subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
May 31 2011, 12:15 AM
Коментар
|
|
|
-= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 62 Регистриран: 17-May 11 Потребител No.: 122 831 Статус: Офлайн |
Здравейте, Чудех се къде точно да го напиша това Има ли хора, които да знаят унгарски език (и да посещават тоя сайт? Имам една дузина унгарски филми, които са на DVD, имат унгарски субтитри, с изключение на 4-5, които нямат и тях. За превод на всеки от тях давам по 500 кредита (в злато) в Cinemageddon, тези, които го ползват, знаят кой е този тракер. Заглавията са: Portugál (2000) Pacsirta (1965) Szent Péter esernyöje (St. Peter's Umbrella) (1958) Banánhéjkeringö (1987) Hahó, Öcsi! (1971) Hahó, a tenger! (1973) Kincskeresö kisködmön (1973) Falfúró (1985) A turné (1993) Филми, за които имам DVD, но нямам субтитри дори на унгарски: A nagy generáció (1985) (Великото поколение) - имам DVDRip (avi), на оригиналното DVD пише, че има английски субтитри, но не е в наличност. Az elvarázsolt dollár (Омагьосаният долар) (1985) - имам "DVD", което всъщност представлява конвертиран на DVD поток от сателитна телевизия, с много добро качество наистина, но и с две лого-та, в долния ляв ъгъл и в горния десен A pogány madonna (Езическата Мадона) (1980) - ситуацията е същата като с филма по-горе. Csak semmi pánik... (Без паника, майор Кардаш) (1982) - ситуацията е същата като с предните два филма. Тези три филма - Мадоната, Долара и майор Кардаш, са серия филми с главни герои един симпатичен дебелак, лека му пръст, казва се Ищван Буйтор, бивш шампион на Унгария по бойно джудо, и филмовият му партньор, нескопосаният майор Кардаш (Андраш Керн). КУЛТОВИ унгарски комедии, давали са ги и у нас. Az oroszlán ugrani készül (Лъвът се готви за скок) (1969) - също култов унгарски филм, пародия на филмите за Джеймс Бонд, пак с Ищван Буйтор като млад. Keménykalap és krumpliorr (Бомбето и Картофения нос) (1978) - култово "децко" от едно време, ако някой си спомня за "Бага Мери, който точно сладоледа мери" - те това е този филм точно те - 2 диска, общо 220 минути Ще бъда изключително, ама много благодарен на всички евентуално отзовали се. Разбира се, после въпросните филми ще бъдат споделени с всички. Това е засега Този коментар е бил редактиран от video12 на May 31 2011, 12:34 AM |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 16th November 2025 - 01:49 PM |