subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 4 2008, 08:11 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Аз пък мисля, че е възможно Джин и Сън да не заминат заедно, а за Сойър - не е ясно дали той е ''той'' от репликата на Кейт в края на миналия сезон. Напълно е вероятно и да има не само една вълна ''завърнали се'' - иначе не мога да си обясня как Хърли се озовава в цивилизацията, при положение, че категорично се присъедини към Лок и към оставащите на острова. |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Feb 4 2008, 09:02 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Джак, Кейт и Хърли са сигурни според мен. Извадките от бъдещето го показват. Всички друго е абсолютно неясно. Обаче съм на 90% сигурен, че тези шестимата, които ще се измъкнат от острова, ще се върнат пак на него при останалите. Съмнявам се да измрат така грубо всички. Ще си останат живи на острова. А Джак доста усилено молеше Кейт да се върнат на острова в "бъдещето", което показаха. А да се връщат, при положение, че няма хора на острова е безсмислено... и аз го ударих на едни разсъждения хаотични Влади, за какъв самоубиец говориш, че нещо не стоплям. Този коментар е бил редактиран от TheMiamiTiger на Feb 4 2008, 09:11 PM |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Feb 4 2008, 09:02 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 221 Регистриран: 26-December 06 Потребител No.: 94 Статус: Офлайн |
Е, как се е озовал... Ще има драматичен обрат! Цял сезон какво ще правим иначе. Ама сериите за Хърли са качествени обикновено, добре го играе дебелото момче. |
|
------------------------------------ Quit smoking or die trying! Не пуши от 12 март 2009 г., 16 ч. 17 мин. So it goes. |
|
|
|
|
Feb 4 2008, 09:13 PM
Коментар
|
|
|
-= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог |
ако ще се връщат това ще е най-скоро в последните серии на последния сезон |
|
|
|
|
|
|
Feb 5 2008, 03:44 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 25-January 07 Град: Plovdiv Потребител No.: 3 066 Статус: Офлайн |
Значи всеки знае кои ,ще са тримата и остават още три за научкване...аз залагам на Сойер ,но за другите 2-ма незнам...ако помните 3-ти сезон накрая Джак беше на помен(погребение) на някой негър ...и може това да е Майкъл и ако е така значи за мен шестия ще е Уолт ....ама пак ще се гледа и ще се чудим цял сезон |
|
|
|
|
|
|
Feb 5 2008, 04:02 PM
Коментар
|
|
![]() Je suis génial ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 144 Регистриран: 7-January 07 Град: Русе, Европа Потребител No.: 255 Статус: Офлайн |
Някакви идеи, чие е окото, което уплаши Хърли в колибата? На мен не ми прилича, на никой познат до сега. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Feb 5 2008, 05:02 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Feb 5 2008, 11:06 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 40 Регистриран: 12-January 07 Град: dpcity Потребител No.: 788 Статус: Офлайн |
хаха, Шай, бравас.
|
|
|
|
|
|
|
Feb 6 2008, 05:58 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 34 Регистриран: 1-January 07 Потребител No.: 191 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Feb 6 2008, 06:11 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Ако спойлерите са ти верни, това означава: Джак, Кейт, Хърли, Саид, Джин и Сън. |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
| pavel40 |
Feb 7 2008, 03:55 PM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
Според мен окото е на Ричард. Оня пич дето изобщо не отстарява и кой знае какъв е. Поне така мисля, обаче вътре наистина може да е бащата на Джак.От постовете на Чефо се разбира донякъде образа на човека и на мене доста ми прилича на бащата на Джак. А от друга страна колкото повече загадки толкоз повече се усилва интереса към сериала и така имаш стимул да го гледаш.
|
|
|
|
|
|
|
Feb 7 2008, 05:44 PM
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн |
А според мен окото си е на Лок. Имам чувството, че от време на време той ходи на свиждане на Яков, за да си поприказват за мистериите на острова. Самият Лок често си говори с острова. ПП Това обяснява и защо Лок се пръкна толкова бързо, когато Хърли падна в тревата. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Feb 7 2008, 06:22 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 88 Регистриран: 1-February 07 Град: Sofia Потребител No.: 5 055 Статус: Офлайн |
И на мен окото много ми мяза на това на Джон Лок.
|
|
|
|
|
|
|
Feb 7 2008, 08:07 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 34 Регистриран: 1-January 07 Потребител No.: 191 Статус: Офлайн |
На мен на никой не ми мяза /Джон, Ричард, Михаил или Дезмънд/, но е най-логично да е Джон.
|
|
|
|
|
|
|
Feb 7 2008, 08:58 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 30-January 07 Град: Sofia Потребител No.: 4 163 Статус: Офлайн |
Днес няма ли да има Лост? |
|
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 1st April 2026 - 02:21 AM |