subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 24 2009, 10:56 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 142 Регистриран: 12-January 07 Град: Plovdiv Потребител No.: 738 Статус: Офлайн |
Лост (гира, щанга и др.) е най-тъпият сериал на света! Бих предпочел да ме измъчват с "Дързост и красота", отколкото с тая помия, която кръстих "Издупени" още от първия й епизод. Обичам фантастика (Старгейт фен до гроб), ама Издупени не заслужава да се нарече дори и филм, а по-скоро психотерапия за хипнотизиране и приспиване. Може също да послужи и за китайски мъчения. Е, олекна ли ти? Аз намерих време да изгледам сериите от началото на новия сезон и още съм така Май ще трябва да повторя..., за да мога да дам смислен коментар |
|
------------------------------------ ~Мислите стават неща!~
|
|
|
|
|
Feb 24 2009, 10:59 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 17 Регистриран: 22-September 08 Потребител No.: 77 968 Статус: Офлайн |
Еми аз си казах мнението, пък на когото не му харесва - негов си проблем. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Feb 24 2009, 11:10 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 142 Регистриран: 12-January 07 Град: Plovdiv Потребител No.: 738 Статус: Офлайн |
Еми аз си казах мнението, пък на когото не му харесва - негов си проблем. Аха, ясно, значи ти олекна, като си го каза, е това е важното! |
|
|
|
|
|
|
Feb 24 2009, 12:59 PM
Коментар
|
|
![]() The engineer ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 285 Регистриран: 7-January 07 Град: Варна Потребител No.: 257 Статус: Офлайн |
Лост (гира, щанга и др.) е най-тъпият сериал на света! Бих предпочел да ме измъчват с "Дързост и красота", отколкото с тая помия, която кръстих "Издупени" още от първия й епизод. Обичам фантастика (Старгейт фен до гроб), ама Издупени не заслужава да се нарече дори и филм, а по-скоро психотерапия за хипнотизиране и приспиване. Може също да послужи и за китайски мъчения. Нито "Дързост и красота", нито "Изгубени" е задължително да гледаш и следователно коментираш. Всеки има право на мнение, но мнението, че не ти се гледа нещо, ми изглежда напълно безсмислено и ненужно Този коментар е бил редактиран от mirror на Feb 24 2009, 01:01 PM |
|
|
|
|
|
Feb 24 2009, 01:27 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 17 Регистриран: 22-September 08 Потребител No.: 77 968 Статус: Офлайн |
Между "не ми се гледа" и "не става за гледане" има огромна разлика. |
|
|
|
|
|
Feb 24 2009, 01:44 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
SGC, не си минал само през темата за 4400, за да чуем и там важното ти мнение, което си е пропуск, разбира се. elanor, ами хайде, че имам чувството, че сама си говоря, а 5 сезон наистина е супер силен (поне до момента). |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Feb 24 2009, 02:05 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
ами хайде, че имам чувството, че сама си говоря, а 5 сезон наистина е супер силен (поне до момента). Да, ама поне си говориш с интелигентен и културен човек. 5-ти сезон наистина е силен с всичките тия "разкрития", които правят до момента. "Разкрития", защото отново спазват стария си принцип: "Отговори на един, задай още пет". Иска ми се да обяснят в детайли смъртта на Лок. Вкараха и Библията в играта. Добро сравнение с Тома Неверни и Джак. Видяхме Смоуки от доста дълго време насам. Какво още, какво още... ааа, най-накрая обясниха за начина, по който се влиза и излиза от острова. Хареса ми в по предния епизод, когато Джак обясняваше на Кейт за погребението на баща си и как не са успяли да му купят официални обувки и са му обули бели маратонки. Няколко епизода преди това, много ясно се виждаше как Кристиян шляпаше наляво-надясно със същите чепици. ЛОСТ е в детайлите. |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Feb 24 2009, 03:53 PM
Коментар
|
|
Чета предположения, че и Дез трябва да се върне на Острова. Аз мислех, че това за връщането се отнасяше само за шестимата от Океаник и някак си Дез не го слагах в кюпа, обаче, като видях, че и Франк (пилота) е на самолета "слуайно" и вече не съм толкова сигурна за Дез Много ми е интересно къде е Арън. И Саид - в Гуам |
|
|
|
|
|
|
Feb 24 2009, 04:11 PM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
Мисля , че нещата трябва да почват да се изясняват , а не да се объркват още повече ... това още с "местенето" на острова дойде леко прекалено ... но да видим все още не губя интерес ...
|
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
|
Feb 24 2009, 04:30 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
burndead, Темите с времевите потоци и възкресението на Спасителя Лок са яки, а Арън е според мен или при баба си, или пък евентуално Кейт го е дала на Сън, да расте с дъщеря й. При всички положения за първи път от доста време не ми се иска 6 сезон да е последен... |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Feb 24 2009, 05:02 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
А като казах Джин се сетих, че се учудих, че Русо се е срещала с Джин в миналото си, а не помнеше. А Шарлот си спомня за Даниел. Дез също си спомни за Даниел. Още не мога да го осмисля това с Даниел Фарадай... Дано да го обясня правилно. Първо, Фарадей се изрази относно времето като "улица, по която можеш да ходиш напред и да се връщаш, но никога не можеш да създадеш нова улица". И в този ред на мисли идва следното: Русо и Шарлот няма как да помнят съответно Джин и Даниел, защото още не се е било случило. Същото важи и за Дезмънд. Самият факт, че са се върнали назад във времето и са общували по даден начин, предпоставя възникването на тези "спомени". |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Feb 24 2009, 05:36 PM
Коментар
|
|
Дано да го обясня правилно. Първо, Фарадей се изрази относно времето като "улица, по която можеш да ходиш напред и да се връщаш, но никога не можеш да създадеш нова улица". И в този ред на мисли идва следното: Русо и Шарлот няма как да помнят съответно Джин и Даниел, защото още не се е било случило. Същото важи и за Дезмънд. Самият факт, че са се върнали назад във времето и са общували по даден начин, предпоставя възникването на тези "спомени". Не съм много сигурна, че те разбрах. Искаш да кажеш, че ако Русо беше жива и "прескачаше" заедно с нашите хора във времето, щеше да си спомни, че е срещала Джин? Както Шарлот си спомни за Даниел Фарадай? п.с. Като се замисля в някои от предишните сезони може и да имало сцена в която Русо да си е спомнила, че познава Джин, но просто аз да не си спомням за нея Този коментар е бил редактиран от elanor на Feb 24 2009, 05:39 PM |
|
|
|
|
|
|
Feb 24 2009, 05:47 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Отдавна се отказах да мисля по тоя сериал, кое как и защо. Сега само седя и гледкам и не си напрягам крехкото мозъченце с такива строго мисловни дейности. |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Feb 24 2009, 06:12 PM
Коментар
|
|
Самият факт, че са се върнали назад във времето и са общували по даден начин, предпоставя възникването на тези "спомени". Не съм много сигурна, че те разбрах. п.с. Като се замисля в някои от предишните сезони може и да имало сцена в която Русо да си е спомнила, че познава Джин, но просто аз да не си спомням за нея Това е ключовото изречение. Давам за пример Фарадей и Дезмънд. Фактът, че Фарадей се върна назад във времето го прави "причината" за бъдещите "спомени" на Дезмънд. Ако Фарадей не се беше върнал, Дез нямаше да има такъв "спомен". Мисля, че така е по разбираемо. И аз не се сещам за сцена, в която Русо да си е спомнила Джин. Точно затова трябва да намеря време и да изгледам отново сериала. |
|
|
|
|
|
Feb 24 2009, 07:10 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 125 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 337 Статус: Офлайн |
Да, обаче примерът не е удачен, защото беше казано, че Дезмънд е "специален", което предполага, че за него не важат правилата. А "възрастната" Русо и Джин не помня да са се срещали директно. Този коментар е бил редактиран от krystal на Feb 24 2009, 07:13 PM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 27th January 2026 - 11:17 AM |