subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 9 2008, 05:25 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 142 Регистриран: 12-January 07 Град: Plovdiv Потребител No.: 738 Статус: Офлайн |
Напротив, пилотът може да е женен в паралелния свят, а в другия да не е. Инсценировката ми се струва прекалено мащабна задача, за да е истина... Ами, ако е женен в света, в който е станала катастрофата, значи би трябвало да има халка на трупа ... или... Сега видях и друго. Когато Саид говореше с Майлс и го запита, защо, след като всички мислят, че те са мъртви, Майлс не е учуден, че ги вижда. А онзи черния, когато говореше с Наоми и й каза: "Няма оцелели от полет 815" бе казвам ви колкото повече го мисля, толкова повече се оплитам. И всички търсят Бен. Това май е ключовия момент. Бен направи така, че Дарма да престане да съществува, и се обедини с местните (които и да са). И сега от Дарма търсят Бен. А нашите хора къде са в цялата история още не ми е ясно.... Този коментар е бил редактиран от elanor на Feb 9 2008, 05:26 PM |
|
------------------------------------ ~Мислите стават неща!~
|
|
|
|
|
Feb 9 2008, 07:41 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 24 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 369 Статус: Офлайн |
Този епизод беше мноого по-убав от предишния ...С нетърпение очаквам да видя защо онези търсят Бен и се надявам да разберем нещо за оная полярна мечка в пустинята с нашийник на дарма ...
|
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2008, 07:48 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 33 Регистриран: 3-April 07 Град: Асеновград Потребител No.: 20 910 Статус: Офлайн |
Ами, ако е женен в света, в който е станала катастрофата, значи би трябвало да има халка на трупа ... или... Сега видях и друго. Когато Саид говореше с Майлс и го запита, защо, след като всички мислят, че те са мъртви, Майлс не е учуден, че ги вижда. А онзи черния, когато говореше с Наоми и й каза: "Няма оцелели от полет 815" бе казвам ви колкото повече го мисля, толкова повече се оплитам. И всички търсят Бен. Това май е ключовия момент. Бен направи така, че Дарма да престане да съществува, и се обедини с местните (които и да са). И сега от Дарма търсят Бен. А нашите хора къде са в цялата история още не ми е ясно.... Напротив инсценировка е, защо иначе ония черния щеше да каже на Наоми: "Ако намерим оцелели от 815? - Няма оцелели. Ами ако има? - Няма оцелели от Океаник 815. Не задавай въпроси, изпълнявай заповедите." Значи заповедта е ясна - ако има оцелели да бъдат убити. Явно това е идеята. А оттук насетне вече може да се види кой ги командва - Дарма или някаква друга конспирация има P.P.: Може да са я пуснали да видят дали ще оцелее и какво ще е поведението й при смяна на средата около нея Този коментар е бил редактиран от azrod на Feb 9 2008, 07:54 PM |
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2008, 08:11 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Като изключим глупостта с духовеете, епизодът беше страхотен!
|
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Feb 9 2008, 08:51 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 221 Регистриран: 26-December 06 Потребител No.: 94 Статус: Офлайн |
Да, много беше смешен "врачката" и "прахосмукачката", дето си носеше, само се разочаровах, че слабо бръмчеше А за паралелните светове... Имам предвид, че може някак си да са се разменили двата самолета, защото вероятно не е възможно да съществуват едновременно в едно измерение на пространствено-времевия континиум, иначе "Вселената ще избухне" или нещо такова. |
|
------------------------------------ Quit smoking or die trying! Не пуши от 12 март 2009 г., 16 ч. 17 мин. So it goes. |
|
|
|
|
Feb 9 2008, 11:58 PM
Коментар
|
|
![]() Je suis génial ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 144 Регистриран: 7-January 07 Град: Русе, Европа Потребител No.: 255 Статус: Офлайн |
Това с паралелните светове не е нещо ново като обяснение на сериала. Още от миналите сезони се пишеше по чуждестранните форуми по темата. Иначе много добър епизод. А, ето нещо, което ми хрумна... Мисля, че знам кой е информаторът на Бен. Един малко мургавичък. Не сме го виждали отдавна |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Feb 10 2008, 12:04 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 34 Регистриран: 1-January 07 Потребител No.: 191 Статус: Офлайн |
Мисля, че знам кой е информаторът на Бен. Един малко мургавичък. Не сме го виждали отдавна Той е. Навсякъде за него се пише, а и последният /предварително заплануван/ епизод ще е именно за него. 4.3 “The Economist”: Sayid 4.4 “Eggtown”: Kate 4.5 “The Constant”: Desmond 4.6 “The Other Woman”: Juliet 4.7 “Ji Yeon”: Jin & Sun |
|
|
|
|
|
|
Feb 10 2008, 12:25 AM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Мда, нали обещаха, че ще го върнат в сериала, така ще влезе с гръм и трясък...
|
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Feb 10 2008, 02:54 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 23-January 07 Потребител No.: 2 588 Статус: Офлайн |
Кой е този мургавичък така и не разбрах ? Иначе интересен е сериала , ама от него можеш да полудееш |
|
|
|
|
|
|
Feb 10 2008, 02:59 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 221 Регистриран: 26-December 06 Потребител No.: 94 Статус: Офлайн |
Е, те само дето си играха да почернят. Ама сте съобразителни...
|
|
------------------------------------ Quit smoking or die trying! Не пуши от 12 март 2009 г., 16 ч. 17 мин. So it goes. |
|
|
|
|
Feb 10 2008, 09:58 PM
Коментар
|
|
![]() -=One United=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 832 Регистриран: 4-November 07 Град: Варна Потребител No.: 49 906 Статус: Офлайн |
Преди време бях видял в IMDB нещо от рода (ще перифразирам ) - Ако продуценти, сценаристи успеят да обобщят всичко, да дадат отговори на всичко и да оформят една цялостна история и идея това ще бъде най-добрия сериал правен някога. Просто чакам всеки епизод с такова нетърпение, че просто не е истина. Целият начин по който се представя сериала на зрителите - моментите с ретроспекцията (в живота на всеки герой по отделно и за сериала/действието като цяло е просто невероятен). Уникален и интригуващ начин за представяне на действието, който си е като марка Lost, която ще си остане (като "24" примерно). |
|
------------------------------------ ![]() Sometimes it's not enough to know the meaning of things, sometimes we have to know what things don't mean as well. Things fall apart, especially all the neat order of rules and laws. The way we look at the world is the way we really are. See it from a fair garden and everything looks cheerful. Climb to a higher plateau and you'll see plunder and murder. Truth and beauty are in the eye of the beholder. I stopped trying to figure everything out a long time ago. |
|
|
|
|
Feb 10 2008, 11:17 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 34 Регистриран: 1-January 07 Потребител No.: 191 Статус: Офлайн |
От последните години няма друго явление като "Lost". "Lost" си е "Lost". Иначе съм съгласен. Само това за цялостното обяснение и разбиране... Първо, не виждам как ще стане, а второ и най-важно- ако стане подобно нещо, ще се изгуби чара, духа на филма. "Туин Пийкс" за ТОЛКОВА много хора е най-добрият сериал ЕВЪР именно защото до ден днешен въпросите витаят. Силно се надявам "Lost" да развие потенциала си и в края да има оставени вратички /"порти" някак не върви/ за вечни филмирания...
|
|
|
|
|
|
|
Feb 11 2008, 01:12 AM
Коментар
|
|
|
-= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог |
Това беше един от "онези" епизоди, които свършват преди да си осъзнал, че гледаш, на мен ми се стори, че серията свърши за 20 мин., а не за 40. |
|
|
|
|
|
|
Feb 11 2008, 06:12 PM
Коментар
|
|
|
Много сте лесни. Пуснаха 2 - 3 юбави серии и взехте да ги превъзнасяте, бързо забравихте тъпнята от миналия сезон. Да си кажем честно, по-голямата част от трети сезон и бая от втори.
|
|
|
|
|
|
Feb 11 2008, 06:33 PM
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн |
Много сте лесни. Пуснаха 2 - 3 юбави серии и взехте да ги превъзнасяте, бързо забравихте тъпнята от миналия сезон. Да си кажем честно, по-голямата част от трети сезон и бая от втори. Не съм съгласен за трети сезон. Виж втори си беше почти пълна боза и пълнеж. Миналият сезон си беше доста добър(с малки изключения). Иначе схващам мисълта ти и с всеки следващ епизод очаквам сериала да "забуксува", което си е нормално с оглед на общия брой епизоди. Обаче не може да се отрече, че 04х02 беше най-яката серия досега... Дано да е все така. |
|
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 1st April 2026 - 05:43 AM |