град: McR!
Потребител No.: 10 661
Статус: Офлайн
Моят блог

Babilon, благодаря за съветите. Това с чуковете и идеята за забогатяване с клечки ми хареса biggrin.gif За масльонките също, защото виждам че със стандартното НЕ не става biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ще пробвам и водата.
Въпреки че не ми пречи особено много да спи в стаята ми, защото си има нещо като кошарка, която му купих и си спи в нея.
Благодаря на всички.

------------------------------------
Go to the top of the page PM

+Quote Post
Bl!nD
коментар Jun 30 2011, 11:08 PM
Коментар #17

-= Новак =-
*
Качени субтитри

Група: Потребител
Коментари: 31
Регистриран: 26-September 07
Град: Пловдив
Потребител No.: 44 596

мм пробвай с някоя по-твърда храна...гранули, стар хляб (като седи става почти като камък) или да вземеш бракуван хляб от някоя фурна (или такъв производител) ....

Нашто фемили, зимаме такъв бракуван хляб, за кучето, дето ни е на село. За тоя хляб, казват, че не става за ядене (за хора де biggrin.gif )...незнам защо...но е адски твърд...но за попари става smiley.gif

Този коментар е бил редактиран от Bl!nD на Jun 30 2011, 11:09 PM

+Quote Post
kalinalg60
коментар Jul 1 2011, 09:50 AM
Коментар #18

-= Ветеран =-
Качени субтитри

Група: Преводачи
Коментари: 336
Регистриран: 25-September 09
Град: Хелмонд, Нидерландия
Потребител No.: 99 310

TZANKOSSS, внимавай с какво го храниш, по-добре се съветвай с ветеринар защото съм чувала, че тази порода често се разболявали от болести на стомаха.
Сестра ми имаше кокершпаньол и умря от такава болест. Говоря за много отдавна, тогава не продаваха още хрупанки за кучета и нямаше специализирани магазини и се хранеха кучетата с попари и какво да е.
Заведи го и на кучешко училище да го дресираш да не ти хапе пръстите и да не ти изяде обувките... това беше майтап smiley.gif
Успех с отглеждането !

+Quote Post
Tzanko Stefanov
коментар Jul 1 2011, 10:32 AM
Коментар #19

eMDi DiaR
Икона на група
Качени субтитри

Моят блог

Благодарско.
Храната му е хубава, нищо излишно, даже ще го обуча (по метод от Бабилон), да не взима храна от никой друг, => няма да приема човешка храна, защото аз съм противник на идеята кучетата да ядат такъв тип храна, който приемам аз, например.

Благодаря и поздрави на всички. Мега яките създания са кокерите.

+Quote Post
sweetyboni
коментар Jul 1 2011, 09:14 PM
Коментар #20

hoping romantic...
Качени субтитри

Група: Майстори Преводачи
Коментари: 620
Регистриран: 29-October 07
Град: София
Потребител No.: 49 061

Ех... Винаги съм искала кокер. Когато обаче моето си куче се появи в живота ми разбрах колко не искам да имам кокер!
Първо - страшно диви са и искат всекидневни разходки в парка, за да не ти изпочупят къщата. Да, сладки са, но не забравяй, че са ловни кучета.
И моето куче ме хапеше като малко и няма отърване, но това ще отмине и ще го забравиш (макар че моето прояде касите на вратите и всеки ден си напомням). Кокерите са още по-диви. Купи му гумени играчки и си играй с него през деня, за да спи през нощта. Извеждай го навън, само избягвай контакти с кучета и започвай от сега обучение.
Препоръчвам ти да не спи в стаята ти, за твое добро е. От малко да си знае къде е неговото място (в коридор или други), за да няма в бъдеще проблеми от рода на - кучето е легнало на леглото ми, не мога да си легна( има ги всякакви случаи).
Обучи го добре, ела тук, седни, легни, да стои мирен, да ходи на повод, да яде по команда (за последните е рано още, но не е зле да започваш). Има в интернет достатъчно инфо, ако искаш влез в dog.bg, това е най-доброто място ако се нуждаеш от съвет.
Много важно е и за вбъдеще повече ще ти трябва, да не му даваш да ти се катери на главата. Мисли като куче и нека знае кой е господарят му (това не означава да го биеш и тем подобни безефектни неща).
За всичко, което се сетиш в бъдеще можеш да ми пишеш. smiley.gif

Едит: забравих за храната.
Никакви кокали - най-добре е никога да не му даваш да яде (мое лично мнение). Докато направи годинка го храни с храна на гранулки от доказаните фирми (да, скъпо е, но в началото кучето си изгражда костна система и тем подобни), после вече можеш да го храниш с каквото си поискаш (освен кокали, хляб също не е добре).

Този коментар е бил редактиран от sweetyboni на Jul 1 2011, 09:18 PM

+Quote Post
Tzanko Stefanov
коментар Jul 2 2011, 09:10 AM
Коментар #21

eMDi DiaR
Икона на група
Качени субтитри

Моят блог

Аз попринцип съм ужасно стриктен и вманиачен що се отнася до хранене - дали на човек или на куче.
Сестра ми има космат йоркширец и го научиха да се храни с човешка храна и кучешките гранули вече не ги докосва.
Аз в това отношение няма да съгреша. Купувам му едни кафявеникави гранулки от един ветеринарен център, като Пирогов за кучета, в Овча купел. Само дето те ми препоръчаха кокалчетата и аз затова му ги взех. То е ясно що де - едното беше 1.50лв.

Бонка, Бабилон ме светна на една "идея" за приспиването, започнах да я прилагам. Към 4-5 се буди, оглежда се и после продължава да спи, само тази нощ, незнайно как се е качил до мен и си е спал след 6ч.
Много е готин, а иначе аз търся точно такова куче - малко по-така, а да си го контролирам. Леля ми има голдън ретрийвър, обаче са го научили само на седни и ела, а мен това не ме устройва. Не искам прислуга, разбира се, просто да го направя "умно".

Благодаря за съветите, ако имам нужда, ще ти пиша, Бонка ! smiley.gif) Поздрави!

Ето още една снимка на малкия. smiley.gif

+Quote Post

2 страници V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic Thank You

- Олекотена версия Час: 20th November 2025 - 11:17 AM
Special for Translator's Heaven PHPTranslator's Converted By Translator's Heaven ©2006 InvisionCore
    Headoff Xen   Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!