Brought to you by Headoff Xen

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Collapse

> subs.sab.bz - Информация

Сериал/Прогрес Spartacus: House of Ashur - 01x08 от Koen new7.gif
Shef (2025) - 07x19 от Василиса new7.gif
Robin Hood - 01x10 от The_Assassin new7.gif
Power Book II: Ghost - 03x01 от motleycrue
Man vs Baby - 01x04 от С.Славов
Outlander (2024) - 07x16 от Horatio
Maigret (2025) - Сезон 1 от С.Славов
Rise of the Raven - Сезон 1 от Guerrilla
The Institute (2025) - Сезон 1 от С.Славов
Untamed (2025) - Сезон 1 от The_Assassin
УебРип субтитри Five Nights at Freddy's 2 - Субтитри от С. Славов new7.gif
Anaconda (2025) - Субтитри от sub.Trader new7.gif
Cycling Africa (2025) - Субтитри от С. Славов new7.gif
Eleanor the Great (2025) - Субтитри от С. Славов
Poison (2024) - Субтитри от ferol
Springsteen: Deliver Me from Nowhere - Субтитри от ferol
A Spy Among Friends - Сезон 1 от JoroNikolov
Doc (2025) - 02x01 от JoroNikolov
The Palace (2023) - Субтитри от freakazoid
Bugonia (2025) - Субтитри от JoroNikolov
Филм/Прогрес The Wrecking Crew - Субтитри от Tigermaster new7.gif
Hamnet (2025) - Субтитри от С.Славов new7.gif
Wake Up (2023) - Субтитри от KikoDraka new7.gif
Greenland 2 (2026) - Субтитри от С.Славов
The Shadow's Edge - Субтитри от Tigermaster
Carry-On (2024) - Субтитри от KikoDraka
Sisu: Road to Revenge - Субтитри от С.Славов
Predator: Badlands - Субтитри от С. Славов
Frankenstein (2025) - Субтитри от ditta
The Long Walk - Субтитри от The_Assassin
 Forum Rules ПРАВИЛА НА РАЗДЕЛА!
85 страници V  « < 43 44 45 46 47 > »   
Reply to this topicStart new topic Thank You
> LOST, "Изгубени" - мнения и коментари
Оценка 5 V
taina
коментар Jun 1 2008, 07:37 PM
Коментар #661

-= Ветеран =-
Качени субтитри

Група: БАРД
Коментари: 129
Регистриран: 22-December 06
Потребител No.: 51
Статус: Офлайн
Моят блог

Цитат(lady.di @ Jun 1 2008, 06:34 PM) *
Може, ако карат нонстоп, без да спират и да зареждат, с постоянни 20 възела... абе, да кажем, че е малко преувеличено, но не невероятно.

Обаче се сетих за една друга смешна сцена - 1 минута преди експлозията по палубата на фрейтъра се щураха един куп хора в оранжеви жилетки, цареше невероятна паника, по време на взрива дадоха кораба от погледа на хеликоптера и той беше пуст - дори 1 човек не се виждаше, ей така, за цвят, както се казва!

А може би хората от кораба са преместени някъде преди взрива ?!
Какво мислите за последната сцена с Майкъл?
Някъде в по-предните епизоди му казаха, че островът няма да допусне той да загине.

Go to the top of the page PM

+Quote Post
lady.di
коментар Jun 1 2008, 08:02 PM
Коментар #662

Дърта вещица
Качени субтитри

Група: Потребител
Коментари: 424
Регистриран: 8-January 07
Град: Frankfurt am Main
Потребител No.: 307

Цитат(taina @ Jun 1 2008, 07:37 PM) *
Какво мислите за последната сцена с Майкъл?
Някъде в по-предните епизоди му казаха, че островът няма да допусне той да загине.

На мен ми се струва, че той като образ се изчерпа и не мисля, че ще го върнат отново. Освен това Кристиян Шепърд му каза, че може да върви вече, което аз го тълкувам като освобождаване от задълженията към острова, т.е. че може вече спокойно да умре.

------------------------------------
Живея в нова приказка от 19.11.2008...

+Quote Post
taina
коментар Jun 1 2008, 08:53 PM
Коментар #663

-= Ветеран =-
Качени субтитри

Коментари: 129
Потребител No.: 51
Моят блог

Цитат(lady.di @ Jun 1 2008, 09:02 PM) *
На мен ми се струва, че той като образ се изчерпа и не мисля, че ще го върнат отново. Освен това Кристиян Шепърд му каза, че може да върви вече, което аз го тълкувам като освобождаване от задълженията към острова, т.е. че може вече спокойно да умре.

Звучи логично smiley.gif
Но празната палуба на кораба едва ли е пропуск на режисьора. Както и да е, ще поживеем, ще видим.
Този сезон беше по-добър от предишния.

+Quote Post
lady.di
коментар Jun 1 2008, 09:22 PM
Коментар #664

Дърта вещица
Качени субтитри

Коментари: 424
Регистриран: 8-January 07
Град: Frankfurt am Main
Потребител No.: 307

Цитат(taina @ Jun 1 2008, 08:53 PM) *
Този сезон беше по-добър от предишния.

Определено 3 сезон беше най-слаб досега. Дадох си сметка, след като изгледах целия сериал и можех обективно да съпоставя отделните сезони. Обаче друго е изумителното - как от едно чисто робинзоновско начало стигнахме до пътуване във времето - не мога да не го призная на сценаристите - много успешно и увлекателно завъртяха нещата и преминаха от мистерия към почти сайънс фикшън. А сега започва дългото очакване, добре че наесен ще има Бягство от затвора и Герои, та да минава времето по-бързо 3.gif

Живея в нова приказка от 19.11.2008...

+Quote Post
power_of_dark
коментар Jun 2 2008, 12:47 AM
Коментар #665

-= Новак =-
*
Качени субтитри

Коментари: 45
Регистриран: 10-January 07
Потребител No.: 429

Цитат(lady.di @ Jun 1 2008, 10:22 PM) *
Определено 3 сезон беше най-слаб досега. Дадох си сметка, след като изгледах целия сериал и можех обективно да съпоставя отделните сезони. Обаче друго е изумителното - как от едно чисто робинзоновско начало стигнахме до пътуване във времето - не мога да не го призная на сценаристите - много успешно и увлекателно завъртяха нещата и преминаха от мистерия към почти сайънс фикшън. А сега започва дългото очакване, добре че наесен ще има Бягство от затвора и Герои, та да минава времето по-бързо 3.gif

Ех наистина добре, че ще го има Герои (бягство от затвора не го гледам sad.gif ), че вече ми се гледа следващия сезон на Изгубени.
Иначе сценаристите го докарват много добре. Този преход от пустоща към "чудесата" е много плавен и много сполучлим, не както в други сериали, които накрая толкова се оплитат, че и самите режисйори/актрори незнаят какво правят smiley.gif
Сезона беше много добър. Най-много се подразних когато убиха дъщерята на Бен и Русо, те ми бяха любимки (дъщерята повече), това много ме издразни и сега искам Бен да ги избие всичките diablo.gif gilo.gif

+Quote Post
peak
коментар Jun 2 2008, 02:23 AM
Коментар #666

-= Новак =-
*
Качени субтитри

Коментари: 5
Регистриран: 9-February 07
Потребител No.: 8 519

Браво за преводите. Аз имам само едно питане - защо Jacob го превеждате Яков? Имената не се превеждат, оставете си го Джейкъб. То ако тръгнете трябва Кейт да стане Катя, Майкъл - Михаил,... Същото беше в 2-3 епизода на Heroes където превеждаха Ноа Бенет, като Ной dizzy.gif а Питър Петрели не беше Петър biggrin.gif За щастие преводача бързо се поправи smiley.gif

Този коментар е бил редактиран от peak на Jun 2 2008, 02:24 AM

/ *24* / *Friday Night Lights* / *Heroes* / *Prison Break* / *Lost* / *Kyle XY* /
/ *Dirt* / *The War At Home* / *One Tree Hill* / *Twin Peaks* / *Early Edition* / *Friends* /

+Quote Post
Sisq0
коментар Jun 2 2008, 03:37 AM
Коментар #667

Критикар №1
Качени субтитри

Група: Майстори Преводачи
Коментари: 1 486
Регистриран: 5-January 07
Град: Шумен / Варна
Потребител No.: 228
Моят блог

Цитат(peak @ Jun 2 2008, 03:23 AM) *
Браво за преводите. Аз имам само едно питане - защо Jacob го превеждате Яков? Имената не се превеждат, оставете си го Джейкъб. То ако тръгнете трябва Кейт да стане Катя, Майкъл - Михаил,... Същото беше в 2-3 епизода на Heroes където превеждаха Ноа Бенет, като Ной dizzy.gif а Питър Петрели не беше Петър biggrin.gif За щастие преводача бързо се поправи smiley.gif

Ако има заемки от Библията, е нормално да се изпише като Яков (още съм в началото на сезон 2 и не съм запознат, но имам доверие на raichinov). Колкото до Heroes - в мои субтитри (или на колеги, превеждали епизоди на сериала тук) няма "Ной Бенет".

+Quote Post
peak
коментар Jun 3 2008, 12:00 AM
Коментар #668

-= Новак =-
*
Качени субтитри

Коментари: 5
Регистриран: 9-February 07
Потребител No.: 8 519

Цитат(Sisq0 @ Jun 2 2008, 04:37 AM) *
Ако има заемки от Библията, е нормално да се изпише като Яков (още съм в началото на сезон 2 и не съм запознат, но имам доверие на raichinov). Колкото до Heroes - в мои субтитри (или на колеги, превеждали епизоди на сериала тук) няма "Ной Бенет".

Ами аз субтитри само от тук свалям, защото знам че са качествени и няма да са гадни и с някъв смотан тайминг smiley.gif. Английския ми също е на добро ниво, но за всеки случай свалям и субтитри, защото филмите не ги гледам само аз, а и ги записвам на CDs, но ми е напраивло впечатление, че на 1-2 епизода беше изписано Ной - не знам на кой е бил превода. Иначе за LOST - до момента няма библейска препратка за да се изписва като Яков, иначе - естествено, че ако има е праивлно така. Не искам да се заяждам или да успорвам решението на преводача. Просто някак си ми е много странно в американски сериал, на фона на всички имена, само това да стои така, някак не на мястото си и именно затова попитах, защо го превеждат smiley.gif

/ *24* / *Friday Night Lights* / *Heroes* / *Prison Break* / *Lost* / *Kyle XY* /
/ *Dirt* / *The War At Home* / *One Tree Hill* / *Twin Peaks* / *Early Edition* / *Friends* /

+Quote Post
pavel40
коментар Jun 3 2008, 09:41 AM
Коментар #669

Качени субтитри

Гост

Значи от целият епизод може да се направи следната равносметка. Значи Бен преди 2 или 3 епизода когато се озова в пустинята е било защото е преместил острова и после се е телепортнал и вече не може да се върне. Хубаво беше това като бащата на Джак каза Вече си свободен Майкъл и бомбата гръмна доста ефектно беше. Интересното е само как Джон Лок се е върнал и как е успял да говори с всички и да им каже тези неща то е ясно че нататък ще разберем, но все пак. Значи вкрайна сметка тези 2-мата се намериха Пени и Дезмънд, Франк и той пое по своят път - интересното е също така какво е станало с онази лодка в която беше Даниел и някакви други оцелели; червенокосата и тя е нещо като Лок сигурно защото от малка била търсила да дойде на острова - сигурно и при нея е ходил Ричард smiley.gif да я види дали е годна.

Go to the top of the page 

+Quote Post
The-Slugi
коментар Jun 6 2008, 09:47 PM
Коментар #670

"Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия!
Качени субтитри

Група: V.I.P.
Коментари: 1 762
Регистриран: 4-January 07
Град: София
Потребител No.: 215

Този сезон беше истинско удоволствие! hands.gif

How can we grow old
When the soundtrack of our lives is rock and roll

+Quote Post
paro24
коментар Jun 6 2008, 11:34 PM
Коментар #671

:: Vampire Hunter ::
Качени субтитри

Коментари: 162
Регистриран: 7-February 07
Потребител No.: 6 733

Беше найстина хубав сезон, ще очакваме следващите.

Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо.

+Quote Post
power_of_dark
коментар Jun 17 2008, 07:45 AM
Коментар #672

-= Новак =-
*
Качени субтитри

Коментари: 45
Регистриран: 10-January 07
Потребител No.: 429

Цитат(pavel40 @ Jun 3 2008, 10:41 AM) *
Значи от целият епизод може да се направи следната равносметка. Значи Бен преди 2 или 3 епизода когато се озова в пустинята е било защото е преместил острова и после се е телепортнал и вече не може да се върне. Хубаво беше това като бащата на Джак каза Вече си свободен Майкъл и бомбата гръмна доста ефектно беше. Интересното е само как Джон Лок се е върнал и как е успял да говори с всички и да им каже тези неща то е ясно че нататък ще разберем, но все пак. Значи вкрайна сметка тези 2-мата се намериха Пени и Дезмънд, Франк и той пое по своят път - интересното е също така какво е станало с онази лодка в която беше Даниел и някакви други оцелели; червенокосата и тя е нещо като Лок сигурно защото от малка била търсила да дойде на острова - сигурно и при нея е ходил Ричард smiley.gif да я види дали е годна.

Все си мисля, че след разговора в последната серия пред базата между Джак и Лок, следващ няма да има, защото нали все пак "острова държи Лок жив и здрав".
Мисля също, че Бен ще убие Пени и по този начин ще се разделят на два лагера: на Уидмор и на Бен. Вероятно към Уидмор ще са Дезмънд и Сън, срещу Джак, Кейт, Саид и Хърли от към Бен.
Но така или иначе ще се лее кръв в следващия сезон.

Този коментар е бил редактиран от power_of_dark на Jun 17 2008, 07:46 AM

+Quote Post
minastirit
коментар Jun 17 2008, 09:31 AM
Коментар #673

-=The Minstrel in the Gallery=-
Качени субтитри

Коментари: 273
Град: София
Потребител No.: 16

Аз пък се надявам да оставят на мира Пени и Дезмънд, те да си направят семейство и да имат поне 2-3 деца и да са си щастливи, че са прекъснали участието си в този сериал 4.gif И не на последно място - защо, от какъв зор Джак & Co. ще бъдат на страната на Бен (изключвам Саид - за него вече разбрахме)? Нито един от тях не го харесва, даже направо си го мразят, защо ще застават на негова страна? Още повече Джак и Дезмънд се сприятелиха и биха били от едната страна на барикадата, а не от двете противоположни. Но какво ли разсъждавам и аз толкова, писна ми от този дебилен сериал и повече тъй и тъй няма да го гледам, така че няма и да разсъждавам върху последващите бози, които ще се излеят върху верните фенове на сериала ... Аз бях дотук, след средата на втори сезон сериала определено се превърна в научна фантастика (последното доказателство е телепортирането на острова crazy.gif - Боже, дано и Карибските острови не ги телепортира и премести някой идиот като Бен, че къде ще ходя/ходим на почивка? rofl.gif), което "ужким" не беше идеята на сценаристите (колко време ни обясняваха, че всичко в сериала си имало логично и естествено обяснение - черния дим, извикван с дистанционно, умрели родители на доктори дават напътствия "възкръснали" и телепортиращи се по кораби, от време на време се мярка някакъв "вечен" човек, тип Дънкан Маклауд, острови се телепортират с ръчка и още много други са примери за липсата на идеи в сценаристите и правене на каламбури с цел запазване интереса на публиката ...) Харесвам научната фантастика, но съм разочарован от непоследователността на сценаристи и продуценти, от безидейната игра на артистите (явно след втори сезон и на тях им е писнало да играят, защото в последните 2 сезона артистичното е на много ниско ниво, тип треторазряден бразилски сериал!), от липсата на свежи идеи, а не на постоянно забулване на нови и нови мистерии и не на последно място - разочарован съм от липсата на "голотийки" в този сериал - 4 сезона минаха, едно истинско голо дупе не показаха, един чифт цици или някой страстен секс ... haha.gif

Този коментар е бил редактиран от minastirit на Jun 17 2008, 09:32 AM

+Quote Post
zaharchee
коментар Jun 19 2008, 03:21 PM
Коментар #674

• Пловдивско Гестапо •
Икона на група
Качени субтитри

Група: Ментори
Коментари: 595
Регистриран: 18-June 07
Град: ПловДИВ
Потребител No.: 33 936

Можеше да не отваряш така замъглените ни очи с ясната си представа за сериала, насъбрана така контрастно от теб в един пост. В смисъл, не е толкова тъп, колкото се опита да го изкараш derisive.gif rolleyes.gif
А за Сойер... любим персонаж ми е, искам да го гледам и в следващите сезони.

Този коментар е бил редактиран от zaharchee на Jun 20 2008, 10:27 AM

+Quote Post
Fittipaldi
коментар Jun 19 2008, 07:02 PM
Коментар #675

-= Пенсиониран Манекен на Винпром =-
Качени субтитри

Група: СтелТ
Коментари: 453
Град: Ичера, край МегданЯ
Потребител No.: 24

Цитат(zaharchee @ Jun 19 2008, 04:21 PM) *
Можеше да не ни отваряш така замъглените ни очи, с ясната си представа за сериала, насъбрана така контрастно от теб в един пост. В смисъл, не е толкова тъп, колкото се опита да го изкараш derisive.gif rolleyes.gif
...

Наистина, не беше толкова тъп в началото.
Между другото, досега съм успял да го изгледам само до първия епизод на 4-ти сезон, но... май и аз нямам нещо желание да продължавам с гледането на този серЯл. pardon.gif

+Quote Post

85 страници V  « < 43 44 45 46 47 > » 
Reply to this topicStart new topic Thank You

- Олекотена версия Час: 13th February 2026 - 06:46 AM
Special for Translator's Heaven PHPTranslator's Converted By Translator's Heaven ©2006 InvisionCore
    Headoff Xen   Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!