subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 25 2007, 02:48 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 18 Регистриран: 12-January 07 Град: Монтана Потребител No.: 698 Статус: Офлайн |
Въпреки че съм напълно съгласен с повечето казaно до тук, смело твърдя, че с последните 3-4 епизода посъживиха сериала след изключително слабия втори сезон... П.П. За пръв път ми хареса китайка...=] Този коментар е бил редактиран от disaster на Feb 25 2007, 06:22 PM |
|
|
|
|
|
|
Feb 25 2007, 05:28 PM
Коментар
|
|
![]() Je suis génial ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 144 Регистриран: 7-January 07 Град: Русе, Европа Потребител No.: 255 Статус: Офлайн |
Четох, че рейтинга на сериала се е вдигнал страшно много и бележи най-голям връх от доста време насам. Ето го и линка: LOST Ratings Watch |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Feb 26 2007, 10:15 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 20-January 07 Град: Sofia Потребител No.: 1 769 Статус: Офлайн |
Не знам става сериалчето ама си личи че вече всичко си го изсмукват от пръстите !
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Mar 1 2007, 05:37 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 663 Статус: Офлайн |
Този сериал взе да ме дразни...
|
|
|
|
|
|
|
Mar 1 2007, 06:36 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 1-March 07 Потребител No.: 14 183 Статус: Офлайн |
Сериала е много хував,в последните епизоди деиствието се раздвижи.Радвам се,че излизат субтититри на всички епизоди. Благодаря на тези,които се грижат за това.
|
|
|
|
|
|
|
Mar 2 2007, 02:33 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 36 Регистриран: 12-January 07 Град: ТумбактУ Потребител No.: 732 Статус: Офлайн |
Извънземни не доидоха... жалко, а аз имах такова голямо очакване... Даже за момент почти ги видях да идват, ама то било метеройд. Ако трябва да съм честен, ще призная че последните два епизода ми бяха интересни (в сравнение с предишните), а на 10ти епизод се спуках да се хиля въпреки че някъде вътре в мен се върти мисълта че не това е идеята на сериала. Все пак тайно продължавам да се надявам че сценаристите имат ясна концепция за това какво правят, въпреки че с всеки епизод тази надежда става все по-малка и по-малка. Доста ме притеснява факта че има толкова много възли че разплитането им може да отнеме десетки сезони (ако продължават с това темпо), а най-вече ме притеснява факта, че в края на сериала (когато и да стане това) така и няма да видим отговори на всичките въпроси който си задаваме. PS: Дано поне нашите внуци успеят да видят края... |
|
------------------------------------ I don’t drink, I don’t smoke, I don’t do drugs. I play video games, which I think is a far superior addiction to any of those other ones.
|
|
|
|
|
| -= F o z z y =- |
Mar 2 2007, 08:44 AM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Mar 2 2007, 10:04 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 142 Регистриран: 12-January 07 Град: Plovdiv Потребител No.: 738 Статус: Офлайн |
Новия епизод беше свежарски |
|
------------------------------------ ~Мислите стават неща!~
|
|
|
|
|
Mar 2 2007, 12:18 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 637 Статус: Офлайн |
Една малка грешка освен ако има дума сдръж {17136}{17228}Ще сме си вкъщи след около пет минути.|- Сдръж възторга си от това, луничке. |
|
|
|
|
|
|
| -= F o z z y =- |
Mar 2 2007, 12:28 PM
Коментар
|
|
Това не го приемам за грешка. |
|
|
|
|
|
|
Mar 2 2007, 12:43 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 7-January 07 Град: София Потребител No.: 266 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
| Novotni |
Mar 3 2007, 06:52 PM
Коментар
|
|
Здравейте, пиша тази тема специално за превода на Фози на "Изгубени" 03х10. Тъй като ей сега се регистрирах, реших да видя как вървят тук субтитрите, качествени ли са, не са ли... Та да мина направо към темата, значи изтеглих въпросните субтитри и останах доста разочарован... Помня го Фози в стария форум, какъв дързък и отракан беше и как винаги хока преводачите за щяло и нещяло. В случая обаче забелязвам, че щом е Администратор никой нищо не казва и всеки си гледа в собствената паничка, е така ли трябва да е питам аз? Изгледах епизода с неговите субтитри и останах разочарован. Има на доста места пунктуационни грешки и на 1-2 правописни. /Строили се пише, не строЕли!/ Друго, което ми направи впечтление е времетраенето на повечето реплики. В началото едно "Винсънт" се претичаше с повече от 3 секунди като един първолак би го изстричал за 1,5-2 максимум... Други пък реплики не им се виждаше края, не знам къде ти е самочувствието Фози да хокаш за тайминг и дължина на редовете, когато след преглед през моя SW ми изкара 40 грешки. Това редо с 40 символа не е ли леко прекалено? Знам, че от много дълго време се занимаваш с това, но човек се учи от грешките си, а не върви като кон с капаци и гледа само да е прав и непоправим. Прегледах форума за 1-2 часа да се запозная с обстановката и това, че ти си като кажи-речи някакъв властелин с неуспорима правота особено ме издразни. Мисля, че подобно поведени не ти подхожда и би трябвало да се учиш от грешките си... Поогледай си превода и кажи, че греша... П.П. Между другото, мнението е едно от качествата, които ни различават от останалите хора. Не се влияйте от чуждото мнение, а си изграждайте собствено такова! Със здраве и успех на всички с преводите! Боян Карагьозов |
|
|
|
|
|
|
Mar 3 2007, 07:32 PM
Коментар
|
|
|
Празнотата, която обвързва! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 160 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 56 Статус: Офлайн |
Боян Карагьозов, прочети ето тук - http://bg.wiktionary.org/wiki/Уикиречник:Б...Типове_думи/175 и по-конкретно формата на "строя" в мин.деят.несв.прич.,мн.ч. - строели Аз не гледам Lost и не мога да се изкажа по стила, граматиката и пр. По тайминга - репликите под 1.5сек са едва десетина, всичките от максимум 2-3 думи. Реплики под 2сек - 40 и няколко, по-малко от 10%. За дължината на редовете отдавна сме се разбрали, че всеки сам решава, но абсолютният максимум е 40. С повече от 40 символа няма нито една реплика. Колкото и да ми се искаше да го "накисна" шефа, не ми се отваря парашута. |
|
|
|
|
|
|
Mar 3 2007, 11:56 PM
Коментар
|
|
![]() WildCat ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 17 Регистриран: 7-January 07 Град: там-някъде Потребител No.: 265 Статус: Офлайн |
Аз пък едно не мога да разбера, човек колкото повече се опитва да бъде перфектен, вие толкова повече се заяждате с него. Угода май нямате. Вие драги ми юзери не спряхте с натякванията, мнения, теми и т.н. Вие май не гледате филма, а само къде човек е сбъркал. Не дай си боже от цял превод една дума да сбърка човек и вече главата му е отрязана. Безгрешни хора няма. Едно благодаря, мисля че в случая стига. Къде отиде благодарността, която дължите за сума ти часове безсънни нощи. И всичко това - без да плащате. Сори, но не се стърпях. А сега може и моята глава да отрежете. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Mar 4 2007, 02:16 AM
Коментар
|
|
![]() Д'ска ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 74 Регистриран: 8-January 07 Град: София Потребител No.: 308 Статус: Офлайн |
anaeli, споко, сигурен съм, че -= F o z z y =- не се е трогнал заради (и в случая) неоправданите упреци към субтитрите му. А tchefo, вярвам, вече е обогатил общата си култура. По темата - създателите на сериала са гадни егоисти и/или много глупави, защото в момента си губят рейтинга с тъпите епизоди, които пишат. Жалко че по едно време ми беше интересно. |
|
------------------------------------ ![]() ------------------------------------ I don't wanna have it all, I JUST WANT TO HAVE ENOUGH! |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 23rd November 2025 - 03:01 AM |