subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 5 2008, 07:45 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 24 Регистриран: 5-June 07 Град: София Потребител No.: 32 682 Статус: Офлайн |
То зависи от къде се погледнат нещата...но като че ли и аз съм забелязал, че повечето пъти първият сезон е най-силен. Разбира се до голяма степен това се дължи просто на насищането и човек има нужда от по-нови и свежи идеи. Друг е въпроса, че никои (почти никои) не може да зареже сериал, които е гледал 4 или 5 сезона.
|
|
------------------------------------ TOP 5 1. Prison Break 2. 24 3. LOST 4. One Tree Hill 5. House M.D.
|
|
|
|
|
Mar 6 2008, 02:18 PM
Коментар
|
|
![]() -=The Minstrel in the Gallery=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 273 Регистриран: 22-December 06 Град: София Потребител No.: 16 Статус: Офлайн |
Съгласен с последното мнение - за мен 1-ви сезон си беше ВРЪО! Оттам започна едно спадане, което в 3-ти сезон си беше направо стремглаво падане към дъното ... Сега в 4-ти се опитват да вържат отново двата края, но то за всички вече е видно, че идеи няма. Всичко е едно изсмукване от пръстите на сценаристите, писане на килограм без дългосрочна представа какво ще се случи по-нататък или накрая на сериала. Затова сега се опитват да ни замажат очите с все по-сложни и странни неща, за да може да забравим разочарованието си от предишния сезон, но не става ... Липсва свежестта, липсва интригуващия диалог, дори и артистите играят някак си вяло, без желание, само за да отбият номера ... То е ясно, че ще го изгледам докрай, просто защото съм го гледал 4 сезона вече, но след 1-ви сезон и до средата на 2-ри разочарованието взе връх над очакванията ми от този сериал ... Сега просто го гледам по навик ... |
|
|
|
|
|
|
Mar 7 2008, 06:49 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 34 Регистриран: 1-January 07 Потребител No.: 191 Статус: Офлайн |
За мен пък спадът беше само в началото на втори и най-вече началото на трети сезон. Точно сега се отваря материал за повече сезони, тъй че колкото и да ми е дъ бест в момента, се радвам, че свършва след 6-ти... На актьорите не знам какво им е, мен най ме радват Cusick, Fox и Emerson, а сега и с разни като Jeff Fahey и Jeremy Davies съвсем се поосвежиха нещата. Този коментар е бил редактиран от DeaThRoW на Mar 7 2008, 06:56 AM |
|
|
|
|
|
|
Mar 7 2008, 07:49 AM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Мен тоя Фарадей много ме кефи като личност, и тоя дядката пилота на хелито не е лош... Женската е дразнителна, а китаеца с нищо не е интересен. |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Mar 7 2008, 06:48 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 23-February 08 Град: London, Barking IG117EE Потребител No.: 62 625 Статус: Офлайн |
Това вече тотално се заплете. Да вярваме на Бен ,че Чарлз Уидмор искал да притежава острова, или на Фарадей и другата женка, спасяващи острова от химическа зараза... Бен или Чарлз са лошите, или и двамата ... Kакво става с Майкъл и синът му ? Възможно е той да е "човека" на кораба , за който Бен говори. А колкото до Лок ... той горкия все нещо супер мистериозно му се случва... прохожда, вижда духоже като се напуши ( кой ли не ги вийда де И още нещо... излиза така , че Бен трябва да плати 3 милиона и нещо на онзи Майлс, за да се спаси... При условие, че не им трябват пари на този остров, чудно от къде ще ги извади. И нека обобщим : Всички екстри на един Затънтен остров: Бункери - N броя. Микробусчети на Хърли. Цял квартал къщурки. Ел станция, мед. станция. Поджодница. Поводен бункер до който се стига с кабел ... Самолетчето на Еко. Хеликоптер. КОраб. Лодки - 2-3 боря ( имаше една там с Дезмънд, една за майкъл и други не помня ) Разбилия се самолет на полет 815. Електричество, водоснабдяване ... Мистериозен кораб насред острова , пълен с експлозиви. Огоромни количества храна, падаща от небето. Последен писък на модата облекла - Дънки , и други ...( вгледайте се внимателно ) Гримове за Клеър ( най-вече ) Всевъзможни оръжия. Прибори за бръснене , които имат способността да оставят брадата да изглежда, като че ли не е брисната 2-3 дни. Особено при Джак и Сойер. Има и други , но не ми се пише повече. Ако има желаещи , допишете краткия списък И въпреки всичко, когато гелдам лост настръхвам Чао. |
|
|
|
|
|
|
Mar 7 2008, 11:16 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
И аз вече не знам, кой лош, кой добър.
|
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Mar 8 2008, 12:31 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 221 Регистриран: 26-December 06 Потребител No.: 94 Статус: Офлайн |
Голям дразнител Джулиту! Най-видната патица в целия серЯл и с най-слабите епизодчета. Направо и оскубвам перушината. |
|
------------------------------------ Quit smoking or die trying! Не пуши от 12 март 2009 г., 16 ч. 17 мин. So it goes. |
|
|
|
|
Mar 8 2008, 02:29 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 10-December 07 Потребител No.: 54 308 Статус: Офлайн |
Сега епизода беше с ретроспекция в миналото и се чудя за напред дали пак ще е така. Знаете ли дали ще снимат още серии от 4-ти сезон или ще свърши с 8 епизод. А на мен още от самото начало не ми стана ясно какви са онези числа, с които Хърли спечели от лотарията. Казали ли са в някой епизод какви са, защото аз нещо не мога да се сетя. |
|
|
|
|
|
|
Mar 8 2008, 07:05 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
НЕ ГЛЕДАЙ! 0407 Е ТУК!Отвори! Този коментар е бил редактиран от yvetted на Mar 4 2012, 03:48 PM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Mar 9 2008, 12:29 PM
Коментар
|
|
![]() Je suis génial ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 144 Регистриран: 7-January 07 Град: Русе, Европа Потребител No.: 255 Статус: Офлайн |
Съгласен с последното мнение - за мен 1-ви сезон си беше ВРЪО! Оттам започна едно спадане, което в 3-ти сезон си беше направо стремглаво падане към дъното ... Сега в 4-ти се опитват да вържат отново двата края, но то за всички вече е видно, че идеи няма. Всичко е едно изсмукване от пръстите на сценаристите, писане на килограм без дългосрочна представа какво ще се случи по-нататък или накрая на сериала. Затова сега се опитват да ни замажат очите с все по-сложни и странни неща, за да може да забравим разочарованието си от предишния сезон, но не става ... Липсва свежестта, липсва интригуващия диалог, дори и артистите играят някак си вяло, без желание, само за да отбият номера ... То е ясно, че ще го изгледам докрай, просто защото съм го гледал 4 сезона вече, но след 1-ви сезон и до средата на 2-ри разочарованието взе връх над очакванията ми от този сериал ... Сега просто го гледам по навик ... Извинявай, но тук си в голяма грешка. След като от ABC обявиха със сигурност колко сезона и епизода ще има, всичко от тук до края е предварително обмислено детайл по детайл. Единствено стачката може да попромени малко досегашните планове. Вярно е, имаше известно лутане първите 2 сезона, поради това, че не се е знаело колко ще продължи сериала. Но дори тогава нещата бяха обмислени поне до края на текущия сезон, според сценаристите. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Mar 9 2008, 04:15 PM
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн |
Такам, преди 2 седмици реших да го видя що за стока е този сериал и изгледах сезоните за няколко дни. Та... така като го гледах, сериите една след друга... не мога да кажа коя част е била слаба и коя не. Общо взето... всичко си върви бавно-бавно и не ми се наби на очи, че началото е било кой знае к'во. Дори напротив... докато гледах първите 10-тина серии.. въобще нямах ник'во желание да пускам следващите... та 1-ви сезон за мен не се различава много, много от другите. Тъпче се на едно място (буквално) и ако някой като мен, който не е гледал сериала... го изгледа от първи епизод до този от 4ти сезон.. последния... ще види, че действието с плавни темпове се развива. Това дали е изсмукано от пръстите - може би има нещо такова, защото ако искаха... можеха нещата вместо за 3 сезона да ги представят за 1, но нали опира до пари и трябва между "точковите моменти" (тези, върху които се крепи фабулата ли..там к'вото е) да запълват с плява, плява... Ta според мен... горепоспоменатите моменти не са изсмукани от пръстите, а ясно (предполагам) са били начертани/написани още от самото начало, може би с времето са решили да ги разделичат един от друг... |
|
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
|
Mar 13 2008, 03:27 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 45 Регистриран: 30-January 07 Град: FfM Потребител No.: 4 154 Статус: Офлайн |
Не знам от къде си изсмукват идеите, но сериялът е доста успешен - имайки предвид, че тече 4 сезон в момента!!! Ако не беше стачката в Америка може би и Герои да бе станал голям хит обаче.... Да не забравяме, че всичко е бизнес и става въпрос за пари/при това много пари/. Далаверата е яка щом продължават т.нар. изсмукване |
|
------------------------------------ Шефът на ИБЕ към БАН Владко Мурдаров: "Отъпкан се пише с „О“, защото се отнася за нещо, което е по повърхността. “У” се използва за дума, която изаразява нещо, което е вкарано вътре."
Цитат на възмутен читател: "Затова аз питам, позовавайки се на тоя принцип, защо думата онождам не е променена на унождам? От онождането по-вътрешна работа, честно казано, не се сещам." |
|
|
|
|
Mar 13 2008, 06:48 PM
Коментар
|
|
Че Герои не е ли хит? |
|
|
|
|
|
|
Mar 14 2008, 05:06 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 142 Регистриран: 12-January 07 Град: Plovdiv Потребител No.: 738 Статус: Офлайн |
Супер съчетание на ретроспекция на Джин и футуроспекция на Сън. Беше изненадващо. Чудя се дали наистина Джин е мъртъв или е останал на острова. Но пък Сън доста убедително скърбеше за него... но може да й липсва, не защото е мъртъв, а защото е останал на острова... И Майкъл отново в играта. Май подозренията, че той е шпионин на Бен ще се оказат верни. За изсценировката на катастрофата си знаех, то си беше и логично, но наистина изглеждаше прекалено сложно за изпълнение. Явно за Бен обаче няма невъзможни неща. Макар, че се прокрадват съмнения на Уидмор ли да варва човек или на Бен. Или и на двамата... или нито на единия. Онова с паралалните светове ми се струва все по-неубедително. Този коментар е бил редактиран от elanor на Mar 15 2008, 03:21 PM |
|
------------------------------------ ~Мислите стават неща!~
|
|
|
|
|
Mar 14 2008, 05:07 PM
Коментар
|
|
![]() Je suis génial ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 144 Регистриран: 7-January 07 Град: Русе, Европа Потребител No.: 255 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 17th April 2026 - 03:38 PM |