subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 1 2008, 09:48 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 23-January 07 Град: Г.Оряховица Потребител No.: 2 352 Статус: Офлайн |
А за този епизод 4x00 нещо да кажете ?!? Понеже идея нямам какъв е? И за въпросния ще се пишат ли субтитри или не (понеже досега нямам спомен да е излизал 0-лев епизод ,затова. |
|
|
|
|
|
|
Feb 1 2008, 09:51 AM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
Припомнят хилядолетната сага, нищо ново... |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Feb 1 2008, 04:29 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 40 Регистриран: 12-January 07 Град: dpcity Потребител No.: 788 Статус: Офлайн |
ЛОСТ затвърди позицията си като един от най-малоумните сериали. тая черна пикла дето тежи 40кг и има 2литра кръв и забиха ножа в гърба, лежа на тревата от май месец и после зе че стана,побегна, покатери се на едно дърво и най-героично скочи върху Кейт - РЕАЛНО. като цяло - пълен шит Този коментар е бил редактиран от hardboy на Feb 1 2008, 04:29 PM |
|
|
|
|
|
|
Feb 2 2008, 12:16 AM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Тъй, новият сезон започна обещаващо (то пък можеха ли да си позволят да е другояче, след тази идиотска пауза), но не чак толкова вълнуващо, колкото си го представях. Много неочаквано и изненадващо за мен интригата от първия епизод се завъртя около Хърли. Според мен сценаристите му подготвят по-централно място в историята оттук нататък. Може би се очаква да напусне някой от главните образи и Хюго трябва да запълни празнината? Ще видим... |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Feb 2 2008, 01:00 AM
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн |
Хюго запълва доста голяма празнина по принцип... |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Feb 2 2008, 01:27 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 88 Регистриран: 1-February 07 Град: Sofia Потребител No.: 5 055 Статус: Офлайн |
Спомняте ли си ретроспекцията на Хърли, когато беше в лудница, а Либи беше около него? Дали това всъщност не е било поглед в бъдещето? От първи епизод се разбра, че Хюго вижда предполагаемо мъртви хора. А въпросните "Oceanic Six" малко ми напомня на Battlestar Galactica и техните "Final Five" Този коментар е бил редактиран от franvanster на Feb 2 2008, 01:35 AM |
|
|
|
|
|
|
Feb 2 2008, 07:26 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 28 Регистриран: 16-January 07 Град: Бургас Потребител No.: 1 282 Статус: Офлайн |
Значи общо зето това, което си спомням от целия епизод, който гледах късно вечерта мога да кажа всичко в един пост:Връзка между миналото и бъдещото, което ги чака след като напуснат острова. Хюго играе важна роля понеже вижда неща, които хората не виждат(всичко започва, когато почна да вижда къщата, която си нямам и представа каква роля играе изобщо в целия сериал). Тез хора, които идват да ги спасят (уж) на острова са хора, които искат да се доберат до всичко постигнато на острова(тоест експериментите). Интересното ми е обаче, когато соер хърли и т.н., като тръгнаха с батко Лок оцеляха, както и тези който бяха с Джон (поне така подразбирам в моментите от бъдещото). Тоест просто в по нататъшните епизоди може да се очаква предвидимото Този коментар е бил редактиран от XeRo на Feb 2 2008, 07:27 AM |
|
|
|
|
|
|
Feb 2 2008, 08:28 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 80 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 75 Статус: Офлайн |
Значи общо зето това, което си спомням от целия епизод, който гледах късно вечерта мога да кажа всичко в един пост:Връзка между миналото и бъдещото, което ги чака след като напуснат острова. Хюго играе важна роля понеже вижда неща, които хората не виждат(всичко започва, когато почна да вижда къщата, която си нямам и представа каква роля играе изобщо в целия сериал). Тез хора, които идват да ги спасят (уж) на острова са хора, които искат да се доберат до всичко постигнато на острова(тоест експериментите). Интересното ми е обаче, когато соер хърли и т.н., като тръгнаха с батко Лок оцеляха, както и тези който бяха с Джон (поне така подразбирам в моментите от бъдещото). Тоест просто в по нататъшните епизоди може да се очаква предвидимото Кое му е предвидимито?Трети сезон завърши как Джак казва на Кейт,че "Трябва да се върнеме"!Започва новият сезон и отното същата фраза... П.П Е то аз мисля,че вече Чарли умря,аи стига са ги избивали,че накрая да не останат Кейт,Джак и Сойер да си правят 3ки |
|
|
|
|
|
|
Feb 2 2008, 12:35 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Само не мога да разбера защо сценаристите настояват, че на острова не се случва НИЩО свръхестествено, след като вече и на малките деца е ясно, че това не е вярно - труповете оживяват, неизлечимо болните оздравяват, стерилните забременяват, мъртвите се завръщат, че и с нови прически (който и да е фризьорът на Доминик Монахън, трябва да му върне парите), ала бала....
|
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Feb 2 2008, 03:59 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 234 Регистриран: 20-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 11 672 Статус: Офлайн |
А гледали ли сте трейлара за сезон 4 как Хърли стои на колене на острова и около него кръстове ? Само на мен ли ми приличаше тоя дет падна от хеликоптера накрая на епизода на Чарли ,а и не само Хърли видя Чарли когато си говориха на двора щото и оня му каза че го гледа. Кои може да са "Oceanic Six" то само 3ма са в неведение ? |
|
------------------------------------ It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom. BricksLog - Най-големият български сайт на LEGO тематика |
|
|
|
|
Feb 2 2008, 06:39 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 24 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 369 Статус: Офлайн |
Нещо ме разочарова началото на сезона ...Аз вече се чудя дали и сценаристите не са се умешали вече ...Тотално промениха концепцята на сериала и да не говорим, де действието се развива 1 бааавно ...Ония идват да крадат от острова а оная черна сянка какво ще седи и ще ги гледали ...Има много безумни недомислици в тоя сериял ...
|
|
|
|
|
|
|
Feb 2 2008, 09:45 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 49 Регистриран: 31-May 07 Град: Варна Потребител No.: 32 134 Статус: Офлайн |
Доста странно започна сезона. Сценаристите отвориха поредната загадка...Ако е вярно. че "Изгубени" ще има 6 сезона, не ми е ясно, как при това бавно темпо, ще се отговори на загадките до момента. Според мен, сериалът, започна да слаб...
|
|
------------------------------------ Прогрес:
8 Simple Rules - 01x12 - Превод: 55% Buffy the Vampire Slayer - 03x03 - Превод: 30% |
|
|
|
|
Feb 3 2008, 10:21 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 45 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 429 Статус: Офлайн |
the_slayer_girl Напълно съм съгласен с теб. Или няма да отговорят на всичките загадки (сянката, крака от статуята, Дхарма и т.н.) или както в повечето сериали става - ще им свършат паричките и ще го претупат в 1-2 серии ще наблъскат материала за няколко сезона.
|
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Feb 3 2008, 10:26 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
След като изгледах епизода, се убедих, че този сериал и ще се гледа до дупка! Страхотен епизод! |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Feb 4 2008, 08:35 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 142 Регистриран: 12-January 07 Град: Plovdiv Потребител No.: 738 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ~Мислите стават неща!~
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 21st November 2025 - 05:31 AM |