subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Aug 1 2011, 12:06 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 56 Регистриран: 28-September 07 Град: асеновград Потребител No.: 44 953 Статус: Офлайн |
поради липса на нещо по качествено този сериал е глътка свеж въздух за феновете на фантастиката!така че ,критиката към създателите на сериала,пиши им на сайта ,те имат такъв!!
|
|
|
|
|
|
|
Aug 1 2011, 08:52 PM
Коментар
|
|
![]() -= Колибковец =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 352 Регистриран: 10-January 07 Град: kolibka.com Потребител No.: 438 Статус: Офлайн |
Ако разбираш английски, преведи им го и им го прати. Аз не разбирам чужди езици и не мога да им го пратя. |
|
|
|
|
|
|
Aug 8 2011, 06:40 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 541 Регистриран: 16-June 08 Град: Шумен Потребител No.: 72 530 Статус: Офлайн |
Вчера са излъчени и последните два епизода от сериала.
Този коментар е бил редактиран от JackDan на Feb 9 2012, 05:44 PM |
|
|
|
|
|
|
Aug 9 2011, 03:03 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Не знам, ама не ме впечатлиха особено тези 10 епизода. Въпреки че последните три бяха чудесни. Но все пак ще чакам втори сезон де |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Aug 10 2011, 10:24 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 541 Регистриран: 16-June 08 Град: Шумен Потребител No.: 72 530 Статус: Офлайн |
Последният епизод, направо ни взеха за канарчета. Професор с един изстрел от РПГ, да уцели летяща мишена и на такова голямо разстояние. Да бе, да. Този коментар е бил редактиран от JackDan на Aug 10 2011, 12:11 PM |
|
|
|
|
|
|
Aug 10 2011, 11:21 AM
Коментар
|
|
![]() Jedi sine qua non ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 880 Регистриран: 9-September 09 Град: P2X-3YZ, София Потребител No.: 98 659 Статус: Офлайн |
Финалът беше добър, но непосредственият край беше разочароващо недомислен.
|
|
------------------------------------ I believe whatever doesn't kill you, simply makes you stranger.
The Joker |
|
|
|
|
Aug 13 2011, 04:23 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 66 Регистриран: 30-July 10 Град: Варна Потребител No.: 114 370 Статус: Офлайн |
Сериала е мнооооого посредствен и явно не особено добре финансиран, имайки предвид слабия екшън и както изтъкнахте недодяланите им действие, то хубаво да има повечко история да се опознаят героите и т.н ама от 10 еп. само 2-3 имаха малко повечко движение и разкрития а през другото време са се чудили как да разтягат локума. Смятам да вида догодина евентуално 2 сезон, но няма да го чакам нещо с голямо очакване Надявах се на повече от продукция на Спилбърг, дано Тера Нова е далече по сполучлив |
|
------------------------------------ Inter arma enim silent leges - по време на война, законите мълчат "
|
|
|
|
|
Aug 13 2011, 09:26 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
А според мен пък сериала беше изключително добре представен |
|
|
|
|
|
|
Aug 27 2011, 06:43 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 22-December 10 Потребител No.: 119 305 Статус: Офлайн |
Знае ли се вече дали ще има и втори сезон????
|
|
|
|
|
|
|
Aug 27 2011, 08:15 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 23 Регистриран: 14-January 07 Град: В Кръчмата Потребител No.: 920 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Aug 28 2011, 06:03 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
Виждам, че сериала среща изключително недоволство сред по-голямата част от вас. Аз ще споделя какво ми хареса най-много в него. Изключително ми допадна факта, че историята е много леко представена и аз искренно се забавлявах докато го гледах. Явно екипа е спазил правилото, че все пак телевизията първоначално е направена да разтоварва хората, а не обратното. Нямаше ги "страшните" зомбита. Нямаше ги реките от кръв и мозък по арената. Нямаше ги дворцовите интриги оплетени в прелюбодеяния и зверски погубените детски съдби. Екстра си беше според мен. Една семпла история, която с лекота можеш да следиш, вместо всеки път да удряш паузата, когато ти се налага да отскочиш до кухнята за пуканки и кола, за да не изпуснеш някое супер-уникално разкритие за белите мечки или черния дим. За мен, тези 10 серии бяха глътка свеж въздух сред оскъдния набор от сай-фи продукции напоследък. С удоволствие ще гледам следвашия сезон. До тогава... дано се пръкнат още олд фешън сай-фи сериали.
Този коментар е бил редактиран от StratoBOB на Aug 28 2011, 06:05 PM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Nov 22 2011, 09:05 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 30-October 09 Потребител No.: 101 248 Статус: Офлайн |
Oт 21 ноември европейската премиера на "Падащи небеса", най-новият филм на Стивън Спилбърк. Сериалът ще се излъчва всеки понеделник, сряда и четвъртък, в 21.00 часа по БНТ1. В главната роля е Ноа Уайли, който се превъплащава в боец от съпротивата срещу извънземните, завладели земята. В центъра на действието са не толкова самите извънземни, а взаимоотношенията между хората.
|
|
|
|
|
|
|
Nov 22 2011, 09:19 PM
Коментар
|
|
![]() Jedi sine qua non ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 880 Регистриран: 9-September 09 Град: P2X-3YZ, София Потребител No.: 98 659 Статус: Офлайн |
Любопитно ми е дублиран ли беше, или са се възползвали хората? |
|
------------------------------------ I believe whatever doesn't kill you, simply makes you stranger.
The Joker |
|
|
|
|
Nov 22 2011, 10:38 PM
Коментар
|
|
![]() -= Пенсиониран Манекен на Винпром =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 453 Регистриран: 22-December 06 Град: Ичера, край МегданЯ Потребител No.: 24 Статус: Офлайн |
Дублиран.
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Nov 26 2011, 07:59 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 40 Регистриран: 15-January 07 Град: Русе Потребител No.: 1 110 Статус: Офлайн |
Току що го изгледах наведнъж.Вече нямам търпение за 2ри сезон.Дано им сритат задниците подобаващо.
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 26th February 2026 - 11:02 PM |