subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jun 30 2011, 07:28 AM
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог |
Здравейте, приятели! Откривам тази тема с цел консултация. Преди известно време ми подариха един ужасно красив русоляв сладур с порода Кокершпаньол. Освен че звучи страхотно, кучето е страхотно, но... дойде проблемът със зъбките. Започнаха да растат, избиват, а той хапе, дере, пуска ми до кръв понякога и то докато си спя. Започва да скимти нощем, докато не се събудя и не се изправя да му подам пръст. Аз му подавам кокалче - кожено, гумено, всякакво, но с него си задоволява "апетита" точно а 30 секунди, и после пак ме почва. Не мога да бъда постоянно в рани, а и не мога да бъда постоянно недоспал. През деня не спи много, а нощем се буди в 4 и почва дискотеката. Обръщам се по-специално към всичките потребители, които имат или са имали такива малки глезльовци, за да споделим малко нетрадиционно ноу-хау относно премахването на този проблем (а то е проблем, защото вече 20 ден не спя повече от 3 часа на нощ, уча по 12 часа на ден, живея на кафета и енергични стимуланти, плюс това има огромен риск да пипна някое заболяване с тези постоянни ранички в болницата, в която работя). П.С: Дано администраторското тяло не ме прати на съд за това. Просто реших, че след доста търсене в инета, трябва да има някъде такава тема. А в официалния форум на кокерите, админът не ми е одобрил заявката за регистрация, защото не е бил активен от 11 март тази година |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jun 30 2011, 10:56 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 114 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 581 Статус: Офлайн |
Аз му подавам кокалче - кожено, гумено, всякакво Това "всякакво" включвали ли животински (различни по размер и вид)? Не мога да си представя кое ще е това куче да предпочете човешки пръст пред (да кажем пилешки) кокалчета. На тази възраст всичко е инстинкти. Остави му 2-3 различни по размер и не му давай да те хапе, ще се отучи, няма къде да иде. Но предполагам, че освен нещо за гризане търси и вниманието ти. Този коментар е бил редактиран от lubo0 на Jun 30 2011, 11:13 AM |
|
|
|
|
|
|
Jun 30 2011, 11:28 AM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
Дай му голяма доза мелатонин. Послепис(ах): Едно време така са отучвали малките деца да си смучат пръстите. |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Jun 30 2011, 11:33 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 93 Регистриран: 10-January 11 Град: Холандия Потребител No.: 119 713 Статус: Офлайн |
И се надявай да не обича люти чушки, че ще трябва да се местиш при съседа Иначе има специални кокали, вярно са малко по-скъпи от тези по 1-2 лв., но вършат работа. Моето гонче му купих един и спря да яде фотьойла и краката на цялото семейство, а и помагат при растежа на зъбите. По-вероятно е да те хапе, защото го сърбят, но не съм специалист. Този коментар е бил редактиран от MatthewMc на Jun 30 2011, 11:34 AM |
|
------------------------------------ Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
|
|
|
|
|
Jun 30 2011, 11:37 AM
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог |
Кокалчета - пилешки и свински също Аз затова се надявах някой "опитен" кокерец да ми пише в темата, за да продължим да комуникираме и за напред. П.С: Матю, мерси! Писали сме едновременно мненията си. Давам му хубави кокалчета, не гризе друго, само човешки кости Този коментар е бил редактиран от TZANKOSSS на Jun 30 2011, 11:38 AM |
|
|
|
|
|
Jun 30 2011, 11:48 AM
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн |
Другото е да спиш с обувки и с боксови ръкавици. |
|
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
|
Jun 30 2011, 11:55 AM
Коментар
|
|
|
-= DH team =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 395 Регистриран: 10-March 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 90 214 Статус: Офлайн |
С кубинки от баумакс. Иначе кучето спи в твоята стая, така ли? Ако ти е възможно, го изнеси да спи в друга стая или в коридора. Ще поскимти 2-3 нощи, но поне ще се научи да спи само. Иначе от малко ще стане глезено. |
|
------------------------------------ yve_sl (19:18:02 13/09/2010)
Мише, внимавай, лелиното, с тези съпруги да не се отчаяш. :D "It's gonna be legen...wait for it...dary!" |
|
|
|
|
Jun 30 2011, 11:56 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 93 Регистриран: 10-January 11 Град: Холандия Потребител No.: 119 713 Статус: Офлайн |
Soler, Иначе кучето е голям сладур. |
|
------------------------------------ Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
|
|
|
|
|
Jun 30 2011, 12:09 PM
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн |
MatthewMC, Тогава някой друг ще скимти цяла нощ Иначе аз съм "за" да спи в друга стая или коридор. В момента яде пръсти, а скоро очаквай да мине на врати, обувки, крака на маси, столове... Всичко дървено. |
|
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
|
Jun 30 2011, 12:11 PM
Коментар
|
|
Благодаря за съвета. Ще се опитам да го реализирам.
|
|
|
|
|
|
Jun 30 2011, 12:12 PM
Коментар
|
|
Soler, може, може Слушай МайкълЗ, той разбира, все пак аватара му е куче. |
|
|
|
|
|
|
Jun 30 2011, 12:36 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 114 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 581 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Jun 30 2011, 01:38 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
Кокалчета - пилешки и свински също В никакъв случай на тази възраст не му давай кокали, особено пилешки! Аз моето куче го научих да не спи в спалнята още когато го взех. Там, където го научиш да спи (корито, легълце някакво) слагай му шише от минерална вода с топла вода (когато заспи). Така ще има чувството, че не е само и ще свикне. А докато му растат зъбите, спасение няма! Моето куче здрав перваз не ми остави. Изгриза ги всичките! Кухненската маса и столовете също! Опита се и мен да гризе, но с няколко масльонки по носа му избих тези мисли |
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
Jun 30 2011, 01:57 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
В никакъв случай на тази възраст не му давай кокали, особено пилешки! Напълно съм съгласен с Babilon. Познавам човек, чието куче почина точно поради тази причина - пил. кости, вътрешен кръвоизлив, край на историята. Някои от мерките може да ти се струват крайни и странни, но колкото по-рано се научи кучето, толкова по-добре. Сам го знаеш. Иначе, наистина е хубаво кучето. Радвай му се максимално. |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Jun 30 2011, 02:24 PM
Коментар
|
|
Куче на тази възраст няма как да сруска кост от бутче. А кокали се дават за дъвчене и игра (с такива размери, че да не могат да се срускат), не за ядене. Не е хубаво да се хранят с кости без значение какви са (освен нещата споменати в горните постове, могат да счупят и зъб, особено като са по-малки на възраст). В тях няма нищо хранително. Живеем в 21 век - храни и добавки всякакви.
Този коментар е бил редактиран от lubo0 на Jun 30 2011, 02:30 PM |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 20th November 2025 - 11:20 AM |