subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 26 2009, 07:04 PM
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн |
Мене пък много ме е яд за Абадон. Беше ми един от любимците досега. Макар че пък точно в този епизод не играеше особено добре. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Feb 26 2009, 07:53 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Мене пък много ме е яд за Абадон. Беше ми един от любимците досега. Макар че пък точно в този епизод не играеше особено добре. Някак му омаловажиха ролята, претупаха го, мислех, че е нещо повече от обикновен шофьор. А за Хокинг, единственото ми обяснение е, че според Бен Лок не би трябвало да се среща с нея, защото по този начин Уидмор ще разбере къде е тя и ще се опита да я манипулира, за да научи кога и как да се върне на острова, нещо, което Бен не желае в никакъв случай. |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Feb 26 2009, 08:13 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
И на мен ми допадеше Абадон, ама шанс...
|
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Feb 27 2009, 10:00 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 142 Регистриран: 12-January 07 Град: Plovdiv Потребител No.: 738 Статус: Офлайн |
Мда, много интересна серия, както и очаквах. Дилемата Бен-Уидмор, кой добър, кой лош, май няма скоро да бъде разкрита. Аз обаче все си мисля, че от двете злини Бен е по-голямата Държанието му е сякаш иска да е на мястото на Лок. Казва му, че е специален и прочее четки и накрая все го извърта така, че Лок остава втора цигулка. Специален бил, острова имал нужда от него и в момента в който разбра, че Лок вижда Джийкъб го гръмна, после Лок трябваше да премести острова, обаче Бен реши, че той ще се "жертва". Сега Лок трябваше да върне шестимата обратно, но не Бен и тази функция му иззе. Как ли се се измъква сега, като трябва да се обяснява защо го удуши. Сигурна съм, че жената на Саид е убита от Бен (или някой от хората му). Няма да забравя усмивчицата му, когато Саид се нави да му "помага". Единственият момент, в който ми е било жал за Бен е, когато застеряха Алекс, макар че тогава, пак той беше виновен и си играеше психо-игрички не с когото трябва (визирам Кими). Този коментар е бил редактиран от elanor на Feb 27 2009, 10:02 AM |
|
------------------------------------ ~Мислите стават неща!~
|
|
|
|
|
Feb 27 2009, 10:10 AM
Коментар
|
|
![]() -=The Minstrel in the Gallery=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 273 Регистриран: 22-December 06 Град: София Потребител No.: 16 Статус: Офлайн |
Тигре, майтапиш се ти със старото, а? |
|
|
|
|
|
|
Feb 27 2009, 02:35 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
А за Хокинг, единственото ми обяснение е, че според Бен Лок не би трябвало да се среща с нея, защото по този начин Уидмор ще разбере къде е тя и ще се опита да я манипулира, за да научи кога и как да се върне на острова, нещо, което Бен не желае в никакъв случай. В допълнение на това, можем да кажем, че Бен по този начин "замества" ролята на Сойер на самолета. Ако не ме лъже паметта, точно Сойер уби човек преди да се качи на 815. |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Feb 27 2009, 05:36 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
minastirit, така и не обясниха, просто казаха, че на острова са минали няколко дни само. Явно и сценаристите четат спойлер-форуми и отзивите на публиката. А спойлер тагове вече не слагам, защото тая тема е за това - за спойлери. Който не е гледа епизода - да не чете. Аз така правя. Този коментар е бил редактиран от TheMiamiTiger на Feb 27 2009, 05:37 PM |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Mar 3 2009, 01:55 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 24 Регистриран: 27-February 07 Град: София Потребител No.: 13 838 Статус: Офлайн |
Абе дали има някаква връзка Матю Абадон с FRINGE??? Двамата невероятно много си приличат :О Относно серията - страхотна както всички досега minastirit, не избивай комплекси, а гледай сеир да става |
|
|
|
|
|
|
Mar 3 2009, 02:54 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
До момента новият сезон е брутален. Възвърнах си интереса към сериала. |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Mar 3 2009, 07:25 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Mar 4 2009, 07:00 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 24 Регистриран: 27-February 07 Град: София Потребител No.: 13 838 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Mar 4 2009, 10:28 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Mar 4 2009, 10:32 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mar 4 2009, 10:54 PM
Коментар
|
|
Пак не съм разбрала, нейсе...
|
|
|
|
|
|
|
Mar 4 2009, 11:16 PM
Коментар
|
|
Бързо да влезеш в час. Като сме тръгнали да спамиме - да спамиме както си требе. |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 24th January 2026 - 03:24 AM |