subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Apr 29 2009, 11:36 AM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Apr 29 2009, 08:34 PM
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн |
4 потребител/и са ви благодарили : mude, flywill, TheFilmGuy, dani_rs There has/have been 4 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
|
|
Apr 30 2009, 08:23 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Много, много интересен и динамичен епизод! |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Apr 30 2009, 08:35 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 48 Регистриран: 13-March 08 Град: Пловдив Потребител No.: 64 910 Статус: Офлайн |
Супер яка серия от която се разкриха доста неизвестни. Чакам с нетърпение следващата серия.
|
|
------------------------------------ Цитат We will all laugh at gilded butterflies ![]() ![]() |
|
|
|
|
May 1 2009, 04:55 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
Каква цел трябва да си си поставил, та да жертваш собствения си син? Спасяването на целия свят? |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
May 7 2009, 06:29 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 48 Регистриран: 13-March 08 Град: Пловдив Потребител No.: 64 910 Статус: Офлайн |
На Лафлор му разцепват канчето, докато го разпитват, а след малко в подводницата нищо му няма. |
|
------------------------------------ Цитат We will all laugh at gilded butterflies ![]() ![]() |
|
|
|
|
May 7 2009, 09:13 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Каква цел трябва да си си поставил, та да жертваш собствения си син? Спасяването на целия свят? Очевидно е нещо много голямо, тъй като тя не просто го изпрати на сигурна смърт, ами е направлявала целия му живот с цел да го направи това, което е. Но не знам, интересно ми е дали си е струвало. И много се надявам да виждаме Фарадей и по-нататък. А днешния епизод - със смесени чувства съм малко, Ричард всезнайкото изведнъж се паникьоса. Май Лок излезе по-голям залък, отколкото той може да преглътне. И да вземат да показват вече този/това Джейкъб, че аман! |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
May 7 2009, 11:24 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 39 Регистриран: 22-February 07 Потребител No.: 12 529 Статус: Офлайн |
.
Този коментар е бил редактиран от peshkohacka на Jun 22 2014, 08:32 PM |
|
|
|
|
|
|
May 7 2009, 11:34 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Да все по налудничева става тая теория с пътуванията във времето, не стига че го знаят и могат да го променят ами и могат да бъдат заедно по едно и също време. Някой са знаели миналото преди да се е случило други си го спомнят след това ... А 18 тонова бомба ( без количката ) как се мести от 4-ма въобще на идея си нямам и то в неравен и много стар тунел и техника.
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
May 8 2009, 08:25 AM
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн |
Базикчо, забравяш някой. ![]() |
|
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
|
May 8 2009, 09:15 AM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Да ма тоз някой нали "поправя грешките във времето", а това което се опитват да направят, е да променят, това което вече им се е случило... Бая оплетена стана работата, но пък стана доста интересно. Надявам се Сойър да възвърне предишния си облик, че тъй не ми допада някак... А сега, има ли някаква информация дали ще има още сезони и колко? Този коментар е бил редактиран от TheMiamiTiger на May 8 2009, 09:18 AM |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
May 8 2009, 10:19 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 18 Регистриран: 20-November 08 Град: Varna Потребител No.: 81 848 Статус: Офлайн |
Да схемите са пълни,при положение,че в серията се разбра:Елоиз вече е бременна с Фарадей а именно, той обърква всичко по нейни думи 30 г във бъдещето,и дневника му е в нея.Фарадей, като го килнаха нали спомена:Елоиз винаги е знаела, какво ще стане...
|
|
|
|
|
|
|
May 8 2009, 10:25 AM
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн |
Каква цел трябва да си си поставил, та да жертваш собствения си син? Спасяването на целия свят? Според мен е омагьосан кръг... жертвата се изразява в това.. той един ден да се върне (както се случи) и с убийството му (от нея) да се спасят от острова... и целия свят.. а бе.. де да знам, ама според мен с тази негова постъпка вместо да променя бъдещето, прави точно обратното - чертае същото бъдеще... ама да видим к'во ще стане... :] |
|
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
|
May 8 2009, 12:02 PM
Коментар
|
|
Според мен е омагьосан кръг... жертвата се изразява в това.. той един ден да се върне (както се случи) и с убийството му (от нея) да се спасят от острова... и целия свят.. а бе.. де да знам, ама според мен с тази негова постъпка вместо да променя бъдещето, прави точно обратното - чертае същото бъдеще... ама да видим к'во ще стане... :] Точно в това се изразява времевият парадокс. Влезнеш ли един път в кръга, няма излизане. Е, освен, ако не взривиш няколко Старгейта. Иначе серийката ми хареса доста. Изкефи ме как Ричард отряза крилцата на Сун... "еми, виж с'я к'во, аз ги видях как умират". Защо ми се струва, че пропускат умишлено времето, по което Лок е станал официално водач? Или аз нещо се омотах пак... Едит: И култовата реплика: Цитат Кой е президент на САЩ? -Хубаво, де, от бъдещето сме. Този коментар е бил редактиран от burndead на May 8 2009, 12:57 PM |
|
|
|
|
|
May 9 2009, 01:20 AM
Коментар
|
|
![]() -= DEXTERITY =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 310 Регистриран: 17-September 08 Град: Ботевград Потребител No.: 77 645 Статус: Офлайн |
Някой да знае как се казва мелодията/песента, която използват винаги като тръгнат на поход? В 15 серия това е последната мелодия/песен, обаче беше нещо като ремикс на мелодията от последната серия на трети сезон (ако не се лъжа). Ако някой я знае, да казва Иначе серията беше страхотна... Тая Кейт как прекъсна красивият момент, мамка му! |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 14th January 2026 - 01:38 AM |