subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jun 1 2008, 07:37 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 129 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 51 Статус: Офлайн Моят блог |
Може, ако карат нонстоп, без да спират и да зареждат, с постоянни 20 възела... абе, да кажем, че е малко преувеличено, но не невероятно. Обаче се сетих за една друга смешна сцена - 1 минута преди експлозията по палубата на фрейтъра се щураха един куп хора в оранжеви жилетки, цареше невероятна паника, по време на взрива дадоха кораба от погледа на хеликоптера и той беше пуст - дори 1 човек не се виждаше, ей така, за цвят, както се казва! А може би хората от кораба са преместени някъде преди взрива ?! Какво мислите за последната сцена с Майкъл? Някъде в по-предните епизоди му казаха, че островът няма да допусне той да загине. |
|
|
|
|
|
|
Jun 1 2008, 08:02 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Какво мислите за последната сцена с Майкъл? Някъде в по-предните епизоди му казаха, че островът няма да допусне той да загине. На мен ми се струва, че той като образ се изчерпа и не мисля, че ще го върнат отново. Освен това Кристиян Шепърд му каза, че може да върви вече, което аз го тълкувам като освобождаване от задълженията към острова, т.е. че може вече спокойно да умре. |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Jun 1 2008, 08:53 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 129 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 51 Статус: Офлайн Моят блог |
На мен ми се струва, че той като образ се изчерпа и не мисля, че ще го върнат отново. Освен това Кристиян Шепърд му каза, че може да върви вече, което аз го тълкувам като освобождаване от задълженията към острова, т.е. че може вече спокойно да умре. Звучи логично Но празната палуба на кораба едва ли е пропуск на режисьора. Както и да е, ще поживеем, ще видим. Този сезон беше по-добър от предишния. |
|
|
|
|
|
|
Jun 1 2008, 09:22 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Този сезон беше по-добър от предишния. Определено 3 сезон беше най-слаб досега. Дадох си сметка, след като изгледах целия сериал и можех обективно да съпоставя отделните сезони. Обаче друго е изумителното - как от едно чисто робинзоновско начало стигнахме до пътуване във времето - не мога да не го призная на сценаристите - много успешно и увлекателно завъртяха нещата и преминаха от мистерия към почти сайънс фикшън. А сега започва дългото очакване, добре че наесен ще има Бягство от затвора и Герои, та да минава времето по-бързо |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Jun 2 2008, 12:47 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 45 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 429 Статус: Офлайн |
Определено 3 сезон беше най-слаб досега. Дадох си сметка, след като изгледах целия сериал и можех обективно да съпоставя отделните сезони. Обаче друго е изумителното - как от едно чисто робинзоновско начало стигнахме до пътуване във времето - не мога да не го призная на сценаристите - много успешно и увлекателно завъртяха нещата и преминаха от мистерия към почти сайънс фикшън. А сега започва дългото очакване, добре че наесен ще има Бягство от затвора и Герои, та да минава времето по-бързо Ех наистина добре, че ще го има Герои (бягство от затвора не го гледам Иначе сценаристите го докарват много добре. Този преход от пустоща към "чудесата" е много плавен и много сполучлим, не както в други сериали, които накрая толкова се оплитат, че и самите режисйори/актрори незнаят какво правят Сезона беше много добър. Най-много се подразних когато убиха дъщерята на Бен и Русо, те ми бяха любимки (дъщерята повече), това много ме издразни и сега искам Бен да ги избие всичките |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Jun 2 2008, 02:23 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 9-February 07 Потребител No.: 8 519 Статус: Офлайн |
Браво за преводите. Аз имам само едно питане - защо Jacob го превеждате Яков? Имената не се превеждат, оставете си го Джейкъб. То ако тръгнете трябва Кейт да стане Катя, Майкъл - Михаил,... Същото беше в 2-3 епизода на Heroes където превеждаха Ноа Бенет, като Ной Този коментар е бил редактиран от peak на Jun 2 2008, 02:24 AM |
|
------------------------------------ / *24* / *Friday Night Lights* / *Heroes* / *Prison Break* / *Lost* / *Kyle XY* / / *Dirt* / *The War At Home* / *One Tree Hill* / *Twin Peaks* / *Early Edition* / *Friends* / |
|
|
|
|
Jun 2 2008, 03:37 AM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Браво за преводите. Аз имам само едно питане - защо Jacob го превеждате Яков? Имената не се превеждат, оставете си го Джейкъб. То ако тръгнете трябва Кейт да стане Катя, Майкъл - Михаил,... Същото беше в 2-3 епизода на Heroes където превеждаха Ноа Бенет, като Ной Ако има заемки от Библията, е нормално да се изпише като Яков (още съм в началото на сезон 2 и не съм запознат, но имам доверие на raichinov). Колкото до Heroes - в мои субтитри (или на колеги, превеждали епизоди на сериала тук) няма "Ной Бенет". |
|
|
|
|
|
|
Jun 3 2008, 12:00 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 9-February 07 Потребител No.: 8 519 Статус: Офлайн |
Ако има заемки от Библията, е нормално да се изпише като Яков (още съм в началото на сезон 2 и не съм запознат, но имам доверие на raichinov). Колкото до Heroes - в мои субтитри (или на колеги, превеждали епизоди на сериала тук) няма "Ной Бенет". Ами аз субтитри само от тук свалям, защото знам че са качествени и няма да са гадни и с някъв смотан тайминг |
|
------------------------------------ / *24* / *Friday Night Lights* / *Heroes* / *Prison Break* / *Lost* / *Kyle XY* / / *Dirt* / *The War At Home* / *One Tree Hill* / *Twin Peaks* / *Early Edition* / *Friends* / |
|
|
|
|
| pavel40 |
Jun 3 2008, 09:41 AM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
Значи от целият епизод може да се направи следната равносметка. Значи Бен преди 2 или 3 епизода когато се озова в пустинята е било защото е преместил острова и после се е телепортнал и вече не може да се върне. Хубаво беше това като бащата на Джак каза Вече си свободен Майкъл и бомбата гръмна доста ефектно беше. Интересното е само как Джон Лок се е върнал и как е успял да говори с всички и да им каже тези неща то е ясно че нататък ще разберем, но все пак. Значи вкрайна сметка тези 2-мата се намериха Пени и Дезмънд, Франк и той пое по своят път - интересното е също така какво е станало с онази лодка в която беше Даниел и някакви други оцелели; червенокосата и тя е нещо като Лок сигурно защото от малка била търсила да дойде на острова - сигурно и при нея е ходил Ричард |
|
|
|
|
|
|
Jun 6 2008, 09:47 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Този сезон беше истинско удоволствие! |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Jun 6 2008, 11:34 PM
Коментар
|
|
![]() :: Vampire Hunter :: ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 162 Регистриран: 7-February 07 Потребител No.: 6 733 Статус: Офлайн |
Беше найстина хубав сезон, ще очакваме следващите.
|
|
------------------------------------ Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо.
![]() |
|
|
|
|
Jun 17 2008, 07:45 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 45 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 429 Статус: Офлайн |
Значи от целият епизод може да се направи следната равносметка. Значи Бен преди 2 или 3 епизода когато се озова в пустинята е било защото е преместил острова и после се е телепортнал и вече не може да се върне. Хубаво беше това като бащата на Джак каза Вече си свободен Майкъл и бомбата гръмна доста ефектно беше. Интересното е само как Джон Лок се е върнал и как е успял да говори с всички и да им каже тези неща то е ясно че нататък ще разберем, но все пак. Значи вкрайна сметка тези 2-мата се намериха Пени и Дезмънд, Франк и той пое по своят път - интересното е също така какво е станало с онази лодка в която беше Даниел и някакви други оцелели; червенокосата и тя е нещо като Лок сигурно защото от малка била търсила да дойде на острова - сигурно и при нея е ходил Ричард Все си мисля, че след разговора в последната серия пред базата между Джак и Лок, следващ няма да има, защото нали все пак "острова държи Лок жив и здрав". Мисля също, че Бен ще убие Пени и по този начин ще се разделят на два лагера: на Уидмор и на Бен. Вероятно към Уидмор ще са Дезмънд и Сън, срещу Джак, Кейт, Саид и Хърли от към Бен. Но така или иначе ще се лее кръв в следващия сезон. Този коментар е бил редактиран от power_of_dark на Jun 17 2008, 07:46 AM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Jun 17 2008, 09:31 AM
Коментар
|
|
![]() -=The Minstrel in the Gallery=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 273 Регистриран: 22-December 06 Град: София Потребител No.: 16 Статус: Офлайн |
Аз пък се надявам да оставят на мира Пени и Дезмънд, те да си направят семейство и да имат поне 2-3 деца и да са си щастливи, че са прекъснали участието си в този сериал Този коментар е бил редактиран от minastirit на Jun 17 2008, 09:32 AM |
|
|
|
|
|
|
Jun 19 2008, 03:21 PM
Коментар
|
|
![]() • Пловдивско Гестапо • ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 595 Регистриран: 18-June 07 Град: ПловДИВ Потребител No.: 33 936 Статус: Офлайн |
Можеше да не отваряш така замъглените ни очи с ясната си представа за сериала, насъбрана така контрастно от теб в един пост. В смисъл, не е толкова тъп, колкото се опита да го изкараш А за Сойер... любим персонаж ми е, искам да го гледам и в следващите сезони. Този коментар е бил редактиран от zaharchee на Jun 20 2008, 10:27 AM |
|
|
|
|
|
|
Jun 19 2008, 07:02 PM
Коментар
|
|
![]() -= Пенсиониран Манекен на Винпром =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 453 Регистриран: 22-December 06 Град: Ичера, край МегданЯ Потребител No.: 24 Статус: Офлайн |
Можеше да не ни отваряш така замъглените ни очи, с ясната си представа за сериала, насъбрана така контрастно от теб в един пост. В смисъл, не е толкова тъп, колкото се опита да го изкараш ... Наистина, не беше толкова тъп в началото. Между другото, досега съм успял да го изгледам само до първия епизод на 4-ти сезон, но... май и аз нямам нещо желание да продължавам с гледането на този серЯл. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 13th February 2026 - 06:46 AM |