subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 15 2008, 03:10 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 221 Регистриран: 26-December 06 Потребител No.: 94 Статус: Офлайн |
А защо Джин трябва да е от осемте? Вероятно всички, които се водят загинали, имат надгробни плочи. Аз залагам на "жив" и "на острова". Е, не беше кой знае колко гениално т'ва с минало - бъдеще. Особено след като казаха, че е годината на дракона. Малко скучничка ми се стори серията, като на забавен каданс се влачеше. И пак отвратителната печка ще гледаме, а толкова се надявах да не го видим повече... TheMiamiTiger, забрави ги паралелните светове, отиде по дяволите тая теория. |
|
------------------------------------ Quit smoking or die trying! Не пуши от 12 март 2009 г., 16 ч. 17 мин. So it goes. |
|
|
|
|
Mar 15 2008, 03:20 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 142 Регистриран: 12-January 07 Град: Plovdiv Потребител No.: 738 Статус: Офлайн |
Ами всъщност никъде не се казва кога са загинали двамата от осемте. Джак твърди, че Кейт е оказала на всички помощ, без която не биха могли да оцелеят, че се е опитала да спаси и другите двама, но не е успяла. Това не си го спомнях, наистина тогава е възможно смъртта на Джин да е в деня на катастрофата (за пред света де). Все пак и аз "залагам" да е на острова. TheMiamiTiger, датите на надгробната плоча ги пише и с арабски цифри |
|
------------------------------------ ~Мислите стават неща!~
|
|
|
|
|
Mar 15 2008, 03:39 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 37 Регистриран: 3-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 5 779 Статус: Офлайн |
мда и според мен теорията паралелните светове замина в коша, понеже се обясняват как било нагласено цялото намиране на самолета със всичките тела вътре.
|
|
|
|
|
|
|
Mar 15 2008, 03:42 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Дам, може и така да е. Вероятно всичко това е една инсценировка. Въпроса е от кого? От Бен и неговите хора? От Уидмор? От Дарма? От правителството? Или от компанията на Пръцан Брейка? Един куп въпроси, без отговори. Съотношението въпроси отговори е 10/1. А това не ме кефи особено много, ама трябва да има тръпка. Аз вече спрях да си бия главата кое защо и как, просто гледкам като заблудена овчица и чакам да се разбере нещо. |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Mar 15 2008, 05:10 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 37 Регистриран: 3-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 5 779 Статус: Офлайн |
Правси че много въпроси и малко отговори и даже бих казал че е към 20:1. Според мен е от Бен цялата инсценировка, а Дарма не ги знам кво правят пускат си храна от време на време и така. Интересно ми е и тази станция дето спряха уж газа за какво е. (електростанция ли е) Къде отидоха тея на Бен хората, и тази как изчезна бързо и как Бен и е казал какво да направи.
|
|
|
|
|
|
|
Mar 15 2008, 05:28 PM
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн |
Определено Джин е на острова... В най-лошия случай е загинал докато е помагал на "шестимата" да се разкарат от там. Колкото до надгробната плоча, някой знае ли какво означава третата дата? Предполагам, че не е датата на която е станал чавдарче... Тигре, точно това му е великото на сериала. Колкото и несвързан, объркан, неясен и нелогичен да ти изглежда, продължаваш да очакваш следващата серия с нетърпение. Гледаш и не вярваш на ушите си. Почваш да си задаваш куп въпроси, на които сам знаеш че няма отговор, но продължаваш да си блъскаш главата в търсенето на такъв. |
|
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
|
Mar 15 2008, 06:58 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Точно заради това спрях да си бия главата, щото няма да достигна до желания отговор. Просто си гледкам с кеф. А и да, замислих се да променя съотношението 20:1, ама ме домързя |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Mar 15 2008, 08:37 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 88 Регистриран: 1-February 07 Град: Sofia Потребител No.: 5 055 Статус: Офлайн |
Може да е корейска традиция, която да няма общо с "мистиката" на сериала. Сигурно са го обрязали тогава |
|
|
|
|
|
|
Mar 15 2008, 09:44 PM
Коментар
|
|
franvanster, защо пък непременно трябва да бъде обрязан? |
|
|
|
|
|
|
Mar 15 2008, 09:58 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 88 Регистриран: 1-February 07 Град: Sofia Потребител No.: 5 055 Статус: Офлайн |
Знам ли |
|
|
|
|
|
|
Mar 15 2008, 11:39 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 7-October 07 Потребител No.: 46 049 Статус: Офлайн |
Според мен изсценировката с труповете е дело на Бен, за да може после да си ги разиграва както иска. А колкото до Сун и Джин според мен са си живи, но са се раздели след като са се измъкнали от острова, защото Джин каза: "Женен съм едва от 2 месеца", а на острова е женен за Сун, но пък тогава каква е тази надгробна плоча ? Не знам мн въпроси без отговори, но все пак трябва да се има търпение то ще излезе всичко в др серии.
|
|
|
|
|
|
|
Mar 16 2008, 07:44 AM
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн |
Светльо, гледай пак серията. Нищо не си разбрал. Жокер: Годината на дракона е 2000-2001. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Mar 16 2008, 08:27 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 7-October 07 Потребител No.: 46 049 Статус: Офлайн |
Светльо, гледай пак серията. Нищо не си разбрал. Жокер: Годината на дракона е 2000-2001. 2000-2001 е годината на дракона а самолета пада 2004, значи Сун е била бременна и преди това, а Джин сигурно е умрял на острова. Нз няма повече да коментирам, защото се заплитам все повече и май започвам да се излагам... |
|
|
|
|
|
|
Mar 16 2008, 08:51 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 10-May 07 Потребител No.: 28 565 Статус: Офлайн Моят блог |
Джин - ретроспекция Сън - фючърспекция няма спор Според мен, Джин наистина е мъртъв, ако беше останал на Острова, нямаше да ходят на гробището |
|
------------------------------------ "Next time a sunrise steals your breath or a meadow of flowers leaves you speechless, remain that way.
Say nothing, and listen as heaven whispers, "Do you like it? I did it just for you." |
|
|
|
|
Mar 16 2008, 09:22 AM
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 17th March 2026 - 03:00 AM |