subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 5 2009, 06:53 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 6-March 08 Потребител No.: 63 980 Статус: Офлайн |
става все по интересно.
Този коментар е бил редактиран от kokokode на Mar 5 2009, 06:54 AM |
|
|
|
|
|
|
Mar 5 2009, 09:17 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 10-May 07 Потребител No.: 28 565 Статус: Офлайн Моят блог |
УОУ, каква серия само.....
|
|
------------------------------------ "Next time a sunrise steals your breath or a meadow of flowers leaves you speechless, remain that way.
Say nothing, and listen as heaven whispers, "Do you like it? I did it just for you." |
|
|
|
|
Mar 5 2009, 04:01 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Чудна, чудна серия, много ме радват. Много ми хареса да видя един умиротворен Сойър, доволен, очевидно обичащ, почти щастлив... И изведнъж - баааам, всичко започва отначало. Въпросът е, дали наистина 3 години са достатъчни, за да преодолееш някого? А за "Цветенцето" нямам думи, само на него може да му хрумне да се нарече така |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Mar 5 2009, 04:41 PM
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн |
Мен ме радват новите герои - Кевин Ранкин и Рейко Ейлсуърт. Особено втората, макар че тук ми е леко сладникава, в сравнение с "24". Иначе според мен сресаният Джеймс леко губи от чара си в мелодраматичните моменти (и Майлс стабилно го измества като циник). Същото бих казал и за плачливия Даниел. За похлупак накрая дойде и тази женска раздумка между двамата дългокоси мъже. Оставаше и Майлс да ревне за нещо и съвсем щяха да я овапцат. Изобщо, доста прочувствен епизод, с много сополи и хълцане. Което никак не е недостатък, бтв. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Mar 5 2009, 05:11 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Което никак не е недостатък, бтв. Именно, този епизод беше един оазис на "нормалността" (доколкото това може да се каже за фантастичен филм Хич не ми се чака 2 седмици за продължението, честно! |
|
|
|
|
|
|
Mar 5 2009, 07:51 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Значи, все пак, Кейт не е липсвала чак толкова на Сойър. Обаче, прическата "three years later" на Сойър, нещо не ми допада... На Сойър просто не му отива да е толкова послушен. Ма му стана тъпо като видя Кейт. Иначе, показаха статуята с четирите пръста, ама какъв й е случая - мистерия. Ричард веждите - също. Готино епизодче. Хубаво, че се поизясниха някои неща, малко или много. |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Mar 5 2009, 07:58 PM
Коментар
|
|
Да, Джеймс добре го бяха зализали, а имаше и нормални цайси |
|
|
|
|
|
|
Mar 5 2009, 10:50 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 5-March 09 Потребител No.: 89 946 Статус: Офлайн |
Селриала е супер.Това е единственият сериал,който съм изгледал от първият епизод до последният излезнал до сега.А Влади Райчинов е the Best
|
|
|
|
|
|
|
Mar 5 2009, 11:06 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 109 Регистриран: 7-July 07 Град: София Потребител No.: 35 525 Статус: Офлайн |
На мен пък ми е интересно каква е статуята, която видяха нашите хора при кладенеца.
|
|
|
|
|
|
|
Mar 5 2009, 11:10 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Освен да са я построили извънземните, или ората от бъдещето... за друго не се сещам. |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Mar 5 2009, 11:14 PM
Коментар
|
|
![]() -= DEXTERITY =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 310 Регистриран: 17-September 08 Град: Ботевград Потребител No.: 77 645 Статус: Офлайн |
Дали ще пукнат и те, когато Бен пусне газа или там каквото беше? Или сигурно пак нещо ще стане...
|
|
|
|
|
|
Mar 5 2009, 11:14 PM
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн |
Порових малко за египетския кръст на Пол. Според египетската митология такъв кръст се носи от бог Хорус (!) в ръката му: A изглежда странната статуя от началото на този епизод е именно бог Хорус, държащ същия символ, който май вече сме виждали по-рано.
|
|
|
|
|
|
|
Mar 5 2009, 11:49 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Тамън подскочих от кеф, е ще дадат историята на статуята и... Пу! Иначе, много приятен епизод! Едно не разбирам - Нали уж три дни на острова се равняват на три години извън него? А тогава три години на острова на колко се равняват? Това не ми стана много ясно. |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Mar 5 2009, 11:58 PM
Коментар
|
|
![]() -= DEXTERITY =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 310 Регистриран: 17-September 08 Град: Ботевград Потребител No.: 77 645 Статус: Офлайн |
Влади, ах как можа! Наистина съм леко разочарован, че ни ракри това. ;(
|
|
|
|
|
|
Mar 6 2009, 12:34 AM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
The-Slugi това беше само теория която се оказа грешна, с разкритията в този епизод. Аз не разбрах кой е бебето 77 набор хм Бен ще е някой малък сега ( или той е бебчето ? ) също както Шарлот тези които са били на острова тогава ( тоест сега във времето ) са си такика каквито са били. Защо не казват и на Джин са Сун ... и къде е тя и Сайд ! |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 27th January 2026 - 07:54 PM |